Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

opuyorumnanaktan Saol canımm, ben de bu forumu ve sizleri çok sevdim opuyorumnanaktan Aynı dertden muzdaribiz ne de olsa bizi biz anlarısss

zayıflamaya çalıştıkca kilo aldım 3 çocuk annesiyim 20 li yaşlardan 35şime kadar çok iyiydim ama şu an kendimi tutamadan bilinçsizce yiyorum

zayıflamaya çalıştıkca kilo aldım 3 çocuk annesiyim 20 li yaşlardan 35şime kadar çok iyiydim ama şu an kendimi tutamadan bilinçsizce yiyorum

buraya her akşam her gün gelip gün boyunca yediklerini yaz.. o zaman arkadaşlarımız sana kendilerince neyi yanlış gördüklerini söyleyebilirler.. sen de onların yediklerine bakıp örnek alabilirsin.. zaten biz uğraşa uğraşa bu işin piri olmuşuz artık.. ama beni örnek alma benim listelerim hep sağlıksız olur.. bi de uysam o listelere :roflol:

bi de canın bişey yemek istediğinde topiğe gir kimse yoksa da anlat varsa da anlat.. illaki bi destek bulursun.. 5 e kadar burda ben varım zaten olumunekankayizsmile

Selam,
Bu günlerde çok yoğunum hep hastalıkla uğraşıyorum..Oğlumdan sonra kızımda hastalandı,sınavları başladı,çok yoğun..
Fır fırk dolanıyo bebelerim.. Onun dışında tam 24 aylık oğlum,zaman zaman gözünde kayma farkediyodum.Sonra bi kaç kişiden daha duyunca dayanamadım artık bugün göz doktoruna götürdüm..Çok şükür bişeyi yokmuş..yalancı kayma dedi daktır amca...Nasıl rahatladım...

ay ay bu topiğede bi akşam rehaveti çöküyo boshayallersmile

geçmiş olsun canım çok şükür bişeyi yokmuş..ama sen bi doktorla yetinme.. bir iki doktora daha göster.. daha rahat edersin bence..

sizsiz olmuyo çoooooooooook özledim.
.alışmışım birkere..:teytey:
sizi hergun görmeye..:teytey:
yazılarınızla buluşup..:teytey:
arzu ile yazmaya.....:teytey:
nasıl parçaladım ama...:tomato:

Yeniden hoşgeldin..Bi daha küsme lütfen..

maydonoz hastasıyım ben
bahçemde çıkmaya başladı
tadından yenemz oluyorlar
pazarınkini yiyemiyorum o zaman

Bizim pazardaki maydanozlar ağaç gibi olucaklar yakında...yinede çok seviyor ve yiyorum...

Hoşgeldin aramıza..

kaydirigubbakcemile5

selam benide zayıflatın kızlar sizleri okudukca acayip zayıflıyasım geldi 95 kiloyum

Hoşgeldin canım..

Citol yine uyuyo zaten.. herkes de onunla uyuyo mudur nedir? :hulya:

geçmiş olsun canım çok şükür bişeyi yokmuş..ama sen bi doktorla yetinme.. bir iki doktora daha göster.. daha rahat edersin bence..

Teşekkür ederim..Şimdi özele gittik..Daha sonra Üni.hastanesine götürmeyi düşünüyoruz...

Ayy ne kadar özledim evimde oturmayı, bol bol vakitle temizlik yapmayı, yemek yapmayı. Çalışınca hiçbirine rahat rahat vakit olmuyo, hep koştur hep aceleyle üstünkörü yap.

Ben çalışmayı sevmeyen tek kadın olduğumu sanardım.. ev hanımı olmak için nelerimi vermezdim boshayallersmile
Çalışmak güzel olmasına güzel de ben çoğunlukla haftasonu bile çalışıyorum. Sabahtan akşam en erken 8 e kadar işteyim. Siparişler yoğun olunca 10-11 i de buluyor. Eve gel, yemek ayarla, biras dinlen ve uyu. Kaç haftadır haftasonları da işteyim, evin hali fena. Temizlik yapmayı bile çok özledim, her akşam dağınık eve gitmek kötü. Misafir haberi gelecek diye ödüm kopuyo, misafir severim ama yapılcak o kadar çok iş birikti ki bisüre kimse gelmesin die dua ediyorum[/QUOTE]
ahh ahh canım seni çok iyi anlıyorum..bende aynı şeyleri yaşıyorum..arada bir temizliğe kadın alsan sende rahat edersin...ben kızkardeşimden yardım alıyorum...alt katımda oturuyor..sengözlerimebaksanab
bende evden getiriyorum yemeğimi..kollamasam uçacak...))

çok geçmiş olsun canımm..oğluşunun gözünde bişey olmaması sevindirici ..yalancı kaymadamı varmışş hiç bilmiyordum..kafamçokkarıştı

ahh ahh canım seni çok iyi anlıyorum..bende aynı şeyleri yaşıyorum..arada bir temizliğe kadın alsan sende rahat edersin...ben kızkardeşimden yardım alıyorum...alt katımda oturuyor..sengözlerimebaksanab

bende evden getiriyorum yemeğimi..kollamasam uçacak...))

Sen şanslıymışsın. Benim de kızkardeşim yanımda kalıyo ama o da çok yoğun. Akşama kadar okulu var, haftasonları da çalışıyo. Ailem İstanbulda ben tekirdağda. Burdan kimseyi de tanımam. Kadın alsam, nasıl güvenicem, evde başında bekliicek vaktim de yok sonuçta. Geçen ay bi kere annemle teysem geldiler, 2 gün kaldılar ve sabahtan akşama temizlik yaparak anca evi adam ettiler düşün artık ohaoldumsmile

yağmurgözlü,bellimi oğlunun nereye gideceği...Sende başladımı heyecan..??

ınan ben bile heyecanlıyım...:)

Evet canım yalancı kaymayı bende yeni duydum..birde daha ufak olduğu için kaslarına hakim olamıyomuş..
Allah dermansız dert vermesin..Beni sadece daha ufak olduğu için gözlük olayını nasıl kullanırız diye çok evham etmiştim..Neyse şükür...

YENACIĞIM;

Hoşgeldin.Özledim seni.Geçmiş olsun yavrulara.Tabii biri hastalanınca diğeri de takip ediyor.Allah kolaylık ve şifa versin.

ınsan oğlu böyle işte...:roflol:

YENACIĞIM;

Hoşgeldin.Özledim seni.Geçmiş olsun yavrulara.Tabii biri hastalanınca diğeri de takip ediyor.Allah kolaylık ve şifa versin.

BEYZUS'çumopuyorumnanaktan ihmal ediyoruz sanki topiği diimi..:))

Sorma evde biri hastalanınca diğeride muhakak oluyor...

Teşekkür ederim..Şimdi özele gittik..Daha sonra Üni.hastanesine götürmeyi düşünüyoruz...

Çok geçmiş olsun .Allah dermansız dert vermesin .Düzelir inşallah
Arkadaşlar sabah bir dilim kepek ekmeği beyaz peynir yedim .Henüz salatalık domates olayına başlmadım .En azından nisan olsun diyorum.
Ara öğün de süt içtim
Öğlen sebze içine bulgur köftesi
Şimdi de yeşil çay içeceğim .
Yine suyu az içtim daha dört bardaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…