Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Seninki ilk çıkanlardan demekki canım komşumuz da vardı ondan eskiden, beter acıtıyordu popişi yenilerin oturma yeri geniş normal rahat benimkinde oturmaya yerde yok ayaktasin eliptik hep ayakta :)))
Ben 7 sene once almistim kosu bandini takim olarak o zamanlar eliptikler o kadar gundemde degildi simdiki aklim olsa sadece eliptik alirdim

3 gun gecti evde onceden kalma vardi bi tane yaptim 2. Cizgi silik cikti 2 gun sonra tekrar yapcam bakalim

yaaaaaa
benimde adetime 1 hafta kala yapmıştım ikinci cizgi silik çıktı
hemen kan tahlili verdim 3 haftalık hamileymişim

Bu bisiklette karin kaslari nasil calistiki cakil. ?? Birde uzun sureli bisiklet calismalari basenlerin genislemesine sebep olmaz mi ?
Arkaya doğru yatık olduğu için alt karın kası da calisiyor dizini yukarı çeker gibi. Teyzemin var sohbet ederken ben de bisiklet suruyorum haftasonlari benim evdeki pratik boydu bozdum kullanmakta

Az biraz spor yapayım daha sonra yapamayabilirim sonrada inş yetişirse okula gitmeden listeyi yaparım.
Ya da geldikten sonra.
Bu hafta böyle oldu kusuruma bakmayın.

Bonus ne okulu kaçırdım mi ben okula mi gidiyorsun?

Hadi aksama kendini hazırla ağır yaşamlar basladiginda Leslie veya yerimde adım hareketi yapacagim sen de katıl tv yi ayakta seyret

Son birkaç haftadir deli gibi agir yasamlar izliyorum bende. Ilham veriyor dönüşümleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…