Tamam hayatım tikkat edicem sözFrida kizkardesim peynir ekmekle kilo almisti tikkat et birakmaya calis o aliskanligini hizla artilarin yukseliyor
Resmen tuzak kurmuuş :))))ben de biliyorum ama bugün eşimin beni bozmak için yaptığı davranışı görseydin nekadar zyıflamamı noktam varsa denedi
Bende fazlasıyla yedim galiba sağol bırakayım artık :)Ben arada bı gece doyana kadar yiyorum tereyağ zeytinyağı ekmek peynir zeytin heh diyorum doydunmu doydum tamam yarın artık yemezsin diyorum hakkını kullandın sende bı kez doyana kadar ye ve noktayı koy
aynen dostum biliyor be ama saf hala kanıyorum. ..dediğin gibi düşün dün bende .nasip olursa yılbaşına kadar tutup.ogece biraz bozabilirim ..Resmen tuzak kurmuuş :))))
Demekki senle barışmanın yollarını biliyor eşin :) neyse yılbaşı gecesine kadar kaçamağımız olmaz inşallah
Resmen tuzak kurmuuş :))))
Demekki senle barışmanın yollarını biliyor eşin :) neyse yılbaşı gecesine kadar kaçamağımız olmaz inşallah
Huzurun
Listeyi beraber uygulaylimmi ayni gunler hangi gunler uygulayacagini soylersen bana listeyi yollamistin zaten
Bende şeydiyimmi birlikten kuvvet dogsun artik
İyi gidiyo kuzucum.çok sevindim canım ,düzen olunca kilo da gidiyo ne güzel hep böyle devam eder inşallah.listene uy kuzum ufak ufak harekete de başla inan hergün yapmak isticeksin.malipina canım nasıl gidiyor bende fark başladı düşüşbu listemin gerçekten bana iyi geldiğini düşünüyorum çünkü listeme uyduğunda acıkmıyorum bu çok önemli
hareketten bahsin sporsa onu yapamıyorum gün içinde zaten dakika tut mümkün dil yerim de 5 dakika durmam sürekli hareket halindeyim zaten yapı olarakta hareketliyim ben hasta olduğur zaman ağlıyorum iş yapamıyorum diye o derece yani ellerim biliyorsun iş yapmaktan rahatsız ama yinede zorluyorum kendimi yani iş hareket etmeden duramam günümü sürekli ev iş yemek çocuklar ev kalabalık biliyosun spora ne vakit ne bende hal kalmıyor. havalar güzel olsaydı sadece yürüyüş sahilde yapabilirdim çünkü onada küçük çocuklarımda olduğu için onlarla birlikte çıkmalıyım evde bakacak kimse yok havada kış mevsimi onuda yapamıyorum Dr söyledim ben spor yapmıyorum ddm zaten ben listenizi ona göre hazırlıyorum dd evde çocuklar olduğu için fazla haretsiz kalmazsınız zaten dd .canoooİyi gidiyo kuzucum.çok sevindim canım ,düzen olunca kilo da gidiyo ne güzel hep böyle devam eder inşallah.listene uy kuzum ufak ufak harekete de başla inan hergün yapmak isticeksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?