Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yürüyüş bandı ben de de duruyor ama bisikleti kullaniyordum bozana kadar

Benim de öyle evde Tekken sıkıcı oluyor

gelsin menüm.

sabah aç 1br.limonlu ılık su.
2 yk maydanoz dereotlu lor 1 tam haş.yumurta. 2 ceviz 2 dilim tb.ekmek 1 ince dilim taze kaşar . domates. salata. .

ara. yeşilçay. azbir fındık üzüm

öğlen .4 yk zyğ. ıspanak
4 yk yoğurt
1dilim tb ekmek
akşam . 4 yk zyğ pırasa 5 küçük ızgara köfte
3yk yoğurt 1dilim tb ekmek
2 lt su
tük kahve 2 ceviz kuruüzüm

Ne zaman bitiyor okulun .?
Fit kurabiye nedir.?

2 bardak yulaf 1 yumurta 1 muz kuru uzum ceviz tarcin karistirip fırına atiyorum cok guzel oluyor
Bu sene son

Eki Görüntüle 2086122 ilk isaretimi koydum o zaman yenacim haftaya inşaAllah dususte olacagim

Cook guzel fikir bende yapayım bunu

Dun yediklerimi yazayim cikmadan dedim ama biri aglayarak uyandi susmaz daha.

Cok yipratti bu cocuk beni.

Bonus tamamen aklimdan cikti ben yarin sabah bildirim yapsam olur mu

Ne acelesi var. Ağustosa kadar kim öle Kim kala..
Bence kadın manyak :)

Sizin is baya baya bi sektör oldu..
Eğlenceli gibi duruyor. Öylemi peki. ?

Iyi geceler kizlar
Yeni yil tatilinin sakinligi var sanki topikte
Baya gecmis birikmistir diyordum ama cok olmamis
Bu hafta izinliyim annemle babam geldi izmirden hep beraber evde vakit geciriyoruz
Telefonumu elime cok sik alamiyorum onlarla vakit geciriyorum
Bu hafta cok giremeyebilirim ama yatmadan once uyuyup kalmazsam girip bir selam veririm insallah ☺

Bu arada benimde kosu bandim vardi ilk seneler cok kullandim sonra arada bir kullandim sonra bir ara eminenin oyuncagi oldu o yurudu en dusuk seviyede ve gozetimimiz altinda son 2 - 3 yildir duzenli olmamakla ara ara kullandim simdilerde ise bozuk kendileri esim yurtdisindan parca siparis etti tamir icin onu bekliyoruz

Ben 3lu set olarak almistim kosubandi bisiklet twister
Bisiklet selesi acitinca kullanamadim bir ara esim kullandi sonra yer kapliyor diye sokup koliye koyup depoya kaldirdik. Twister da Allah bilir nerede ☺

O kadar para verdim kullanip zayifladim mi HAYIR ama eminim esim almasaydi "sen bana kosu bandi almadin bu yuzden zayiflayamadim alsaydin sporumu yapar kilo verirdim" diye basinin etini yerdim

Ay ne zor sezon dolayısıyla yaz kıyafetleri yok filan deseydin :)) senin iş nedir acaba sürekli bir çekimdesin merak ettim

Bende ev , villa resimleri çekiyorum iki fotoraf makinem var fakat istediğim gibi güzel çekmiyorlar. birde yanımda taşıma zahmeti şimdilik iPhone 6 ile çekip drive fotoğraflarımdan bilgisayarda filtreleme yapıyorum eh işte idare ediyor yaniii ...

Telefon değiştirdiğimde iyi fotoraf çeken almalıyım onlarda bayağı maliyetli şimdilik gittiği yere kadar böyle gitmeliyim gibi görünüyor ...

Spor aletleriyle ilgili benimde tatsız hikayelerim var zamanla hepsini verdim. evde 200 kiloluk dambıl seti valizinde duruyor.onun tüm parçaları bir valizde topladığı için tozunu almak kolay. 14 aylık spor salonu üyeliğimide sadece bir gün sauna hamam bölümünü kese yaptırtmak için kullandım

Gunaydin kizlar yilin son gunu son kez husran yasayim yeni yila aktarmayim dedim ve ölçülerimi aldım belimi bulamadim hiç bel inceliği yok

G:118
B:105
K:108
Göbek dediğini olduğu yer 117

Bu nasıl bir ölcudur böyle

Sabah sabah kaşındim resmen moralimi bozmak için

Ayy cogumuzunda spor aletleriyle bi hikayesi var yani

Bu olcu bu senede kaliyor bozma moralini cakil

Teşekkürler kuzum benim İzmirli geldi hasret gideriyoruz, pazartesi dönücek uğrayamadım

Hadi gözün aydın hasret giderin tabii. .

Benim de belim kalın. Ve ben 122 cm. Bel ölçüsü görmüş insan evladıyım. En son 80 küsurdaydi sanırım.
Beslenme dişin da bölgesel spor yapılmalı kesinlikle çakıl. . Yoksa incelmez. .
Ki sen karın kası falan seviyorsun. .

Ne güzel temenni böyle. Amin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…