Hiç bel yok bi de göbek var nerdeyse gogsum kadarBu olcu bu senede kaliyor bozma moralini cakil
Kesinlikle kalça olsun ama karın olmasın derdindeyim ama ben zayıfladikca kalcam gidiyor.Hadi gözün aydın hasret giderin tabii. .
Benim de belim kalın. Ve ben 122 cm. Bel ölçüsü görmüş insan evladıyım. En son 80 küsurdaydi sanırım.
Beslenme dişin da bölgesel spor yapılmalı kesinlikle çakıl. . Yoksa incelmez. .
Ki sen karın kası falan seviyorsun. .
Ne güzel temenni böyle. Amin canım.
Kesinlikle kalça olsun ama karın olmasın derdindeyim ama ben zayıfladikca kalcam gidiyor.
Benim belle kalça arasında dağlar varBenim de öyle oldu.. Bel oyuntusu yok.kalça ve bel eş zamanlı zayıflıyor :)
Bakalim platesle belki oyuntum neyin olur :)
İnşallah inşallahSağlıklı mutlu huzurlu seneler diliyorum herkese..
Hepinizi seviyorum
Iyi ki varsınız
Lütfen siz de kendinizi Sevin ve sadece kendiniz için yeni başlangıçlar yapın. .
Bence yarar ben fazla sıkıntıya gelemiyorum ama kullanmak lazımZayiflarken Karnım sarkması diye doğum yapanlarin aldıkları korseden almayi düşünüyorum ise yarar mı sizce bu karın sarkacak gibi
Yürüyüş bandı ben de de duruyor ama bisikleti kullaniyordum bozana kadar
Ne acelesi var. Ağustosa kadar kim öle Kim kala..
Bence kadın manyak :)
Sizin is baya baya bi sektör oldu..
Eğlenceli gibi duruyor. Öylemi peki. ?
Ay ne zor sezon dolayısıyla yaz kıyafetleri yok filan deseydin :)) senin iş nedir acaba sürekli bir çekimdesin merak ettim
Bende ev , villa resimleri çekiyorum iki fotoraf makinem var fakat istediğim gibi güzel çekmiyorlar. birde yanımda taşıma zahmeti şimdilik iPhone 6 ile çekip drive fotoğraflarımdan bilgisayarda filtreleme yapıyorum eh işte idare ediyor yaniii ...
Telefon değiştirdiğimde iyi fotoraf çeken almalıyım onlarda bayağı maliyetli şimdilik gittiği yere kadar böyle gitmeliyim gibi görünüyor ...
Yeni yıldız tüm güzelliklerle dolsunmutlu yıllarr
Kahkahalar, yeni heyecanlar, bebekler, düğünler, halaylar, horonlar, zeybekler, Ankara misket, Ata barı, Ordu karşılaması, damat oyunları ve güzel sürprizler olsun...
Buluşmalar olsun, kavuşmalar olsun..
Kayıplar, depremler, afetler, yoksulluk, hastalıklar ve kazalar olmasın...
Kırgınlıklar, anlaşmazlıklar, ayrılıklar, yalanlar olmasın...şifa bekleyenler şifa bulsun...
Gurbette geçici görevde olanlara sabır ve selam olsun...
"Biz" olsun; "ben" olmasın... Hayatın içinde Biz de Varız’lar olsun...
Mutluluk parayla, eğlence zoraki olmasın...
Bütün kapılar iyiliğe güzelliğe açılsın...
Tüm yollar doğru olsun..
Saçı olmayanların saçı çıksın:)) şişmanlar zayıflasın.. zayıflar zayıf kalsın :))
Göbek, göbek atmak için olsun...
Kolesterol olmasın...
Tansiyonlar fırlamasın...
Hele stres herkesten uzak olsun, yok olsunnnn...
Hep güneş açsın yaz olsun:))
Yaşamak güzel olsun...
Umut olsun hayal olsun ...
Gerçek olsun...
Bir kere söylensin ve yeter olsun...
Yalan olmasın...
En önemlisi sevgi olsun...
Aşk olsun, dostluk olsun.. dostlar olsunnnn:)
Umut ve beklentilerinizin gerçekleşeceği, dertsiz, tasasız, mutlu, sağlıklı, başarı dolu bir yıl diliyorum....
Yeni yılınız kutlu olsun...
Benim bir Odam spor salonu gibi ama bir süre sonra birakiyorsun tek keyifli olmuyor sürdürmek zor. Benimle gelecek bir arkadaşım olsa salona giderim orda gırgır samata ile keyifli okuyor. Unideyken hep giderdim çok keyifli bir grubum vardı alışkanlık yapmıştı burda olmuyor eve aldım ama işe yaramıyordesene hepsinin sonu yakın birbirine
çekim kısmı eğlenceli photoshop teslim ksımı için malesef aynı şeyi söyleyemeyeceğim
şu an albüm yetiştirmek için geceliyorum ve bunu birde beğendirmek zorundasın
5 yıllık profesyonel düğün fotoğrafçısıyım, sürekli ya çekim ya da fotoshop yapıyorum
2 ay öncede bebek çekimleri için studyo açtım
ama daha yeterli malzemem yok o yüzden cok yayın yapamıyorum çekim isteyenlerde bi kaç kıyafetin fotoğrafını istiyor
Varız tabikiYeni yılımız hepimize sağlık huzur mutluluk başarı getirsin inş.
Hadi kızlar artık oyalanmayı bırakıp
Hayallerimizdeki Fit bir beden için Yeni başlangıçlar yapalım
2018 de çıtır olmaya varmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?