Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mefkurem canım yaa çok gwçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış. Böyle bi aileden kurtulduğun için 2 rekat şükür namazı kıl bence Rabbim kurtarmış sizi şok oldum okuyunca. Hayırlı kısmetler çıkarsın bekarlarımıza rabbim.

Ben de severim en son Artvin oynamistim sonra Bolu yaptım bıraktım

Protein eksik diyorlar bugün de yiyemedim neyseki peynir protein grubundaymis o biraz kurtarır

Şaka mi bu verilmis sadakaniz varmış ya gelinin olsaydı ömür boyu cekseydin. Anneannem hep derdi ailenin koyduğu adla duruyorsunuz diye evlilik ailelere karışmak gerçekten zor kavun değil ki koklayip ogrenesin

Aldırıp kurtulsan

Ikinci gebeligimin takibi orada yapıldı amniyosentez yapılmıştı..
Ins şifa bulursun bir an önce. .

Maviş nasıl gidiyor. Neler yapıyorsun .?

Finali boluyla yaptım diyorsun :)
Ilk okul 1. Sınıfta kendim gidip yazildim annemler de ben halay çekiyom dedim sonra lise ve ünde devam ettim çok severim ve meraklıyimdir yöreler

Menumu paylasim yine karbon yine karbon olmuyor ben protein yiyemiyom

13.00
Kepekli sandviç
5 tane burgu peynir
Yeşil salata

Saat 18.00
1 tane beyazpeynirli tost

Saat 20.00
1 dilim Çilekli çikolatalı pasta

Saat 21
2 tane mandalina

Kutlama vardı duramadim. Eve yeni geldim yine bolca karbon oldu canım sıkkın

Ikinci gebeligimin takibi orada yapıldı amniyosentez yapılmıştı..
Ins şifa bulursun bir an önce. .

Maviş nasıl gidiyor. Neler yapıyorsun .?

Finali boluyla yaptım diyorsun :)
Yenacım hastalandım spor yapamadım derken 11 gundur sporu bıraktım bozdumda biraz diyeti bugun tartıldım şükür almamışım spora geri basladım. Erken kalkıyordum bu ara bıraktım ama yeniden baslıycam inş. Canım sen neler yapıyorsun.

Aldırıp kurtulsan
Ameliyattan korkuyorum çakıl. Çok şükür bugüne kadar hiç ameliyat olmadım. Korku var. Ameliyat sonrası sıkıntısı var bir de. Ayrıca biliyorsun her ameliyat vücudu yıpratıyor. Ama sonuçta tabi Rabbim ne derse o olacak. İnşallah çaresini bulurum da gerek kalmaz ameliyata.

Hepiniz çok sağolun kızlar
Aklımızın köşesinden geçmeyen bişey yaşadık
Yoksa kurban gibi niye gidelim
Biz onları insan sanıp iyilikle bitsin demeye gittiydik
Tabi kız onlara ne yalanlar uydurup onları doldurdu bilmiyoruz
Neyse şükür öyle bi aileye karışmaktan kurtulduk
Bizde seviniyor ve çok şükrediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…