Akşam yemeğinde büyük irade göstermişsin çiçek pasajına kim dayanırki afiyet olsun :)iyi akşamlar kızlar
menüm.
sabah . aç 1 Br limonlu ılık su
2 dilim tb ekmek
1 haş ymrta. kk peynir 5 zeytin
domates sivr biber az. maydanoz dereotu .
çay .
ara .3 kurukayısı 10 adet çiğ fındık
öğlen . 6 yk.zyğ .ıspanak.3 yk.yoğurt
ara ..saat 4 de . 2 adet girsini galeta.
kk .peynir yemem gerekirdi. .
fakat .. eşimle 3 gündür nane limonduk
bana hadi Beyoğlu istiklalde işim var sende gel dd . hem çocukkara mont alırız dd .tmm ddm .gittik . işini bitirdi ben arabada bekledim .sonra otoparka araba koyduk yürüyerek istiklal caddesi ne çıktık yürüdük mağazaları gezdik çocuklara ufak bıdıklara mont aldık kendine mont aldı. sonra orda bir iskenderci var meşhur gel sana yemek iskender ısmarlıyım dd yok ben diyet ddm bişey olmaz dd girdik ben yemedin .o yedi üzerine sütlaç yedi ben öyle bakıyor şekersiz çay içtim buraya kadar güzel .çkıtır tekrar yürüyoruz. çiçek pasajına girdik gel sana bira ısmarlıyım dd ona dayanamadım. akşam yemeği yemedim .
akşam.3 bira 1 avuç çiğ fındık 2 kaşık
1 avuç . tuzlu fıstık.
2 parmak .cevizli sucuk.
su 1 .5 lt.
2 kaşık plav.6 tane kızarmış patates
neyse bu akşamı kocamla barışmama sayıyorum. .
Diyetisyen konturolerin ne kadar zamanda bir birdahaki konturolü düşün belkide şu üç günlük liste seni zorladı söylersin diyetisyenine3 gündür yapamıyorum, yemiyorum ama düzensiz , susuz saçma sapan gecti
yarın müthiş bi atak ile başlıcam , bana kızıp dövün tamam mı
Aç bitir :))))Eboe insallah gaz sorunu çozulurde rahatca uyur
Hasibe toparlanamadimi cocuklar. Sende bi ara cok iyi gidiyordun kisa sureli programlarla o gunlerini ozluyom
Cakil sabah yemen iyi olmus aksam yiyip sonra acikip gece yatmadan gene birsey yerdin
Bonus dolabi durup durup sekerin oynadigi icin aciyor olabilirmisin kendine kurukayisi hurma erik kurusu cekirdekli iri siyah uzum gibi kurumeyveli minik bi kavanoz yap canim bikac tane aksam yada gunduz ara ogunde iyi gelebilir. Buzdolabindan bi pk su kivrilan seyi bulup hatirlarsin sanirim bi pketin sonunu getirmen olasi
Kesinlikle İskenderi yiyebilirsin bira kötü olmuşArzuzuuu
Esinle barismisinya bosver ama iskender tuketebilirdin ekmegini tadimlik tutup yaninda salatayla
Dimi kizlar???
Yalniz gozlwrim kocaman acildi
hiç sorma arkadaş yaaa bu adam benim zayıf noktalarımı biliyor arkadaş beni can evimden vuruyor anlayamıyorum tahrik ediyor beni işte şöyledir böylesin bendiyorum zayıflıcam sen gör zayıflatan nolur etlerin dökülür bu sefer diyor ...ben katı bir şekilde diyete başlıyorum yapıyorum bu kez beni bu şekilde ya ocak başı ya lüks pastane kafe vs. benim en sevdiğim dayanamıyacağım yere alıp götürüyor. masus ben zayıflamıyum diye beni hep aşalıcakya. . ama bu fırsatı artık vermicem ona bugün çok direndim bu adamla çok zor gerçekten masus benim zyıflamamı istemiyor ben bunu anladımAkşam yemeğinde büyük irade göstermişsin çiçek pasajına kim dayanırki afiyet olsun :)
Ben arada bı gece doyana kadar yiyorum tereyağ zeytinyağı ekmek peynir zeytin heh diyorum doydunmu doydum tamam yarın artık yemezsin diyorum hakkını kullandın sende bı kez doyana kadar ye ve noktayı koyGüzel yaaa saat düzeni çok iyi bugün böyle olmuş yarın daha iyi olur :)
Evet ekmek peynir beni çok vuruyor hiç bıkmıyorum ne kötüüü dimii
ben de biliyorum ama bugün eşimin beni bozmak için yaptığı davranışı görseydin nekadar zyıflamamı noktam varsa denediKesinlikle İskenderi yiyebilirsin bira kötü olmuş
Diyetisyen konturolerin ne kadar zamanda bir birdahaki konturolü düşün belkide şu üç günlük liste seni zorladı söylersin diyetisyenine
Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı evlat olsun, inşallah
Hayrli olsun cnm
Sağolun canlar teşekkür ederimAllah analı babalı büyütsün canım. Hayırlı evlat olsun. Gözünüz aydın
Aç bitir :))))
Kesinlikle İskenderi yiyebilirsin bira kötü olmuş
Listeyi beraber uygulaylimmi ayni gunler hangi gunler uygulayacagini soylersen bana listeyi yollamistin zaten3 gündür yapamıyorum, yemiyorum ama düzensiz , susuz saçma sapan gecti
yarın müthiş bi atak ile başlıcam , bana kızıp dövün tamam mı
Huzurun
Listeyi beraber uygulaylimmi ayni gunler hangi gunler uygulayacagini soylersen bana listeyi yollamistin zaten
Dogsun canimin ici dogsun lisans sahibi gunleri belirlesin haber bekliyoz :)Bende şeydiyimmi birlikten kuvvet dogsun artik
Dogsun canimin ici dogsun lisans sahibi gunleri belirlesin haber bekliyoz :)
Bu 3 gunluk hizlandirma seysini uygularsan sana da 2.lisansi verirler. 1.lisansini 3 ay once almamismiydin devletten diyetisyene gitmemismiydinBenim lisansım yok bahar hic lisansım olmadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?