Gunaydin
Bogazim gecmedi gunlerdir
Aksama misafirim olucak gun icinde gelemem sanirim.
"Hayat bir gün oda bugün" diyeyim bir şarkı bırakayım sabahın serinine, aralığın sonuna
Severim.Leman samı sağolasın.
Senin uzun sürdü bi doktorami gitsen acaba.
Yahut adaçayı gargara vb dene. Bir de spreyler oluyor ya.. ben de yutkunmakta zorlanıyorum. Doktorun kızıma verdiği spreyi sıktım akşam bu sabah daha iyi gibi...
Bence de alma koşu bandını binbir çeneyle aldırdım bi kaç ay kullandım,bandı gevşedi sıktım gevşedi sıktım artık olmuyo en son bandı yalpaladı belimi incittim balkonda duruyo bi senedir.kocama bana yürüyüş bandı ya da bisiklet al bak kış ayı bebekten işten cıkamıyorum diyorum
karşı komşunun balkonunu gösteriyor ban 5 aydır orda , 1 mm oynamadı yerinden
üst katta ki de aynı onun karşısındaki de öyle (malesef hepsi aldı kullanmadı)
sende alacaksın kullanmayacaksın o yüzde ben almam git kendin al ama sorumluluk kabul etmiyorum diyor
sonra ben alacağım dediği gibi olacak bi ton laf sayacak
Evlenmiyor... Kızlar yüzünden siyu demek zorunda kalmış adama..
Hem esim hem oglum 1 yila yakindir hic yurumedigim icin laf ediyolar surekli konusuyolar evde kucuk bantta devasa birsey yatak odasinin yarisini dolduruyo bende anca toz aliyorum kapali duruyo bigun yurumeye basliycam diye tutuyorum. Diz kapagimda sorun olusturdu biraz toparlanayim diye bekliyorum. Dr lar hic istemiyo onda yurumemikocama bana yürüyüş bandı ya da bisiklet al bak kış ayı bebekten işten cıkamıyorum diyorum
karşı komşunun balkonunu gösteriyor ban 5 aydır orda , 1 mm oynamadı yerinden
üst katta ki de aynı onun karşısındaki de öyle (malesef hepsi aldı kullanmadı)
sende alacaksın kullanmayacaksın o yüzde ben almam git kendin al ama sorumluluk kabul etmiyorum diyor
sonra ben alacağım dediği gibi olacak bi ton laf sayacak
Illa milleti oynatacaz heee :)))
Malipina daha once kilo vermek için uğraştin mi hiç,çok azimlisin maşallah.nedense merak ettimGünaydın bu arada herkese
Sahalara bomba gibi donmuşsun canım,süper babanne olacaksin belli,hızına yetişemeyiz artikSabah işten gelince geri yattım geç kalktım
13.00
2 yumurtalı omlet
Peynir
5 zeytin
12 badem
15 kuru üzüm
17.45
2 servis k.kabak yemeği
1 yumurta büyüklüğünde tavuk göğsü
Salata
Yoğurt
Su 2 lt
Spor yok inş.yarın olacak
YENA bwnde 80 leri istiyorum su yuzme isine bi baslasaydim hayirlisiyla haber bekliyorum.
Selamlar,sevgiler,mutlu cumartesiler
Topiğin konusu yurume bandi hakkinda ben de bir iki kelam edeyim. Zamaninda benim de devasa bir tane vardi ilk sene bayaği yürüdüm,kilo verdin mi derseniz eh işte. sonrasinda evde aksesuar gibi durdu,tozunu aldim, bir yakinim istedi ona verdim oda biraz yürüdü ve baskasina verdi. Yani anliyacaniz olmayinca isteniyor olunca çabuk sıkılıyorsun. Hep ayni yerde saymak hiç eğlenceli değil. Bir de doktorlar da çok onermiyor,eklemlere zarar veriyor diye. Bisikletimde vardi onuda vermiştim birine iki üç gun once verdiğim kişiden istedim,çünkü kullanmiyordu . Tam kullanacakken regl girdi araya. Pazartesi başliyacağim inşallah. Haftasonlari dinlenme gunlerim. Spor yapmiyorum. Sanki çok yapiyormuşum gibi
İşte böyle,alacak olanlarin hevesini de kirmiş olduk,masraftan kurtardik onlarikeşke toplansak da yürüyüşe çiksak hep beraber. Dünyayı sallariz be
Benim menüler çoğu zaman iyi olsada tam istediğim gibi veremiyorum cnmSahalara bomba gibi donmuşsun canım,süper babanne olacaksin belli,hızına yetişemeyiz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?