Suyu arttırıpmenüm
sabah .1 br limonlu ılık. su.
2 yk maydanozlu dereotlu lor
2 dilim tb ekmek
1 ince dilim tze kaşar
1 tk.zeytin ezme
çay .
ara 2 .ceviz. 3 kayısı.
öğlen.
4.yk .zyğ.pırasa
4 yk yoğurt
1 dilim tb ekmek
ara.4 tane mini kepekli grisin galeta
1 elma
akşam .
1 kase haş tavuk
1 kase yoğurt
3 kaşık salata
1 dilim tb ekmek
su az oldu 1 lt belki yatana kadar 2 yaparım şimdi çay kahve içicem 9.30 .veya 10 da.tarçınlı sütüm var.
Karatay mı yapıyorsunHelöö
Çarşamba menüm
Kahvaltı 11.00
Tereyağında 2yumurta
Üç çeri domates
Bi kalın dilim peynir
İki çatal kekik salatası
Arada dukan birası
Yemekten önce dukan birası
Akşam 17.45
Bi dolu tabak kapuska
Bi kase yoğurt
60 dk leslie
25 dk bölgesel egzersiz
2 lt su
Gece dukan birası
Saol canım. Aslında olan oldu da şunu düşünüyorum arzucum: nasıl küçülecekler? Kafamı kurcalayan konu ogeçmiş olsun canım kötü düşünme biliyorsun bende kendimi bir ara yedim bitirdim gerçi kim ne dese insana boş geliyor ama morel de çok önemli sağlıkta inşallah sonuçlar iyi olur canım
Kız akşam 4 dilim ekmek mi yedin? 1 dilim 24-25 gr çünkü. Afiyet olsunİlk menöm gelsın
Sabah
2 has yumurta
80 gr domates
1 zeytın
Aksam 17.00
110 gr balık
125 gr salata
100 gr ekmek
Su henüz 2 ama 3 olacak
Spor 1 saat
Ara kanama olmadığı için ve taşkın kanama olmadığı için ameliyat önermedi. Takip edeceğiz demişti. Ama şimdi ben tatildeyim başka yerde. Aklıma esti özelde ultrason çektirdim. 2 ayda miyomlarım daha da büyüdü mü diye. Ama bu seferde kist çıktı. Sağ over üzerindeymiş. Boyutu büyük dedi. Dönünce ilk adetten sonra doktoruna tekrar git konuş dedi. Kistin küçülmesi için ilaç verir ama o da bu sefer miyomları büyütür dediCanım geçmiş olsun burda miyomları alıyorlar
Senın dr un ne tavsıye etti
Evet canım karatayKaratay mı yapıyorsun
Soğan kürü canım bikaç ay dene. Benim 6 cmlik kisti yok etti. Küçük miyomlar da kaybolmuştuSaol canım. Aslında olan oldu da şunu düşünüyorum arzucum: nasıl küçülecekler? Kafamı kurcalayan konu o
Kız akşam 4 dilim ekmek mi yedin? 1 dilim 24-25 gr çünkü. Afiyet olsun
Ara kanama olmadığı için ve taşkın kanama olmadığı için ameliyat önermedi. Takip edeceğiz demişti. Ama şimdi ben tatildeyim başka yerde. Aklıma esti özelde ultrason çektirdim. 2 ayda miyomlarım daha da büyüdü mü diye. Ama bu seferde kist çıktı. Sağ over üzerindeymiş. Boyutu büyük dedi. Dönünce ilk adetten sonra doktoruna tekrar git konuş dedi. Kistin küçülmesi için ilaç verir ama o da bu sefer miyomları büyütür dedibir konuş bakalım ne diyecek dedi.
Hiç beklemediğim bir durum olduğu için moralim bozuldu Beril. Miyomlar da kist de alınır ama asıl sorun şu ki ben ameliyat olmadan küçülüp gitsinler istiyorum.
Hasibecim bebişin hayırlı olsun inşallah. Ayrıca kuzenine de çok üzüldüm. Allah iki iyilikten birini versin. Ne kanseriydi canım?Slm kizlar.
Halamin kizi kanserdi 2 gundur kotuymus drlar fazla zaman vermemisler bizimkiler cumartesi gideceklerdi bugunden donuler haberi gelirse diye
Evde yalnizim simdi cocuklarla sabah annamler gitmeden yemek isini hallettim
B. Makinesini bosaltcam useniyorum birazcikta utum var
Bu hafta yediklerime cok dikkat edemedim cuma zeynebi kontrole goturcez artik cumadan sonra daha dikkatli olmaya calisirim
Tesekkur ederim cnm bir yandan sevindim bir yandan korkuyorum nasil olacak 3 cocuk diye
Ay sorma masallahi var arzunun Allah sabir versin. Aslinda bende cok kardesten yanayim ev hanimi olsam isim gucum cocuk bakmak olsa bende 5 istersim.
