Benim kızlar afet valla hiç gözüm kesmiyor o yüzden 3. Cuyu bir ara hamileyim sandım aklım gittiYaa aslinda ben seneye istiyordum is yerinde kizlar aklima girdi simdi hamile kalirsan nobete girmeden nobetten cikarsin ayni sekilde devam edersin dediler
Zeynepte 5. Ayda hamile kalmistim dedim bir kerelik deneyelim olursa olur olmazsa seneye dedim. Tuttu galiba bakalim hayirlisi. Eger sagsaglim kucagima alirsam 30 yasimda 3 cocuk annesi olcam annaaaammmmm
Aslinda benim 30 yas hedeflerim daha farkliydi zayif girecektim 30 yasima
27 agustos 2013 emine
27 mayis 2016 zeynep
Hayirlu ugurlu olsun kuzum allah sorunsuz tamamina erdirsin ins
Insallah gönlünce olur
Ara açılınca daha zor oluyor
Günler ıyı tutmus
Balık ve ıkızler hıc anlasamıyor
Sızdede oylemı
Bulamiyorum canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah analı babalı büyüsün gelen kısmetiyle gelir zaten uğraşıyomuşsun ha 1 ha.5 hepsi bir büyür gider inşallah. sorunsuz hamileliğin ve bebeğin olsun.
Hayirlisi ile kucagina al inşallah
Bulamiyorum kısmetse bahaneyide buldun hamisim diycen yani zaten temada çıtır oldu bende acil bir 10 kilocuk vermeliyim o halde Allah tamamına erdirsin inşallah canım
günaydın canım mefkurecim her ne işe başından geçen kötü olay gelmiş geçmiş olsun canım Allah yar ve yardımcın olsun inşallah. .çabucak atlatmışsımdır.Iyi geceler bugün çok kötü bi gün geçirdim
Menü olarak değil
Bu ara pek paylaşım yapacak kafa yok bende
Haber edeyim
Sağolsın cnmgünaydın canım mefkurecim her ne işe başından geçen kötü olay gelmiş geçmiş olsun canım Allah yar ve yardımcın olsun inşallah. .çabucak atlatmışsımdır.
Benim 29 ocaga kadar 10 kilo vermem gerek14 şubata 45 gün gibi bi süre var ve en az 10 kg vermeliyimmmmmm
Hayirdir insallahIyi geceler bugün çok kötü bi gün geçirdim
Menü olarak değil
Haber edeyim
Iyi geceler bugün çok kötü bi gün geçirdim
Menü olarak değil
Haber edeyim
Bu aradaYENA servise giden tartinin yerine magaza yenisini baska modelini verdi. Sanirim yag olcumlu olanlarda sikinti oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?