Yarın tartı günü ya ondan yemeği az yedim brokoliye ağırlık verdim kuzum. Yoksa yerim bi tabak bol limonla çok severim
Saol canım inş. 15 tatilden sonra bi hastanrye gidicemOffice Çok rahatsız edici.. bi gastro uzmanına görün istersen devam ederse.
Geçmiş olsun.
Yok canım denemedim hiç nasıl yapılıyo
ödemdir canım vücut yeni bi düzene geçti alışması lazımarkadaşlar şimdi kızımla yürüyüşten geldik
5600 adım attım geldim yaa çok morelim bozuk niye şiştim Bn böyle anlamadım yediklerim yazıyorum pofffff
çok acı bişey gözünün önünde olupta elini uzatıp yiyememekneden fotoğrafçıya yaş pasta getirilir
orkide al , menekşe ali bir buket yaptır olmadı bi biblo al ne bileyim ıvır zıvır al
ama neden yaşpastaaaaaa
yarın tartı günü yemedim ama üzerinde ki çileklerden tırtıkladım artık
öylemi dersin ama benim hevesimi kırıyor işte bu durumödemdir canım vücut yeni bi düzene geçti alışması lazım
sabret kuzum yavaş yavaş herşey düzenine oturur hemen ümitsizliğe kapılmaöylemi dersin ama benim hevesimi kırıyor işte bu durum
çok acı bişey gözünün önünde olupta elini uzatıp yiyememek
ben pastayı tatlıyı çok seviyorum dayanamadıklarım arasındatamam şişkoyum ama pastacı değilim arkadaş yapmasınlar bana bunu
anneme yolladım pastayı
bakalım inşallah bazen kendimi çok güçlü hissediyorum bazen çok zayıfsabret kuzum yavaş yavaş herşey düzenine oturur hemen ümitsizliğe kapılma
ben pastayı tatlıyı çok seviyorum dayanamadıklarım arasında
valla çikelata - meyfe ne ararsan vardı ben naptım sadece çileklerini yedim
tartıdan sonra yesem olur dimi
Canım az önce benim herif yanımda 3 baklava ve 2 sıra çikolatayı lüpletti var sen düşün durumuçok acı bişey gözünün önünde olupta elini uzatıp yiyememek
ne yediğin değil ne vakit yediğin önemli kuzum yediğinde bişe yokkiİTİRAF GELSİN
avuçiçi fındık üzüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?