Bu saate kadar 1 lt masallahgünaydınnnn mutlu kalorisiz günlerr
sporumu yaptım 30 dakika
kahvaltımı yaptım
3 adet brokolidalı
kk peynir
1 dlm ekmek
roka
1 yumurtaomlet
6z eytin yeşil çay
vee 1 lt suyum içildi
temizliğe girişeyim
Allah razı olsn canım benim :-*Hmm iyiymis zevkli her cekim icin kostum kiralamaktansa satin alip bulundurmak iyi gibi isin yolunda gitsin insallah canim
Ben 7 sene once almistim kosu bandini takim olarak o zamanlar eliptikler o kadar gundemde degildi simdiki aklim olsa sadece eliptik alirdimSeninki ilk çıkanlardan demekki canım komşumuz da vardı ondan eskiden, beter acıtıyordu popişi yenilerin oturma yeri geniş normal rahat benimkinde oturmaya yerde yok ayaktasin eliptik hep ayakta :)))
Niçınn hamilemisin?
3 gun gecti evde onceden kalma vardi bi tane yaptim 2. Cizgi silik cikti 2 gun sonra tekrar yapcam bakalim
Bu aksam yapiyoruz ozaman ağır yaşamları seyrederken Leslie yapabilirizGündüz görümcemgildeydik
Eve gelince başka bi sorun çıktı malesef yapamadım
Sonrada işe geldim
Arkaya doğru yatık olduğu için alt karın kası da calisiyor dizini yukarı çeker gibi. Teyzemin var sohbet ederken ben de bisiklet suruyorum haftasonlari benim evdeki pratik boydu bozdum kullanmaktaBu bisiklette karin kaslari nasil calistiki cakil. ?? Birde uzun sureli bisiklet calismalari basenlerin genislemesine sebep olmaz mi ?
Gerçekten mi hayırlı olsun eğer bebek dusunuyoduysan harika bir haber3 gun gecti evde onceden kalma vardi bi tane yaptim 2. Cizgi silik cikti 2 gun sonra tekrar yapcam bakalim
Hadi aksama kendini hazırla ağır yaşamlar basladiginda Leslie veya yerimde adım hareketi yapacagim sen de katıl tv yi ayakta seyretCakil spor konusunda cok kararlisin kutlarim seni bugun bende yuruyus yapicam insallah
YENA havuzdan hala haber yok
YuppiiiiGunaydinnnn
Kahretmesin yine güneş gibi doğdum bugün
KatiliyorumIstersen cuma yi bekle canim. 2.kezmi ugruscan yabanci yok aramizda :)))
Az biraz spor yapayım daha sonra yapamayabilirim sonrada inş yetişirse okula gitmeden listeyi yaparım.
Ya da geldikten sonra.
Bu hafta böyle oldu kusuruma bakmayın.
Hadi aksama kendini hazırla ağır yaşamlar basladiginda Leslie veya yerimde adım hareketi yapacagim sen de katıl tv yi ayakta seyret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?