- 28 Eylül 2015
- 5.428
- 15.298
- 248
İTİRAF GELSİN
avuçiçi fındık üzüm
Maşallah iradeneCanım az önce benim herif yanımda 3 baklava ve 2 sıra çikolatayı lüpletti var sen düşün durumu
Canım az önce benim herif yanımda 3 baklava ve 2 sıra çikolatayı lüpletti var sen düşün durumu
@cakil80 Vikingleri izleyecem. Sen izledinmi. ?
Eşim çok güzel diyor o izledi..indirmiş bana tüm sezonu..
Bir de fringe var sırada. .
--------
Bu arada kızlar bir arkadaşla haftada iki gün halk oyununa gideceğiz :)
Pek heyecanlıyım. :)
valla benim adam gece uyuyana kadar ağzı boş durmuyo hiç.kilosu bir iki kilo oynar o kadarağzına yapıştırmadınmı bidaneee
niyee arkaklerin umurunda olmaz kilo alıp vermek yada neden bizler kadar çabuk kilo almıyorlarbenim adam hem yiyor hem içiyor umuru diil sinir
ağzına yapıştırmadınmı bidaneee
niyee arkaklerin umurunda olmaz kilo alıp vermek yada neden bizler kadar çabuk kilo almıyorlarbenim adam hem yiyor hem içiyor umuru diil sinir
sağol canım yorgunum sadeceBen de 18 öncesi yapılmıyor diye biliyorum..
Sen yine iyice araştır kuzum ..
Bizler iyiyiz daficim. Senin tadın yok. Hissediyorum..
Afiyet olsun çok başarılı. .
Hele yuruyuste olaydı dadundan yenmezdi. .
iki ay sonra rahat rahat yicem inşallah.Ama akşam değil de gündüz yerim.Akşam yiyince ben hemen kilo alıyomMaşallah iradene
Bi tanede bende var ondanvalla benim adam gece uyuyana kadar ağzı boş durmuyo hiç.kilosu bir iki kilo oynar o kadar
valla benim adam gece uyuyana kadar ağzı boş durmuyo hiç.kilosu bir iki kilo oynar o kadar
o kendinde şifreyi çözmüş canım onun için tadını çıkara çıkara yiyorkocamda kilo takıntısı var ama bu uğurda yaprığı bişy yk
tek yaptığı 8den sonra bişy yememek amaaaa
mesela pilavsız yemek yemek değildir
makarna yapıldı mmı koca apaket bol tereyağlı salçalı pişer
en az 2şer tabak yer her yemekten
ekmeksiz oturmaz sofraya
ama o 75 kilo ben 90
Canım vücudun ne kadar fazla kaslıysa o kadar az yağ tutar.Onlar doğuştan fazla kaslı.napcan biz de doğuştan yağ hücreliyiz hep dikkat istiyodiyorum ya işte ben de buna şaşırıyorum benimki tv izlerken mesala biraz önce ekmek arası yedi çekirdek çay daha yatana kadar tost felan da yer ben de onla birlikte yesem aynılarını aman allahım hemen alıyorum o aynı ve ben daha hareketliyim o birde yitip uzanıyor tv izliyor
o kendinde şifreyi çözmüş canım onun için tadını çıkara çıkara yiyor
iyi geceler canımİyi geceler hatunlar.Sabah eksiniz bol olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?