Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar.
Halamin kizi kanserdi 2 gundur kotuymus drlar fazla zaman vermemisler bizimkiler cumartesi gideceklerdi bugunden donuler haberi gelirse diye
Evde yalnizim simdi cocuklarla sabah annamler gitmeden yemek isini hallettim
B. Makinesini bosaltcam useniyorum birazcikta utum var
Bu hafta yediklerime cok dikkat edemedim cuma zeynebi kontrole goturcez artik cumadan sonra daha dikkatli olmaya calisirim

Bulamiyorum hayırlı olsun canım. Çocuklarına bakılıyor diye ha bire doguruyon kız. :)

Yaşasın görüştüğümüz de gobeginide severiz. .
Sorma Allah razi olsun omir versin annemle k.valideme onlar iyiyken yapmak en mantiklisi

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım...3 çocuklular kervanına katılıyon he...:))
Tesekkur ederim cnm bir yandan sevindim bir yandan korkuyorum nasil olacak 3 cocuk diye

Kiz biz senle boy olcusemeyiz gayri...:))

Ay sorma masallahi var arzunun Allah sabir versin. Aslinda bende cok kardesten yanayim ev hanimi olsam isim gucum cocuk bakmak olsa bende 5 istersim.
Babamlar 5 kardesti simdi 2 kaldilar birbirlerine destekci olurlar

Selamun aleyküm güzeller
Nasılsınız
Yeni gelenler hoş geldiniz
Bulamiyorum cim hamileymişsin herhalde
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin

Amin ablalarim insallah tesekkur ederim

4 kızım var üremeye devam mı edıyım yani :)

Bilemiyorum ki. O senin bilecegin bir durum :)

Bir nevi eleştiri babın da yazdım.
Illa erkek çocuk diye kariyerinden vb vazgeçmesi bile bile arka arkaya gebelik yasayarak diğer çocuklarınada haksızlık yaptigini düşünüyorum ..

Slm hanımlar nasılsınız ben 119 kilo olmuşum 4 takıma takılıyorum ama sizlere de katılmak istiyorum çok kiloluyla az kilolu bir olmuyor...

Tabii ki bekleriz hEp. .
Damdan dusenin halinden misali dimi.
Birbirimizi çok iyi anlıyoruz burada..

Senin kilo alma hikayen nasıl.
Misal ben hep kiloluydum doğumlar araya depresyon neyin serpistirince zirve yaptım. En yüksek kilom 118 di. boyum 1.60 bu arada :)

Avatarın altındakı yazı gerçekten hayat gorusunmu
Öyleyse sırrını soylermısın

Teoride evet hayat görüşüm..

Pratiğe geçirmeye çalışıyorum zorlayarak iteleyerek :)

Hayat çok kısa..
çok olumsuzluk yaşadım her açıdan.. kayıplar verdim ama bunun yanin da hayalini kurdugum bir cok olay da gerceklesti hayatim da olumlu yönde..her şekil de bana biçilen hayatı yaşamak zorundayım vadem doluncaya kadar..
O yüzden iyi olsun,iyiyim diye olumlama yapıyorum her gün ..

Son düzenleme:
Beni Ben de hayata 5 sınıfta +2 kilo fazlayla başladım orta okulu bitirdim 72 idim sonra diyet falan 60 la univ başladım 72 ile bitirdim 4 sene almıştım sonra işe girdim 82 oldum 7 sene önce 80 le evlendim şimdi 119 um 2 kızım var 4 ve 1 yaşlarında en yüksek 125 i gördüm doğum zamanı öyle işte başla bitir abur cubur yerim sağlıksız beslenirim herşeyden midem bulanır falan 4 takımdaydım birkaç ay önce 111 olmuştum ip atlamaya spor yapmaya alışmıştım sonra bir sure ara versin cozuttum geldim ...
Baktın buradakiler de benden katılıyım dedim şişmanlığımın zirvesindeyim 50 beden dar geliyo zor sığıyorum

öylemi dersin hele dur şu zayıflama işini bi hallediyimm de o şöle biraz bekleye dursun şimdi kafamı ehleyet neye vermek istemiyorum

Cok gecmis olsun hasibecim vakit saat belli olmaz tabide dr larda bosuna demiyor
Allah yardimcisi olsun.

Slm hanımlar nasılsınız ben 119 kilo olmuşum 4 takıma takılıyorum ama sizlere de katılmak istiyorum çok kiloluyla az kilolu bir olmuyor...

Senin kavun dilimini severim

teşekkür ederim canım. arada değişiklik istiyor insan. benim doğum maceram daha önce bahsetmiştim bende tek kızım diye kardeş çok istiyordum rahmetli annemde evlenince sen doğur derdi bana hep öylede oldu herallll hepimizin evlatları uzun ömürlü olsun hayırlı olsun. inşallah. ...Bu arada saçım iyi oldu ben genel olarak buğday tenli kumralım röfle bana gidiyor öylede söylüyor lar foto atarım isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…