Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonus ne okulu kaçırdım mi ben okula mi gidiyorsun?

Son birkaç haftadir deli gibi agir yasamlar izliyorum bende. Ilham veriyor dönüşümleri

Kızım ana sınıfına gidiyor öğlen onu okuldan almaya gidiyorum da :))
Okul benim içimde kaldı lolaxx inş bir gün telafi etme şansım olur.

Maşallah diyim Spor yaptınmı akşam kızlar beni sabote ettiler yapamadım pc açık önünde kulaklığım kalmış öyle.
Kahvaltına ekmek yada yulaf eklersen meyve öğününü sütle yaparsın yoğurt zaten her öğüne koyuyorsun
3 litre suyunda çok güzel nasıl içtin acaba

Oyy ağlama yaa bende 109 kilo hiç evden çıkmayan halime dönmek istemiyorum lolax dönmiycemde zaten.
Zayıflıklarımı biliyorum kendime ruhen eziyet etmek istemiyorum artık.
İyi hissedeyimde yaparım inş herşeyi diyorum.
Seni örnek alıyoduk biz çok güzel devam ediyodun yine yaparsın yapıyorsunda zaten hiç sıkma canını.

Cakıl bebem miu ne dedi bilmiyorum ama akşam makarnalarını kökten kaldırman sebze yemen lazım.
Hiç vakitsizlik deme bana sebze en kolay pişen şey hafif öldürsen bile yetiyo bazılarına.
İş yerinde mecburen sandviç falan yiyorsun ya akşam daha makarna yememen lazım.
1 dilim tahıllı ekmek makarnadan daha iyi daha tok tutar.
Bak masumu biliyosun evden bazen tavuk salata falan taşıyo kız iş yerinde yemek için.

yemişlerini eksik etme.

İyi akşamlar herkese

Sürekli dışardayım o yüzden pek yazamıyorum.

Hele fulyanın artizliğine hele

Güldane ve ogulcuklarım vardı bır ara bızede yazıyorlardı
Onlar burdamı hala

Güldane kayboldu gitti. Oğulcuklarım kendiyle savaşında yenik düşüyordur bekliyorum bende gelmesini.

Geçen günlerine göre daha iyi menün en azından ne yediğin belli.
Bi öğüne karbon yediysek diğerini sebze yada protein yapalım ki dengeli olsun.
Sen bide süt veriyosun daha besleyici olur.
Mesela muzun yanına hiç katma müsliyi ya süt ayran yada yoğurt ye muzla.

Müdür kim
Kurallar varmı
Ceza ne mesela

:))) Müdür yok sayılır berilce aşırı minnoş bir topiğiz.
Gayet esnek gayet anlayışlı ilkelerimiz var. Cezamız yok katı kurallarımız yok.
Uzun zamandır burdayız artık iyi tanıyoruz birbirimizi zayıflıklarımızı falan öğrendik.
Elimizden geldiğince menü yazıp yorum yapmaya çalışıyoruz.
Son menü bükücümüz @mefkurem sağlam yorumlar.
YENA bizim göz bebeeemiz oda yorumlar. Bende kusur kalmiyim :)

Ama en çok hepimiz ne yiyip yemeyeceğimizi bildiğimiz için önce kendi kendimizi yorumluyoruz.

Ben 7.takımdayım listeden izne çıktım 2 ay oluyodur sanırım. cakil80 ve 60kiloyum 7.takımda liste dışı.
malipina da 7.takımda listede. Mefkuremi biliyon zaten keptın oda.

YENA 8.takımda öyle yani :))

Takımı çok seviyorum ben ama burası başka burası özel bizim için.

Arzuzuzuuu Menü vermemişsin akşam niçünnn? yoksa benmi görmedim
Ne güzel bi listeye uymaya başladın sakın koyverme bırakma listeni.
Yorum yapamasamda ben her akşam görünce okuyorum listeni.
aşkım geçen hafta yılbaşı gecesine kadar iyiydi kilo bildiriminde yapmıştım listem gerçekten süper bu Dr un verdiği liste bana çok uydu hiç açlık hissim de olmuyor gel gelelim yılbaşı çok yemek meze tatlı vs hazırladık yanında şooo sulu şeyde vardı anladın sen o gece bozdum düzeni yani 2 gündürde mücadele veriyorum aynı raya sokmak için şimdi bir yiyorum 2 yemiyorum öyle bişey şuan ama ama düzene koyacam inşallah. bugün paylaşımım yaparım canım menü.

Bonus cum ben izinden döndüğümde kilo bildiririmim 84 .8 di .canım

bu geçtiğimiz cuma liste yapılmadı ama kilo bildiririmim 82. idim yani listeme uyduğum haftanın güzelliği yılbaşı şaşırttı yolumu bakalım bu önümüzdeki cuma ne çıkıcam bende merak ediyorum valla

Cozutmanın bedelini hep böyle ödüyoruz işte mutlaka yaz akşam.
Sütlü kahve falan yap kendine yada sade kahve yeme isteğini kesmeye çalışalım.
Bitki çayları yapmaya çalış varsa.

listenin yapılmadığınıda hep araya sıkıştırın böyle efferim.

Bu cumayı yeni başlangıç sayarız sorun yok.

Cozutmanın bedelini hep böyle ödüyoruz işte mutlaka yaz akşam.
Sütlü kahve falan yap kendine yada sade kahve yeme isteğini kesmeye çalışalım.
Bitki çayları yapmaya çalış varsa.
bu sabah başladım bakalım limonlu suyumla kahvaltımıda yaptım saatlere göre atıştırmalarım vs uygulucam ama bugün kuaföre de gidicem yanımda götürücem yemeğimi saçlarımı boyatıxam şuan karamel röfle attırıcam paket. değişime çok ihtiyacım var

Benimde var :) bende biraz renk açtırdım tekrar yaptırıp rengi oturtmak istiyorum.

Denerim kuzum da sen nie denemiyon

Deneyip bilmediğim şeyi sana niye önereyim acaba

Bu hafta sonuna kadar lesli yapıcam diğer hafta kardiyoya başlıycam tekrardan.
Birden yapmakta istemiyorum şişmanım galbim zorlanmasın bunun bide hitt kardiyo versiyonu var geberten cinsten.
Zayıflayakta inş geçek öyle bölümlere

Uuuuupuzun süre kızıl kullandım değişiklil şarttı :))
kızılda çok iddialı bir renk herkes kullanamaz herkesede gitmez ben 25 li yaşta yapmıştım kızıl patlıcan moru moda olmuştu çok beğenerek kullanmıştım ama çok uzun kullanamadım çünkü her banyoda kıpkırmızı su akıyordu boya eğer beyaz kilot neyin varsa üzerimde pembe kalıyordu rengi kilotun o yüzden akıyor diye değiştim bir defa da siyah kullandım değişik tek olarak diğer yıllar kullandığım renk kumral karamel arada röfle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…