Merhabalar
Guneşli ama soğuk bir pazartesi,bugün geceden beei ısıtamiyorum kendimi,bitki çaylarinin birini bitiriyor birini içiyorum,şifa olur inşallah.
Mefkurem gozünüz aydin,Allah analı babalı büyütsün,hayirli evlat olsun insallah
Derin , E eboe çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin yavrularınıza
Bonus ellerine sağlik,gramlada olsa 2. Olmuşum:) kilo verenleri,vermeye gayret edenleri kutluyorum
malipina birinciliği kaptirmişsin diyecektim ki pazartesi -800 gr la yine 1. liğe en büyük aday olduğunu gostermiş oldun:))
YENA kızın nasil oldu,az giriyorsun sanki siteye inşallah yaramaz bir durum yoktur.
Arzuzuzuuu fallarin gerçekleşir inşallah
Ooyyyy gelir o yine gelir. minübüsteyim senin gönderdiğini veBendende gelsin bir huzun dalgasi...
@Amethyst_1 senin izin dedigin temelli gitmekmis
Çorbam var salata yapayım dün tavuk yaptım bugün köfte mi yapsam
Limonlu,ballı, elma sirkeli sıcak su iyi gelir bu sıcak sular olmasa Boğaz çok acıyorYav hasta gibide gorunmuyorum sanki diriyim ayaktayim yani boylede biraz feristah gibi oldu
Ama oksuruk fena bogazimda kucuk çaplı bir ateş topu var ara ara yaniyür.
Geçici birşeydir inşallah , mide bulantısı kötü bendede oluyor özelikle diyeteyken işte hep ekmek peynire yöneliyorum midemi bastırsın diyee ...hergaf
Kızım iyi canım Sağol. .
Vakit bulamadım bu ara.. Bir de sağlık sorunum var biraz..
Yemeklerden sonra midem bulanıyor ciddi bir şekil de.. ona canım sıkkın...
Safrayla alakali gibi görünüyor. Nette bazı yorumlarda safra ameliyatindan sonra ömür boyu mide bulantısı olur deniyor çok ufak bir ihtimal. Kafam takıldı ya ben de o ufak ihtimalin icindeysem diye.
Onun dişin da iş güç. Sene Sonu yoğunluğu malum. ..
Sen nasılsın .. sen de pek ugramiyorsun aslında :)
canımmm gözün aydın hayırlı evlat olsun uzun ömürlü olsun inşallah
Hayirli ugurlu olsun allah guzel yazgilar yazsin anali babali buyutsun insallah
Gozunuz aydin canim allah anali babali buyutsun ...
Ne güzel bir haber.. hayırlı olsun sağlıkla büyüsün.
Senin duygusalligini yirim Kıyamam sana..
Kızmı erkekmi
Gözünüz aydın
Hayırlı uzun ömürlü olsun
Oooooyyy duygulu bananecik, yada çıtır mı demem lazım
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün gözünüz aydın :)
Mefkurem gözünüz aydınnn
Mefkurem Allah anali babali buyutsun. Rabbim saglikli mutlu uzun omurler versin.
Hepinize çok teşekkür ederim canlarMefkurem gozünüz aydin,Allah analı babalı büyütsün,hayirli evlat olsun insallah
Allah hepimize azim kararlılık versin inşallah.2018'de o bebek gelecek inşallahMerhabalar
Guneşli ama soğuk bir pazartesi,bugün geceden beei ısıtamiyorum kendimi,bitki çaylarinin birini bitiriyor birini içiyorum,şifa olur inşallah.
Mefkurem gozünüz aydin,Allah analı babalı büyütsün,hayirli evlat olsun insallah
Derin , E eboe çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin yavrularınıza
Bonus ellerine sağlik,gramlada olsa 2. Olmuşum:) kilo verenleri,vermeye gayret edenleri kutluyorum
malipina birinciliği kaptirmişsin diyecektim ki pazartesi -800 gr la yine 1. liğe en büyük aday olduğunu gostermiş oldun:))
YENA kızın nasil oldu,az giriyorsun sanki siteye inşallah yaramaz bir durum yoktur.
Arzuzuzuuu fallarin gerçekleşir inşallah
Sabah yedimGunaydin
Mefkurem Allah anali babali buyutsun. Rabbim saglikli mutlu uzun omurler versin.
Cakil gozunun daha iyi olmasina sevindim.
O kurabiyeyi yemedin dimi
Eboe frida hadi bismillah bu kadar sikayetten sonra saha birakmazsiniz insallah
Derin gecmis olsun canim ya saglikla kışı atlatin insallah
Yena gecmis olsun bence de hafifliginden hissetmedin di zaarr :))) sporun nasil gidiyor
Isilduru ikramlarin salata agirlikliysa iyi hamur isiyse kotü :)) sende artilarla donmeyesin ama donmezsin sende ortalama ayni kiloda gidiyor gibisin :))
Garip bir reflex ben de istem dışı gittim geldim kurabiye baktım sabah yarısını yedim çayla. O nasıl bir keyifti anlatmam dün gece yesem o kadar keyif almazdim kesincakil80 baharın mesajında gördüm kurabiyeyi hatırladım.
Demişsin ya kurabiye var diye dolabı açıp duruyorum.
Sende yine kurabiye var ben boş dolabı açıyorum kaç defa bilmiyorum.
Bişey yokken neden açtığımı bana açıklasınlar.
Ne bildirimi hangisi ay çok bildirim var hangisini unuttum a acabacakil80 bildirim yaptınmı?
Ay kilo 88.0 bildirdim diye hatirliyorum yanlış mı hatirliyorum sorum yoktu zor yuruyordum zatencakil80 bildirim yaptınmı?
Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı evlat olsun, inşallahBen oğlumgildeyim çocuğu yatırdım onun yanındayım
Biraz önce haber geldi bebişimiz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?