Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim menüler çoğu zaman iyi olsada tam istediğim gibi veremiyorum cnm
Heralde milyonuncu diyetin olması ve yaşla alâkalı :)))

Aynen bahsettiğin sebepten Mütevellit beybisi. .
Metabolizmamizin bi güzel içine ettik...

Bu cuma görürsün dimi . Görmelisin..
Yüzmeye ne zaman başlıyorsun.?

Nasılsın tiçırım.? ugramiyorsun bu ara..
Bant konuşun da haklısın. ben de benzer hikayeler duydum. :)
İyiyim guzel insan. Sen nasılsın? Buralardayim,az yaziyorum sadece. Her gün menü yazmak da istemiyorum,aynı şeyleri soyluyormuşum gibi geliyor bana. Biliyorum yanlış ,hatalarımızı gormüş oluyoruz bu şekilde.ne bileyim ,biraz tekrardan sıkılıyorum galiba ben.

hergaf sen ne dinlersin. Hangi tarz seversin.
Sana gelsin içimden geldi. :)
Canim güzel olani severim,daha çok sakin muzikleri ve yanik türküleri severim. Teşekkur ederim bu da güzelmiş. Yalniz sadece dinlerim,sesim çok kötüdür,müzik kulağım hiç yok. Şarkı sozlerini ezberleyemem mesala.

Türküleri ben de severim ve cok dinlerim ..
Sesim de pek kötü kulak desen oda yok.. şarkı söze de ezberleyemem. Hep derim mesleğim sarkicilik olsaymis asla star olamazdim uvertur vb 2. Sınıf kuluplerde falan anca is bulurdum.

eşim bayılır ve çok duygulanıp gözlerime bakarak okur hep çok etkilediğini söyler bana bu türkünün Suzan suzinin bende derim ona sana eskileri hatırlatıyor zaarrr

Evet çok guzelmiş,ilkay ismini ilk duydum dinledim, sesi etkileyici,dinlerim bundan sonra

İyi akşamlar kızlarrrr
Cumartesi günü menüm gelsin biliyorsunuz bu sabah kuzene kahvaltıya davetliydim. Siyez ekmeğimi aldım yanıma ama sonra çantadan çıkartmadım.

Sabah 10.30
2 kk beyaz peynir
2 kk kaşar peyniri
2 yeşil 3 siyah zeytin
4 dilim sucuk
Birkaç dilim domates salatalık biber
1/4 simit
10 adet incecik patates kızartması
1/2 çk bal

Akşam 18.10
1 tabak pulbiberli lahana kavurması
3 çatal taze fasulye
5 yk yoğurt
3 acı süs biberi

Yatana kadar su 2 lt ya da fazlası olacak

Sabah kahvaltıdan sonra kabuk tarçın çayı içtim.
12.00 de sade kahve içtim.
19.00 da şade filtre kahve içtim

Şincik de öteki kuzene oturmaya gidiyom. Sadece çay içerim. Bişi yemeyi düşünmüyorum

benimde böyle bir kanım kaynaDı desem sana benimde yengeç. ... burçum
Burda olan arkadaşlar bana da samimi geldi,en azindan ortak bir derdimiz var kilo. Burçlara pek inanmam ama belki yukselenlerimiz uyuyordur seninle,hoş yukselenimi de bilmiyorum,neyse gönulden gonule bağ kurmak en guzeli.

Bayılırım... Ben de adıyaman yürküsünün hikayesini duyduğumda çok ağlamıştım.. İlkay akkayayı ilk öyle tanıdım..

ayy insanları anlamıyorum
kadının biri bebeğine 1 yaş çekimi yaptıracak ama teee ağustosta 1 yaşında olacakmış
ofiste ki kıayfetlerın tek tek önlü arkalı fotoğraflarını istiyor

ve yollama şansım yok dedim diye beni ilgisiz ilan etti, ben mi manyağım onlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…