Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin
Bogazim gecmedi gunlerdir
Aksama misafirim olucak gun icinde gelemem sanirim.

"Hayat bir gün oda bugün" diyeyim bir şarkı bırakayım sabahın serinine, aralığın sonuna

Severim.Leman samı sağolasın.

Senin uzun sürdü bi doktorami gitsen acaba.
Yahut adaçayı gargara vb dene. Bir de spreyler oluyor ya.. ben de yutkunmakta zorlanıyorum. Doktorun kızıma verdiği spreyi sıktım akşam bu sabah daha iyi gibi...

Sprey var bende de aksam unuttum yat kalk yemek cay oyle yaptim zaten.
Kotu degilim ama boyleyim iste.

Bizdede bisey yok emre markete incek kalkabilirse.
Esimde yok 3-4 gibi anca gelir.
Elif pankek diye agliyomus biliyomusun.
Tam benim kizim kek diye aglayabiliyo.
Zaten onlarda hasta gibiler bisey yemiyo iki gundur.
Bi mikrop vardi heralde hafif atlattilar ins hep boyle olsun.

Sarkinin canlisi daha iyiymis :)

Bence de alma koşu bandını binbir çeneyle aldırdım bi kaç ay kullandım,bandı gevşedi sıktım gevşedi sıktım artık olmuyo en son bandı yalpaladı belimi incittim balkonda duruyo bi senedir.

Evlenmiyor... Kızlar yüzünden siyu demek zorunda kalmış adama..

Evt cakil80 boyle olmus canim niye yenayi alintiyip cvp verdiysem onuda bilmiyorum :)) yyazisi hosuma gitti

Hem esim hem oglum 1 yila yakindir hic yurumedigim icin laf ediyolar surekli konusuyolar evde kucuk bantta devasa birsey yatak odasinin yarisini dolduruyo bende anca toz aliyorum kapali duruyo bigun yurumeye basliycam diye tutuyorum. Diz kapagimda sorun olusturdu biraz toparlanayim diye bekliyorum. Dr lar hic istemiyo onda yurumemi

Selamlar,sevgiler,mutlu cumartesiler
Topiğin konusu yurume bandi hakkinda ben de bir iki kelam edeyim. Zamaninda benim de devasa bir tane vardi ilk sene bayaği yürüdüm,kilo verdin mi derseniz eh işte. sonrasinda evde aksesuar gibi durdu,tozunu aldim, bir yakinim istedi ona verdim oda biraz yürüdü ve baskasina verdi. Yani anliyacaniz olmayinca isteniyor olunca çabuk sıkılıyorsun. Hep ayni yerde saymak hiç eğlenceli değil. Bir de doktorlar da çok onermiyor,eklemlere zarar veriyor diye. Bisikletimde vardi onuda vermiştim birine iki üç gun once verdiğim kişiden istedim,çünkü kullanmiyordu . Tam kullanacakken regl girdi araya. Pazartesi başliyacağim inşallah. Haftasonlari dinlenme gunlerim. Spor yapmiyorum. Sanki çok yapiyormuşum gibi
İşte böyle,alacak olanlarin hevesini de kirmiş olduk,masraftan kurtardik onlari keşke toplansak da yürüyüşe çiksak hep beraber. Dünyayı sallariz be

Sahalara bomba gibi donmuşsun canım,süper babanne olacaksin belli,hızına yetişemeyiz artik

YENA bwnde 80 leri istiyorum su yuzme isine bi baslasaydim hayirlisiyla haber bekliyorum.

Bu cuma görürsün dimi . Görmelisin..
Yüzmeye ne zaman başlıyorsun.?

Nasılsın tiçırım.? ugramiyorsun bu ara..
Bant konuşun da haklısın. ben de benzer hikayeler duydum. :)

Sahalara bomba gibi donmuşsun canım,süper babanne olacaksin belli,hızına yetişemeyiz artik
Benim menüler çoğu zaman iyi olsada tam istediğim gibi veremiyorum cnm
Heralde milyonuncu diyetin olması ve yaşla alâkalı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…