Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım az önce benim herif yanımda 3 baklava ve 2 sıra çikolatayı lüpletti var sen düşün durumu
ağzına yapıştırmadınmı bidaneee
niyee arkaklerin umurunda olmaz kilo alıp vermek yada neden bizler kadar çabuk kilo almıyorlar benim adam hem yiyor hem içiyor umuru diil sinir

Ne güzel yenoşum hangi yöreyi daha çok öğreneceksiniz acaba başla bakalım ayrıntıları anlatırsın bize :)

niyee arkaklerin umurunda olmaz kilo alıp vermek yada neden bizler kadar çabuk kilo almıyorlar benim adam hem yiyor hem içiyor umuru diil sinir
valla benim adam gece uyuyana kadar ağzı boş durmuyo hiç.kilosu bir iki kilo oynar o kadar

kocamda kilo takıntısı var ama bu uğurda yaprığı bişy yk
tek yaptığı 8den sonra bişy yememek amaaaa

mesela pilavsız yemek yemek değildir
makarna yapıldı mmı koca apaket bol tereyağlı salçalı pişer
en az 2şer tabak yer her yemekten
ekmeksiz oturmaz sofraya

ama o 75 kilo ben 90

Ben de 18 öncesi yapılmıyor diye biliyorum..
Sen yine iyice araştır kuzum ..

Bizler iyiyiz daficim. Senin tadın yok. Hissediyorum..

Afiyet olsun çok başarılı. .
Hele yuruyuste olaydı dadundan yenmezdi. .
sağol canım yorgunum sadece
Çocuklar iyileşti evlerine gitti
Iki gundur kp hasta Pazar günü köyde cok üşütmüş ayaklarına falan sıcak su koydum ama yine hastalandı. Durmadan istifra ediyor. Heryer batıp çıkıyor. Hastayım diye herkese haber ediyor. Insanlarda istesede istemesede gelmek zorunda kaliyorlar. Butun gun ayaktayim. Ayak bileklerim davul gibi şişti.

Yarın benim kilom normal çıkmaz herhalde çok ödem var.
Bonus cum beni aynı gecermisin

valla benim adam gece uyuyana kadar ağzı boş durmuyo hiç.kilosu bir iki kilo oynar o kadar

diyorum ya işte ben de buna şaşırıyorum benimki tv izlerken mesala biraz önce ekmek arası yedi çekirdek çay daha yatana kadar tost felan da yer ben de onla birlikte yesem aynılarını aman allahım hemen alıyorum o aynı ve ben daha hareketliyim o birde yitip uzanıyor tv izliyor

o kendinde şifreyi çözmüş canım onun için tadını çıkara çıkara yiyor

Canım vücudun ne kadar fazla kaslıysa o kadar az yağ tutar.Onlar doğuştan fazla kaslı.napcan biz de doğuştan yağ hücreliyiz hep dikkat istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…