Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Suyu arttırıp
Spor eklesen süper olur

Karatay mı yapıyorsun

geçmiş olsun canım kötü düşünme biliyorsun bende kendimi bir ara yedim bitirdim gerçi kim ne dese insana boş geliyor ama morel de çok önemli sağlıkta inşallah sonuçlar iyi olur canım
Saol canım. Aslında olan oldu da şunu düşünüyorum arzucum: nasıl küçülecekler? Kafamı kurcalayan konu o

İlk menöm gelsın
Sabah
2 has yumurta
80 gr domates
1 zeytın

Aksam 17.00
110 gr balık
125 gr salata
100 gr ekmek

Su henüz 2 ama 3 olacak
Spor 1 saat
Kız akşam 4 dilim ekmek mi yedin? 1 dilim 24-25 gr çünkü. Afiyet olsun

Canım geçmiş olsun burda miyomları alıyorlar
Senın dr un ne tavsıye etti
Ara kanama olmadığı için ve taşkın kanama olmadığı için ameliyat önermedi. Takip edeceğiz demişti. Ama şimdi ben tatildeyim başka yerde. Aklıma esti özelde ultrason çektirdim. 2 ayda miyomlarım daha da büyüdü mü diye. Ama bu seferde kist çıktı. Sağ over üzerindeymiş. Boyutu büyük dedi. Dönünce ilk adetten sonra doktoruna tekrar git konuş dedi. Kistin küçülmesi için ilaç verir ama o da bu sefer miyomları büyütür dedi bir konuş bakalım ne diyecek dedi.
Hiç beklemediğim bir durum olduğu için moralim bozuldu Beril. Miyomlar da kist de alınır ama asıl sorun şu ki ben ameliyat olmadan küçülüp gitsinler istiyorum.

Soğan kürü canım bikaç ay dene. Benim 6 cmlik kisti yok etti. Küçük miyomlar da kaybolmuştu

Hasibecim bebişin hayırlı olsun inşallah. Ayrıca kuzenine de çok üzüldüm. Allah iki iyilikten birini versin. Ne kanseriydi canım?

Sen tanidiğim kadariyla güçlü ve dirayetli bir hatun kişisin. Hayati iyisiyle kotusuyle kabullenip yaşamak en guzeli. Allah sana uzun ömür versin inşallah.

Hoşgeldin aramiza,fayda bulursun inşallah burdan

Geçmiş olsun canim,Rabbim gonlune gore versin, ameliyatsız küçülüp gitsinler insallah.

İlk menöm gelsın
Sabah
2 has yumurta
80 gr domates
1 zeytın

Aksam 17.00
110 gr balık
125 gr salata
100 gr ekmek

Su henüz 2 ama 3 olacak
Spor 1 saat
Hoşgeldin berilce. Yazdiklarindan anladiğım kadariyla diyet konusunda uzmanlasmişsin. Tecrübelerinden bizler de faydalaniriz inşallah.

Kuzum ben de miyom için başlamıştım ama ilk ay yaptım sonra kaldı düzenli yapmam lazım
Bana 15 yıl önce polikistik over teşhisi kondu. Düzensiz kanamam yoktu. O yüzden ilaç kullanmadım. Kaç yıl sonra soğan kürünü duyup yaptım ama kuralına uygun olarak tabi. Sürelerine uyarak. Sonra da güzel kilo verdim polikistik iyileşmiş dedi doktor. Ama kaç yıl sonra miyomlar çıktı. Baktım miyomlara etkili değil diye yapmadım. Ama kisti de Yok ediyor bunu biliyorum. Şimdi kist için yapacağım.

Allah bagislasin evlatlarını canım. Çok kardes olmak gerçekten güzel durum..
Benim belirtmek istediğim cinsiyet ayırımi yapılması. Ona çok kızıyorum .. evladın kızı erkeği olmaz ki..
Bahsettigim kişi sırf erkek çocuk olsun diye o kadar doğurdu...

Ah mefkurem ne çok üzüldüm anlatamam
Allahın sevgili kullariymissiniz kurtuldunuz beladan ..
Hele oglana ayrı üzüldüm. Evine geleni bicaklamak ne demek yaa.. eskiyalik resmen...
Davacı olacakmısjniz. ?

Dışarıda kahvaltı çok severim. Afiyet olsun..
Neden ameliyattan cekiniyorsun bu kadar.?
Yani evet zırt pırt op olunmaz benim gibi :) ama gerekiyorsada çokta panik olma ..
Hangi doktor takibini yapıyor senin.?

Sen tanidiğim kadariyla güçlü ve dirayetli bir hatun kişisin. Hayati iyisiyle kotusuyle kabullenip yaşamak en guzeli. Allah sana uzun ömür versin inşallah.

Sanada canım. .

Bugün yediklerim...

Sabah,
1 yumurta
3 zeytin
Yarım kk peynir
1 cherry domates
2 dal roka
Yarım dilim ekmek

Öğlen,
6 yaprak sarma

Ara,
1 avuç badem,ceviz,kuru üzüm
2 kahve

Akşam,
Zeytinyağlı bol açılı ekşili kapuska (pirinç bulgur yok için de)
2 kaşık yoğurt

Spor..
60 dk. Aerobik plates
30 dk. Yürüyüş

Üniversite hastanesine gidiyorum canım. Orada takipli.

Malatya'ya giden is arkadaşıma verdiğim siparişlerim geldi bugun..
Pek mutluyum :)
Ara öğünlerim cosacak :)

Gelen mühimmatlarımı yazayım :)
Elma kurusu
Dut kurusu
Armut kurusu
Kuru kayısı
Pestil
Leblebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…