Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim kızlar afet valla hiç gözüm kesmiyor o yüzden 3. Cuyu bir ara hamileyim sandım aklım gitti

Iyi geceler kizlar

Hayirlu ugurlu olsun kuzum allah sorunsuz tamamina erdirsin ins

Insallah gönlünce olur
Ara açılınca daha zor oluyor

Günler ıyı tutmus
Balık ve ıkızler hıc anlasamıyor
Sızdede oylemı

Hayirlisi ile kucagina al inşallah

Bulamiyorum kısmetse bahaneyide buldun hamisim diycen yani zaten temada çıtır oldu bende acil bir 10 kilocuk vermeliyim o halde Allah tamamına erdirsin inşallah canım

Hepinize tesekkur ederim kizlar

berilceee oncelikle hosgeldin cnm kizlar basak ve ikizler simdilik anlasiyorlar tabi bagrismalari oluyor ama olacak o kadar cocuklar daha emine biraz basak oldugundan dolayi duzenli bir seyi bir yere koyarsa orada kalacak onun yeri orasi eskaza degistirirsem yine alip yerine koyuyor hahahah

ISILDURU hamileyim diye salmam cnm kendimi en az kiloyla girmeyi hedeflerim doguma zaten 2 hameleligimdede kilo vermistim hamile kaldigim kilodan +2 gibi bir rakamla doguma gitmistim. Cabuk doyuyorum ve bu yuzden daha az yiyorum
Aslinda az az sik sik beslenmis oluyorum ondan herhalde kilo veriyorum.
Bakalim bu seferki nasil olacak

Iyi geceler bugün çok kötü bi gün geçirdim
Menü olarak değil
Bu ara pek paylaşım yapacak kafa yok bende
Haber edeyim
günaydın canım mefkurecim her ne işe başından geçen kötü olay gelmiş geçmiş olsun canım Allah yar ve yardımcın olsun inşallah. .çabucak atlatmışsımdır.

Iyi geceler bugün çok kötü bi gün geçirdim
Menü olarak değil
Bu ara pek paylaşım yapacak kafa yok bende
Haber edeyim

Kuzum hayrolsun inş. .
Su gibi akıp gitsin sıkıntın

Bu arada YENA servise giden tartinin yerine magaza yenisini baska modelini verdi. Sanirim yag olcumlu olanlarda sikinti oluyor

Bilmiyorum ki Baharcım hiç bir fikrim yok inan..
Benim yaklaşık 10 sene olacak dandik simbo marka çoook ucuza almıştım...

Bu arada dün halk oyununa gittik çok zevk aldım çok iyi geldi :) nasıl yorucu nasıl terledim anlatmam. . Saglam kardio :) Varsa çevrede tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…