Babamlar 5 kardesti simdi 2 kaldilar birbirlerine destekci olurlar
Amin ablalarim insallah tesekkur ederim
Sen tanidiğim kadariyla güçlü ve dirayetli bir hatun kişisin. Hayati iyisiyle kotusuyle kabullenip yaşamak en guzeli. Allah sana uzun ömür versin inşallah.Teoride evet hayat görüşüm..
Pratiğe geçirmeye çalışıyorum zorlayarak iteleyerek :)
Hayat çok kısa..
çok olumsuzluk yaşadım her açıdan.. kayıplar verdim ama bunun yanin da hayalini kurdugum bir cok olay da gerceklesti hayatim da olumlu yönde..her şekil de bana biçilen hayatı yaşamak zorundayım vadem doluncaya kadar..
O yüzden iyi olsun,iyiyim diye olumlama yapıyorum her gün ..
Hoşgeldin aramiza,fayda bulursun inşallah burdanBeni
Ben de hayata 5 sınıfta +2 kilo fazlayla başladım orta okulu bitirdim 72 idim sonra diyet falan 60 la univ başladım 72 ile bitirdim 4 sene almıştım sonra işe girdim 82 oldum 7 sene önce 80 le evlendim şimdi 119 um 2 kızım var 4 ve 1 yaşlarında en yüksek 125 i gördüm doğum zamanı öyle işte başla bitir abur cubur yerim sağlıksız beslenirim herşeyden midem bulanır falan 4 takımdaydım birkaç ay önce 111 olmuştum ip atlamaya spor yapmaya alışmıştım sonra bir sure ara versin cozuttum geldim ...
Baktın buradakiler de benden katılıyım dedim şişmanlığımın zirvesindeyim 50 beden dar geliyo zor sığıyorum
Geçmiş olsun canim,Rabbim gonlune gore versin, ameliyatsız küçülüp gitsinler insallah.Saol canım. Aslında olan oldu da şunu düşünüyorum arzucum: nasıl küçülecekler? Kafamı kurcalayan konu o
Kız akşam 4 dilim ekmek mi yedin? 1 dilim 24-25 gr çünkü. Afiyet olsun
Ara kanama olmadığı için ve taşkın kanama olmadığı için ameliyat önermedi. Takip edeceğiz demişti. Ama şimdi ben tatildeyim başka yerde. Aklıma esti özelde ultrason çektirdim. 2 ayda miyomlarım daha da büyüdü mü diye. Ama bu seferde kist çıktı. Sağ over üzerindeymiş. Boyutu büyük dedi. Dönünce ilk adetten sonra doktoruna tekrar git konuş dedi. Kistin küçülmesi için ilaç verir ama o da bu sefer miyomları büyütür dedibir konuş bakalım ne diyecek dedi.
Hiç beklemediğim bir durum olduğu için moralim bozuldu Beril. Miyomlar da kist de alınır ama asıl sorun şu ki ben ameliyat olmadan küçülüp gitsinler istiyorum.
Evet Pınar bugün benim de aklıma geldi o. Yapıcam inşallah. Evime dönünce başlıcam.Soğan kürü canım bikaç ay dene. Benim 6 cmlik kisti yok etti. Küçük miyomlar da kaybolmuştu
İnşallah canım. Amin.Geçmiş olsun canim,Rabbim gonlune gore versin, ameliyatsız küçülüp gitsinler insallah.
Hoşgeldin berilce. Yazdiklarindan anladiğım kadariyla diyet konusunda uzmanlasmişsin. Tecrübelerinden bizler de faydalaniriz inşallah.İlk menöm gelsın
Sabah
2 has yumurta
80 gr domates
1 zeytın
Aksam 17.00
110 gr balık
125 gr salata
100 gr ekmek
Su henüz 2 ama 3 olacak
Spor 1 saat
Kuzum ben de miyom için başlamıştım ama ilk ay yaptım sonra kaldı düzenli yapmam lazımEvet Pınar bugün benim de aklıma geldi o. Yapıcam inşallah. Evime dönünce başlıcam.
