Benim menüler çoğu zaman iyi olsada tam istediğim gibi veremiyorum cnm
Heralde milyonuncu diyetin olması ve yaşla alâkalı :)))
İyiyim guzel insan. Sen nasılsın? Buralardayim,az yaziyorum sadece. Her gün menü yazmak da istemiyorum,aynı şeyleri soyluyormuşum gibi geliyor bana. Biliyorum yanlış ,hatalarımızı gormüş oluyoruz bu şekilde.ne bileyim ,biraz tekrardan sıkılıyorum galiba ben.Bu cuma görürsün dimi . Görmelisin..
Yüzmeye ne zaman başlıyorsun.?
Nasılsın tiçırım.? ugramiyorsun bu ara..
Bant konuşun da haklısın. ben de benzer hikayeler duydum. :)
Evet yaş ve metobolizma hızı onemli. Sağlik olsun,veriyorsun ya, geç olsun,güç olmasınBenim menüler çoğu zaman iyi olsada tam istediğim gibi veremiyorum cnm
Heralde milyonuncu diyetin olması ve yaşla alâkalı :)))
Canim güzel olani severim,daha çok sakin muzikleri ve yanik türküleri severim. Teşekkur ederim bu da güzelmiş. Yalniz sadece dinlerim,sesim çok kötüdür,müzik kulağım hiç yok. Şarkı sozlerini ezberleyemem mesala.
Canim güzel olani severim,daha çok sakin muzikleri ve yanik türküleri severim. Teşekkur ederim bu da güzelmiş. Yalniz sadece dinlerim,sesim çok kötüdür,müzik kulağım hiç yok. Şarkı sozlerini ezberleyemem mesala.
Evet çok guzelmiş,ilkay ismini ilk duydum dinledim, sesi etkileyici,dinlerim bundan sonra
Arzu seni boyle oynarken hayal ettim,cok tatli geldin bana
hee valla öyle olduğumu söylerler suratımın çok tatlı oldunu söylerler ee kilomu da biliyosun işteArzu seni boyle oynarken hayal ettim,cok tatli geldin bana
güldürdün beni hergaf senin burcun neArzu seni boyle oynarken hayal ettim,cok tatli geldin bana
Boğa ama hiç uymaz bana.güldürdün beni hergaf senin burcun ne
benimde böyle bir kanım kaynaDı desem sana benimde yengeç. ... burçumBoğa ama hiç uymaz bana.
Burda olan arkadaşlar bana da samimi geldi,en azindan ortak bir derdimiz var kilo. Burçlara pek inanmam ama belki yukselenlerimiz uyuyordur seninle,hoş yukselenimi de bilmiyorum,neyse gönulden gonule bağ kurmak en guzeli.benimde böyle bir kanım kaynaDı desem sana benimde yengeç. ... burçum
Bayılırım... Ben de adıyaman yürküsünün hikayesini duyduğumda çok ağlamıştım.. İlkay akkayayı ilk öyle tanıdım..
benim havalarr tey tey tey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?