Yürüyüş bandı ben de de duruyor ama bisikleti kullaniyordum bozana kadarkocama bana yürüyüş bandı ya da bisiklet al bak kış ayı bebekten işten cıkamıyorum diyorum
karşı komşunun balkonunu gösteriyor ban 5 aydır orda , 1 mm oynamadı yerinden
üst katta ki de aynı onun karşısındaki de öyle (malesef hepsi aldı kullanmadı)
sende alacaksın kullanmayacaksın o yüzde ben almam git kendin al ama sorumluluk kabul etmiyorum diyor
sonra ben alacağım dediği gibi olacak bi ton laf sayacak
Benim de öyle evde Tekken sıkıcı oluyorEvim büyük ve uygun yer olsa alırım ben .. Fakat diğer yandan dışarıda yürümeyi de çok seviyorum..
Yakın çevremden ve burdan deneyimlediğim kadarıyla düzenli bir şekil de yapılmıyor...
Bugün salon da bantta yürürken yanımdakiyle konuşuyoruz bir yandan.. Evde var bantım ama sadece tozunu alıyorum diyor.. Burada nedense çok tatlı geliyor diyor :)
Nasıl bir ruh haliyse anlam veremedim :))
Ben de bogayim oburlugumuz uyuyor benceBoğa ama hiç uymaz bana.
Bi kaç kere. Genelde verip geri aldım hep. Bu sefer kalıcı olsun istiyorum. Bi de bebek için vermem lazım o yüzden bu kadar uğraşıyorumMalipina daha once kilo vermek için uğraştin mi hiç,çok azimlisin maşallah.nedense merak ettim
Ne zaman bitiyor okulun .?
Fit kurabiye nedir.?
Eki Görüntüle 2086122 ilk isaretimi koydum o zaman yenacim haftaya inşaAllah dususte olacagim
Dun yediklerimi yazayim cikmadan dedim ama biri aglayarak uyandi susmaz daha.
Cok yipratti bu cocuk beni.
ayy insanları anlamıyorum
kadının biri bebeğine 1 yaş çekimi yaptıracak ama teee ağustosta 1 yaşında olacakmış
ofiste ki kıayfetlerın tek tek önlü arkalı fotoğraflarını istiyor
ve yollama şansım yok dedim diye beni ilgisiz ilan etti, ben mi manyağım onlar mı
Ay ne zor sezon dolayısıyla yaz kıyafetleri yok filan deseydin :)) senin iş nedir acaba sürekli bir çekimdesin merak ettimayy insanları anlamıyorum
kadının biri bebeğine 1 yaş çekimi yaptıracak ama teee ağustosta 1 yaşında olacakmış
ofiste ki kıayfetlerın tek tek önlü arkalı fotoğraflarını istiyor
ve yollama şansım yok dedim diye beni ilgisiz ilan etti, ben mi manyağım onlar mı
Ayy cogumuzunda spor aletleriyle bi hikayesi var yaniSpor aletleriyle ilgili benimde tatsız hikayelerim var zamanla hepsini verdim. evde 200 kiloluk dambıl seti valizinde duruyor.onun tüm parçaları bir valizde topladığı için tozunu almak kolay. 14 aylık spor salonu üyeliğimide sadece bir gün sauna hamam bölümünü kese yaptırtmak için kullandım
Bu olcu bu senede kaliyor bozma moralini cakilGunaydin kizlar yilin son gunu son kez husran yasayim yeni yila aktarmayim dedim ve ölçülerimi aldım belimi bulamadim hiç bel inceliği yok
G:118
B:105
K:108
Göbek dediğini olduğu yer 117
Bu nasıl bir ölcudur böyle
Sabah sabah kaşındim resmen moralimi bozmak için
Teşekkürler kuzum benim İzmirli geldi hasret gideriyoruz, pazartesi dönücek uğrayamadım
Gunaydin kizlar yilin son gunu son kez husran yasayim yeni yila aktarmayim dedim ve ölçülerimi aldım belimi bulamadim hiç bel inceliği yok
G:118
B:105
K:108
Göbek dediğini olduğu yer 117
Bu nasıl bir ölcudur böyle
Napıyonuz uyanın aayyy daha yeni yıllı kutlıycaaz
Arkadaşlar
2018 YILI, gönüllere ve sofralara bereket,
Kalplere ve bedenlere şifa,
Zihinlerimize özgürlük ve vicdanımıza aydınlık,
Hayırlı yollara açıklık, veeeeee
Tüm insanlığa idrak, şefkat ve uyum getirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?