Bana 15 yıl önce polikistik over teşhisi kondu. Düzensiz kanamam yoktu. O yüzden ilaç kullanmadım. Kaç yıl sonra soğan kürünü duyup yaptım ama kuralına uygun olarak tabi. Sürelerine uyarak. Sonra da güzel kilo verdim polikistik iyileşmiş dedi doktor. Ama kaç yıl sonra miyomlar çıktı. Baktım miyomlara etkili değil diye yapmadım. Ama kisti de Yok ediyor bunu biliyorum. Şimdi kist için yapacağım.Kuzum ben de miyom için başlamıştım ama ilk ay yaptım sonra kaldı düzenli yapmam lazım
teşekkür ederim canım. arada değişiklik istiyor insan. benim doğum maceram daha önce bahsetmiştim bende tek kızım diye kardeş çok istiyordum rahmetli annemde evlenince sen doğur derdi bana hep öylede oldu herallllhepimizin evlatları uzun ömürlü olsun hayırlı olsun. inşallah. ...Bu arada saçım iyi oldu ben genel olarak buğday tenli kumralım röfle bana gidiyor öylede söylüyor lar foto atarım isterseniz
Aslında özelimi kk ya yazmak pek adetim değildir
Ama kader ortaklığı yaptığım arkadaşlarımında ne yaşadığımı bilsin istedim
Dün çok kötü şeyler oldu
Önceki gün benim oğlanla nişanlısı baya büyük bi tartışma yaşamıştı
Bizde istemiyoduk artık
Oğlan bazı şeyleri anlatmamış bize
Kızın gerçek yüzünü gördük
Dün oğlan işteyeken ablaları aramış ağza alınmıcak küfürler
Sonra Bizde insan gibi gidip noktayı koyalım dedik
Eşim oğlan ben gittik
Orda 10 -15 kişi toplanmışlar
Anne baba kardeşleri enişteleri falan
Içeri girdiğimiz 2.dk da darp etmeye başladılar
Abisi oğluma bıcakla saldırdı
2 ayı gibi kız bana saldırdı
Ben böyle ahlaksız rezil terbşyesiz lağım bi aile görmedim
Kızların ağızlarından çıkan küfürleri Ben bu yaşımda 1 sefer kullanmamışımdır
Evden zorla çıktık bahçede de devam etti
Arabaya zor bindik
Öbür sokağa gidip polis ambulans çağırdık
Benle eşimi bi hastaneye oğlanı başka hastaneye götürdüler
4-5 saat hastaneydik sonra polise gittik
Ordan bizim bütün aile görümcemde toplanmışlardı
Yanımıza gelmek istediler ama zaten içeri almıyolardı o yüzden istemedik
Oğlan hastanede yalnız kalmasın diyeonları oraya gönderdik
Geç vakit görümcemde oturduk biraz
Sözün özü vakit geçmeden böyle aşağılık insanlardan kurtulduğumuz için Allaha şükürler ettim
Yoksa mart sonu düğün olacaktı
Her şerde gerçekten bi hayır varmış
Ne çevremde Ne yakımında uzağımda böyle bi olay yaşamadım duymadım görmedim
Nasıl hayvanlar varmış böyle malesef insan diyemiyorum
Oğlan hastanede Dün op.oldu
Hem karnından Hem bacağından yaralanma vardı
Şükür karın boşluğuna gelmiş derinde değil
Duruma göre belki haftasonu çıkacak
Benim yüzüm boynum cırmık yarası
Burnum kaşım şiş
Kollarımda morluklar
Ayak parmağım şiş topallıyorum
Eşiminde yüzünde boynunda yaraları var
Durum böyle
Selam kızlarÇarşamba günü menüm
Sabah 09.00 kuzenle dışarıda kahvaltı
2/3 simit
1 yumurtadan mantarlı az kaşarlı omlet
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1/2 kk kaşar peyniri
2 şer dilim domates ve salatalık
2 çk tereyağı
1 tk bal
Ara 10.20
Latte kahve (çok çok az şekerli)
Ara 17.00
1 küçük muz
1 kupa kabuk tarçın çayı
Akşam 19.00 da yiyeceğim
Küçük mercan balığı tahminen 4 adet
Roka soğan domates salatası
Yatana kadar 2,5 lt su
80 dk yürüyüş
Sen tanidiğim kadariyla güçlü ve dirayetli bir hatun kişisin. Hayati iyisiyle kotusuyle kabullenip yaşamak en guzeli. Allah sana uzun ömür versin inşallah.
Üniversite hastanesine gidiyorum canım. Orada takipli.Allah bagislasin evlatlarını canım. Çok kardes olmak gerçekten güzel durum..
Benim belirtmek istediğim cinsiyet ayırımi yapılması. Ona çok kızıyorum .. evladın kızı erkeği olmaz ki..
Bahsettigim kişi sırf erkek çocuk olsun diye o kadar doğurdu...
Ah mefkurem ne çok üzüldüm anlatamam
Allahın sevgili kullariymissiniz kurtuldunuz beladan ..
Hele oglana ayrı üzüldüm. Evine geleni bicaklamak ne demek yaa.. eskiyalik resmen...
Davacı olacakmısjniz. ?
Dışarıda kahvaltı çok severim. Afiyet olsun..
Neden ameliyattan cekiniyorsun bu kadar.?
Yani evet zırt pırt op olunmaz benim gibi :) ama gerekiyorsada çokta panik olma ..
Hangi doktor takibini yapıyor senin.?
Sanada canım. .
Üniversite hastanesine gidiyorum canım. Orada takipli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?