Gramlarla dereceye girenlere tesekkuru bir borc bilirimallah graminizi artirsin
Sor bakim bi ihlalur yapmismiyim kendime usuyorum yatiyorum oyle kim yemek yapicak
Hayrli olsun cnmBen oğlumgildeyim çocuğu yatırdım onun yanındayım
Biraz önce haber geldi bebişimiz oldu
Tesekkur ederiz cnm insallah uzun bir aradan sonra ben de -500deyim gozunden kacti herhalde ama olsun ben yinede ovgulerde uzerime alindim ☺ insallah bundan sonra -100de olsa ekside olurum artik arti olmak istemiyorumGramlarla dereceye girenlere tesekkuru bir borc bilirimallah graminizi artirsin
Hakkaten yazmasan iyiymisin frida isyerindeki beslenmeni duzenle canim lutfenyok kurban oliiim çıkartma geçtiğimiz haftayıda izinli yaz bu sabah 115 küsürü gördüm
dur senden önce davraniim
@hergaf
Kızım iyi canım Sağol. .
Vakit bulamadım bu ara.. Bir de sağlık sorunum var biraz..
Yemeklerden sonra midem bulanıyor ciddi bir şekil de.. ona canım sıkkın...
Safrayla alakali gibi görünüyor. Nette bazı yorumlarda safra ameliyatindan sonra ömür boyu mide bulantısı olur deniyor çok ufak bir ihtimal. Kafam takıldı ya ben de o ufak ihtimalin icindeysem diye.
Onun dişin da iş güç. Sene Sonu yoğunluğu malum. ..
Sen nasılsın .. sen de pek ugramiyorsun aslında :)
Geçici birşeydir inşallah , mide bulantısı kötü bendede oluyor özelikle diyeteyken işte hep ekmek peynire yöneliyorum midemi bastırsın diyee ...
Ay şu yıl sonu beni fena bastı herşey bir kampanya, bir indirim ama 31 ine kadar
Örnek kızın okulu önümüzdeki sene için avantajlı olsun diye 31 ine kadar erken ödeme istiyor ..... vs
Buna benzer büsürü şey var
Ayyy 1. mi olmuşum şaşırdım valla
Teşekkür ederim arzucum
Allah analı babalı büyütsün canım. Hayırlı evlat olsun. Gözünüz aydınHepinize çok teşekkür ederim canlar
Atladığım varsa affola
Oğlumuz oldu yenacım
Oğlan arayıp doğuma aldılar deyince benim musluklar açıldı zaten :))
Çocuk yatıyor, bırakip çıkamıyorumda
Evde kendi kendime ağladım durdum :)
Yalniz gozlwrim kocaman acildiBugün 140 dk yürüyüş yaptım. Yorulmuşum
Güzel yaaa saat düzeni çok iyi bugün böyle olmuş yarın daha iyi olur :)Llistemide frida ozellikle gormek istedigi icin gunahiyla sevabiyla yazayim
Sabah 9.30 1 yum 3 zeytin 1 kk peynir 1 tk bal domates
11.30 sekersiz turk k.
13.30 Kuran kursunda ikram vardi bi minik sig boregi 6 minik sarma 1 kk sutlu tatli
16.30 sekersiz k.1 mandalina
19. Yarim kase corba 2 yk tavuklu bruksel lah. 2 yk patateslu tavuk limonlu turp domates iki lokma ekm.
Aksam 1 avuç acili cips
6 brd su
Budur durumum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?