CANDY canım oğlanı anneme bırakıyorum o yüsden yoksa yürürüm uzak ama en azından bir kısmını yürürüm.
elfella canım yalnnız değilsin üzülme bende senle aynıyım evde kalmayı öyle çok istiyorum ki.bu arada çok tatlısın seni çok sevdim
zayıflamaya çalıştıkca kilo aldım 3 çocuk annesiyim 20 li yaşlardan 35şime kadar çok iyiydim ama şu an kendimi tutamadan bilinçsizce yiyorum
Selam,
Bu günlerde çok yoğunum hep hastalıkla uğraşıyorum..Oğlumdan sonra kızımda hastalandı,sınavları başladı,çok yoğun..
Fır fırk dolanıyo bebelerim..Onun dışında tam 24 aylık oğlum,zaman zaman gözünde kayma farkediyodum.Sonra bi kaç kişiden daha duyunca dayanamadım artık bugün göz doktoruna götürdüm..Çok şükür bişeyi yokmuş..yalancı kayma dedi daktır amca...Nasıl rahatladım...
sizsiz olmuyo çoooooooooook özledim.
.alışmışım birkere..:teytey:
sizi hergun görmeye..:teytey:
yazılarınızla buluşup..:teytey:
arzu ile yazmaya.....:teytey:
nasıl parçaladım ama...:tomato:
maydonoz hastasıyım ben
bahçemde çıkmaya başladı
tadından yenemz oluyorlar
pazarınkini yiyemiyorum o zaman
Ayy bu forum çok güzelmişşş dün keşfettim bayıldım Beni de alın aranıza, gerçi ben henüz sıkı bir rejime başlayamadım, Haftasonu doktora gidicem, tedavi yöntemine karar verces, ona göre de haftaya diyetisyene gidicem. Ondan sonra belli olur ne zaman ne yiiyeceğim. Çünkü hem gut var hem de polikistik over akannehir o nedenle hatalıklara göre bi liste gerek bana
Selamın helloo gardaşlık :))) Efenim ben tekrardan teşekkür ediyorum herkese buyrunnnnnnnnn doğum günümün en güzel kısmı burdakiydi....
Citol bu arada sağa teessüflerimi bildiriyorum...metalica dinlemek herkeşlere nasip olmaz zaten herkeş dinlesede anlamaz....öncelikle rock müzik sevmek lazım aklinialirimsmile
selam benide zayıflatın kızlar sizleri okudukca acayip zayıflıyasım geldi 95 kiloyum
geçmiş olsun canım çok şükür bişeyi yokmuş..ama sen bi doktorla yetinme.. bir iki doktora daha göster.. daha rahat edersin bence..
Ayy ne kadar özledim evimde oturmayı, bol bol vakitle temizlik yapmayı, yemek yapmayı. Çalışınca hiçbirine rahat rahat vakit olmuyo, hep koştur hep aceleyle üstünkörü yap.
Çalışmak güzel olmasına güzel de ben çoğunlukla haftasonu bile çalışıyorum. Sabahtan akşam en erken 8 e kadar işteyim. Siparişler yoğun olunca 10-11 i de buluyor. Eve gel, yemek ayarla, biras dinlen ve uyu. Kaç haftadır haftasonları da işteyim, evin hali fena. Temizlik yapmayı bile çok özledim, her akşam dağınık eve gitmek kötü. Misafir haberi gelecek diye ödüm kopuyo, misafir severim ama yapılcak o kadar çok iş birikti ki bisüre kimse gelmesin die dua ediyorum[/QUOTE]Ben çalışmayı sevmeyen tek kadın olduğumu sanardım.. ev hanımı olmak için nelerimi vermezdim boshayallersmile
bende evden getiriyorum yemeğimi..kollamasam uçacak...))Ay evet kuru incir yiyorum ben de çok faydalıymış. Bir de bence utanmaya gerek yok, yanımızda hep olmalı atıştırıcak düşük kalorili yemekler. Reklam ajansında çalışıyodum evlenmeden önce. Herkes çok sosyete fln ben yanımda kap kap diyet yemekleri getiriyodum kaydirigubbakcemile3 ilk zaman dalga geçtiler sonra herkes alıştı, azmimi takdir etti. Hatta mutfaktaki dolaba koyuyodum bi bakıyorum yok, biri diyo çok canım istedi, güzel gözüktü ben yedim. Sonra fasla fasla getirmeye başlamıştım kaydirigubbakcemile3
Selam,
Bu günlerde çok yoğunum hep hastalıkla uğraşıyorum..Oğlumdan sonra kızımda hastalandı,sınavları başladı,çok yoğun..
Fır fırk dolanıyo bebelerim..Onun dışında tam 24 aylık oğlum,zaman zaman gözünde kayma farkediyodum.Sonra bi kaç kişiden daha duyunca dayanamadım artık bugün göz doktoruna götürdüm..Çok şükür bişeyi yokmuş..yalancı kayma dedi daktır amca...Nasıl rahatladım...
Hoşgeldin aramıza..
Hooşbuldukk opuyorumnanaktan oğluşuna çok geçmiş olsun
Serbest girişimci kaydirigubbakcemile2 Çok sıkılmıştım yeni evlendiimizde iş de bulamadım. Eşimle dükkan açtık sonra, o işine devam ediyo, ben dükkanı idare ediyorum. Ama böyle de yoruldum bana yaranılmıyo mirmirmirmirElfella işin ne..??
Selam,
Serbest girişimci kaydirigubbakcemile2 Çok sıkılmıştım yeni evlendiimizde iş de bulamadım. Eşimle dükkan açtık sonra, o işine devam ediyo, ben dükkanı idare ediyorum. Ama böyle de yoruldum bana yaranılmıyo mirmirmirmir
YENACIĞIM;
Hoşgeldin.Özledim seni.Geçmiş olsun yavrulara.Tabii biri hastalanınca diğeri de takip ediyor.Allah kolaylık ve şifa versin.
Teşekkür ederim..Şimdi özele gittik..Daha sonra Üni.hastanesine götürmeyi düşünüyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?