15 kılo var lısteye
Olur gıreyımBizim de cuma.listemiz var.ona girebilirsin istersen.
Avatarın altındakı yazı gerçekten hayat gorusunmuBizim de cuma.listemiz var.ona girebilirsin istersen.
SormaBulamiyorum hayırlı olsun canım. Çocuklarına bakılıyor diye ha bire doguruyon kız. :)
Yaşasın görüştüğümüz de gobeginide severiz. .
Tesekkur ederim cnm bir yandan sevindim bir yandan korkuyorum nasil olacak 3 cocuk diyeRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım...3 çocuklular kervanına katılıyon he...:))
Kiz biz senle boy olcusemeyiz gayri...:))
Hayırlı günler herkese
Mefkurem Allah gönlüne ferahlık versin sıkıntın neyse gidersin
Bulamiyorum Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin
Ben bu ara yoğun gibiyim evde değilim pek işe güce yetişemiyorum yeme içme de iyice bozuldu ama şu andan itibaren bitirdim İnşaAllah
Selamun aleyküm güzeller
Nasılsınız
Yeni gelenler hoş geldiniz
Bulamiyorum cim hamileymişsin herhalde
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin
4 kızım var üremeye devam mı edıyım yani :)
Slm hanımlar nasılsınız ben 119 kilo olmuşum 4 takıma takılıyorum ama sizlere de katılmak istiyorum çok kiloluyla az kilolu bir olmuyor...
Avatarın altındakı yazı gerçekten hayat gorusunmu
Öyleyse sırrını soylermısın
Ben de hayata 5 sınıfta +2 kilo fazlayla başladım orta okulu bitirdim 72 idim sonra diyet falan 60 la univ başladım 72 ile bitirdim 4 sene almıştım sonra işe girdim 82 oldum 7 sene önce 80 le evlendim şimdi 119 um 2 kızım var 4 ve 1 yaşlarında en yüksek 125 i gördüm doğum zamanı öyle işte başla bitir abur cubur yerim sağlıksız beslenirim herşeyden midem bulanır falan 4 takımdaydım birkaç ay önce 111 olmuştum ip atlamaya spor yapmaya alışmıştım sonra bir sure ara versin cozuttum geldim ...Tabii ki bekleriz hEp. .
Damdan dusenin halinden misali dimi.
Birbirimizi çok iyi anlıyoruz burada..
Senin kilo alma hikayen nasıl.
Misal ben hep kiloluydum doğumlar araya depresyon neyin serpistirince zirve yaptım. En yüksek kilom 118 di. boyum 1.60 bu arada :)
öylemi dersinBence korkma ehlıyetı al ve devam et
O kocaman demır parçası senın emrınde
Sen ıstersen sağa ıstersen gerı
Istersen hızlı gıder
Kaptan sensın
Korkmak ıcın sebep yok sen ne ıstersen araç sana uyacak
Slm kizlar.
Halamin kizi kanserdi 2 gundur kotuymus drlar fazla zaman vermemisler bizimkiler cumartesi gideceklerdi bugunden donuler haberi gelirse diye
Evde yalnizim simdi cocuklarla sabah annamler gitmeden yemek isini hallettim
B. Makinesini bosaltcam useniyorum birazcikta utum var
Bu hafta yediklerime cok dikkat edemedim cuma zeynebi kontrole goturcez artik cumadan sonra daha dikkatli olmaya calisirim
SormaAllah razi olsun omir versin annemle k.valideme onlar iyiyken yapmak en mantiklisi
Tesekkur ederim cnm bir yandan sevindim bir yandan korkuyorum nasil olacak 3 cocuk diye
Ay sorma masallahi var arzunun Allah sabir versin. Aslinda bende cok kardesten yanayim ev hanimi olsam isim gucum cocuk bakmak olsa bende 5 istersim.
Babamlar 5 kardesti simdi 2 kaldilar birbirlerine destekci olurlar
Amin ablalarim insallah tesekkur ederim
Slm hanımlar nasılsınız ben 119 kilo olmuşum 4 takıma takılıyorum ama sizlere de katılmak istiyorum çok kiloluyla az kilolu bir olmuyor...
Teoride evet hayat görüşüm..
Pratiğe geçirmeye çalışıyorum zorlayarak iteleyerek :)
Hayat çok kısa..
çok olumsuzluk yaşadım her açıdan.. kayıplar verdim ama bunun yanin da hayalini kurdugum bir cok olay da gerceklesti hayatim da olumlu yönde..her şekil de bana biçilen hayatı yaşamak zorundayım vadem doluncaya kadar..
O yüzden iyi olsun,iyiyim diye olumlama yapıyorum her gün ..
mortim bonusu cuma günü yenicem çok fena siz duyun bonus duymasın
teşekkür ederim canım. arada değişiklik istiyor insan. benim doğum maceram daha önce bahsetmiştim bende tek kızım diye kardeş çok istiyordum rahmetli annemde evlenince sen doğur derdi bana hep öylede oldu herallllMaşallah arzucum yaa.. takdirlik bir durum..
Kızım ilkokuldayken sınıfın da bir arkadaş vardi.biyoloji öğretmeni idi. Arka arkaya çocuk yapınca işini bırakmak zorunda kaldı
Kız olunca her seferinde yeniden hamile kalıyordu. Sonun da 5. Çocuğu erkek oldu da ara verdi uremeye ..
Hayırlı evlat iyi insan olsunlar..
Sen de saçını şimdiden Güle güle. Kullan eminim çok güzel olacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?