Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçen de baza altlarını düzenlerken.
Elime defter geçti.. yaklaşık 16 yaşindayken edindiğim bir defter ..
Bir çok sayfasını yırtıp atmisim. .
Sevdiğim şairlerin şiirleri düşünürlerin sözleri ve kendi yazdığım şiirler var..
Şiirlere ve sözlere uygun minik resimler yapistirmisim :)
Nasıl tuhaf oldum dakikalarca o anki ruh halimi nelere takildigimi düşündüm. .
Ve nasıl değiştiğimi üzülerek farkettim. .

Bir ara yazarım eserimi :)

Leslie'ye baktın mı canım hiç,evde onu yapabilirsin belki

En güzeli sahil de yürümek. Senin bebeler ufak. Hep hareket halindesin. .
Yürüyüş fırsat bulursan yine çık ruh haline iyi gelir.. misal bana yalnız yürümek çok iyi geliyor. . Mutlu oluyorum ..
Özellikle kilo verdikten sonra zorlanmıyorum da saatlerce yurumek istiyorum..

Yalnız diyetisyen sana çok iyi geldi dimi canım.

merhaba yenacım şöyle söyliyim benim eşim işi gereği haftada 2 .vya.3 .restoranda yemeğe gider bu yıllardır alışmışda kimseyle kitmese beni arar hazırlan seni almaya geliyorum işte şura gidelim bende ona uymak için tmm diyorum alkole gelince bende alışkın diilim ama baktım eşim bu ortamı seviyor nasıl söyliyim dışarı kaçmasın diye onun istediği gibi olmaya çalışıyorum bu arada ona uyuyorum benim adam rakıcı ben rakıyı içemiyorum nezaman içsem rahatsız ediyor miğdemi bulandırıyor ertesi gün çok halsiz oluyorum açıkçası başka içkileri bünyem kaldırmıyor 2 gün kendime gelemiyorum ona uymak için bira içiyorum adam beni de kendine benzetti sonunda napıyım canım arada böyle oluyor. benim adamı görsen çok havalı giyim kuşam hiç bakımsız gezmez çok şükür Allaha durumuda iyi . altında cipii. .korkuyorum bacım anlasana kaçırmamak için uyuyorum onun isteklerine. .

74FRIDA noel de alemlere akican demek
Naapican mesela.. ?
Kızım dışarıda olabilirmiş arkadaşlarıyla henüz net planları yok ama öyle dedi..
Yurtta kalan arkadaşları var onların yurda giriş saatine göre ayarlarlar muhtemelen ..
12 den önce evde olur yine. Diğer türlü sanırım izin vermem dışarıda sabahlamasina :)
Onun dişin da biz evde oluruz.. belki yemekten sonra konak meydanında havai fişek vb gösterilerine bakarız ama ben korkuyorum kalabaliktan işte. .

bende kalabalıklardan korkuyorum

Anlıyorum canım. . Allah kötü insanlardan korusun..
Ağız tadını bozmasın canım. .

evett evt baktım çok hoş bir spor ama ben oryantel düşünüyorum spor olarak
sabah kiloma şöyle bir baktım ucundan hoşuma gitti.
Oryantal de iyi her yerin çalışır yeterki vücut çalışsın.Sporsuz ayda 4 kilo verirken sporla 6 kilo gidiyo.Ben dün ek olarak bölgesel egzersize başladım hoşuma gitti.İç bacaklarım karın kaslarım ağrıyo hafiften.

Öğlen ne yediniz yahut yiyeceksiniz. ?
Ben çay içiyorum şimdilik acikmadim henüz. Sağlam ara öğün yaptım kuruyemişli. . Yanıma akşamdan kalan çorbamı aldım aciktigimda içerim sıcak sıcak. .
Akşam için de ıspanak yaptım .. oğlum mutsuz olacak ama yapacak bişey yok :)

YENA cım heralde bir ihtimal yılbaşından sonra kuşadaşına gidicez eşimle bizim orda yazlık vardı sattık müstakildi şimdi orda yeni dairelerden bakmaya gidicez izmirede gidiyoruz ordada bir yakınımız var yani senin oraların havasını biraz alıcam bir değişiklik olucak

bende daha birşey yapmadım şimdi kalkıp yapmayı düşünüyorum biraz fazla yapıp yarına da kalsın diyorum bakalım

Neresin de dusunuyorsunuz hayırlı olsun canım. .
Ne güzel demek izmire geliyorsunuz..
Çok kalacakmısınız. ?

Şuraya bi leslie bırakayım belki yapmak isteyen olur.Basit gibi ama acaip ter attırıyo.Kadının enerjisi yetiyo zaten heveslendirmeye

Çok etkili egsersiz.. kesinlikle yapılmalı. .
Zamanın da çok yaptım sonra bi kusustuk duzelmedi gitti aramız. :)
Bir ara bizim topikte çok modaydı herkes yapardı..

Neresin de dusunuyorsunuz hayırlı olsun canım. .
Ne güzel demek izmire geliyorsunuz..
Çok kalacakmısınız. ?
daha önceki kuşadasından şehirden uzaktı sattık şimdi nasip olursa ege mah.lesin de eşimin yakını uzaktan yengesi oluyor izmirli zaten kendi aslen orda çok süperlüks dilerler varmış havuzlu site içinde yeni sıfır fiyatlarıda İstanbula göre cazipmiş ordan bakıcaz kuşadası ege.mah.
en az 1 hafta 10 gün kalırız eşim diyor evi alırız temizletiriz döneriz diyor belli olmaz heralde uzayabilir kısalabilir kısmet artık bakalım hayırlıysa nasip olsun

Çok etkili egsersiz.. kesinlikle yapılmalı. .
Zamanın da çok yaptım sonra bi kusustuk duzelmedi gitti aramız. :)
Bir ara bizim topikte çok modaydı herkes yapardı..
O kadar egzersiz videosu izledim hiç biri bana spor yaptıramadı
Keşke şimdi de moda olsa leslileri yarıştırırdık

O kadar egzersiz videosu izledim hiç biri bana spor yaptıramadı
Keşke şimdi de moda olsa leslileri yarıştırırdık

Bu hafta sanırım yeniden başlaycam platese aidatı verip gitmemek zoruma gidiyor çünkü :) 1 ay karın kaslarını calistiran hareketler yapma demişti Dr. Yarın bi deniycem bakalım. .
Yaa topik en durgun en melankolik durumunda şu an..
Ins herkes bi atakla yapar birseyler artık ..

evet haklısın hiç bir heves yok heyecan yok hadi canlar canlanalım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…