Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Akşam yemeğinde büyük irade göstermişsin çiçek pasajına kim dayanırki afiyet olsun :)

3 gündür yapamıyorum, yemiyorum ama düzensiz , susuz saçma sapan gecti
yarın müthiş bi atak ile başlıcam , bana kızıp dövün tamam mı
Diyetisyen konturolerin ne kadar zamanda bir birdahaki konturolü düşün belkide şu üç günlük liste seni zorladı söylersin diyetisyenine

Aç bitir :))))

Akşam yemeğinde büyük irade göstermişsin çiçek pasajına kim dayanırki afiyet olsun :)
hiç sorma arkadaş yaaa bu adam benim zayıf noktalarımı biliyor arkadaş beni can evimden vuruyor anlayamıyorum tahrik ediyor beni işte şöyledir böylesin bendiyorum zayıflıcam sen gör zayıflatan nolur etlerin dökülür bu sefer diyor ...ben katı bir şekilde diyete başlıyorum yapıyorum bu kez beni bu şekilde ya ocak başı ya lüks pastane kafe vs. benim en sevdiğim dayanamıyacağım yere alıp götürüyor. masus ben zayıflamıyum diye beni hep aşalıcakya. . ama bu fırsatı artık vermicem ona bugün çok direndim bu adamla çok zor gerçekten masus benim zyıflamamı istemiyor ben bunu anladım

Güzel yaaa saat düzeni çok iyi bugün böyle olmuş yarın daha iyi olur :)

Evet ekmek peynir beni çok vuruyor hiç bıkmıyorum ne kötüüü dimii
Ben arada bı gece doyana kadar yiyorum tereyağ zeytinyağı ekmek peynir zeytin heh diyorum doydunmu doydum tamam yarın artık yemezsin diyorum hakkını kullandın sende bı kez doyana kadar ye ve noktayı koy

Diyetisyen konturolerin ne kadar zamanda bir birdahaki konturolü düşün belkide şu üç günlük liste seni zorladı söylersin diyetisyenine

iki haftada bir canım , bir dahaki 5 ocak sanırım
o listeye bi tam başlayamadım, hep başka şeylere odaklandım

Menüm

10.00 civarı
1 hurma

11.30 gibi
2 yumurtalı omlet
Yarım dilim kaşar
1 havuç
Bikaç dil salatalık

14.30
4 kş et sote
Salata

Ara
2 ceviz
1 hurma

19.00
1 tavuk pirzola derisiz
2 kş.yeşil fasülye
2 kş.yoğurtlu biber kavurma
Salata

Su 2 lt den fazla
Spor yok

Huzurun
3 gündür yapamıyorum, yemiyorum ama düzensiz , susuz saçma sapan gecti
yarın müthiş bi atak ile başlıcam , bana kızıp dövün tamam mı
Listeyi beraber uygulaylimmi ayni gunler hangi gunler uygulayacagini soylersen bana listeyi yollamistin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…