Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Baska karbon almayip sabahki simidi dengelemissin fulyacim iyi olmus.

İlk menöm gelsın
Sabah
2 has yumurta
80 gr domates
1 zeytın

Aksam 17.00
110 gr balık
125 gr salata
100 gr ekmek

Su henüz 2 ama 3 olacak
Spor 1 saat

Berilce kaptanim sen cok tecrubelisin benden daha iyi bilirsin aksamki ekmeginin fazla oldugunu.
1 gun icin fazla degil tek ogun icin fazla.
Arada bisey yemiyosan karatay gibi o zaman kahvaltini daha cok doldurur cesitlendirirsin kilo yuksek vucudun almasi gerekenler var.

Diyetisyene gitmistinmiydin sanki oylemi yazdiydin unuttum onlarin verdigi liste yokmuydu?

çok guzel toparladin gitti işte masallah

Kekik derken hastayim kekige cok severim hele zahter falan oyşş
Kuruyemişini ihmal etme.
Evde yoksa zeytini bol tut.
İş konusunda inş hersey gonlunuzce olsun.

Peynir yiyorsun artik diye protein demedim ben oda şart tabi zaten tok tutma konusunda en iyi saf proteinler.
Bi duzen getirmen lazim
Lesli yapmiyosun artik ne guzel baslamistin

syns
Listen çok az gibiydi yemek yok nerdeyse.
Bi dahakine direk kopyala istersen buraya alinti yapmadan.
Hosgeldin bide :)

Son düzenleme:

çok şükür canım toparladım durumu teşekkür ederim

hayırlı sabahlarr

Perşembeeee kutsal gün herkezler son kozunu oynasin.

En kotu giden menuler bile 1 gunde telafi edilir.

Yesil caylar demlensin su siseleri dolsun.

Yeni senenin ilk cumasina arti gelen olmasin insallah.

artıyım bu hafta sanırım az azda olsa hergün karbon vardı ondan heralde...

Canım çok tatsız bir hadise olmuş fakat, düğünden önce yaşanması yinede sizin için iyi! Allah iyi insanlarla karşılaştırsın lafı bu tür olaylar için var. senin bu ara gözün evdeki gençlerin üzerinde olsun olayı uzatmasınlar oğlum çok şükür diyip önümüze bakıcaz dersin .....

Geçmiş olsun canım iznin Bitsinde kendi dr. Karar verir artık tedavine ben rahatsızlık konusunda pek bilgiye sahip değilim ama umarım çabuk atlatırsın

tünaydın arkadaslar bende aranıza katılmak ısterım. gecen sene bı dıyetısyen maceram oldu fakat sureklılık ve ırade sağlayamadım. ustelık insülin direncim baya yuksek matofin kullanıyorum ama ıstahım ıcın banamısın demiyor. şimdi gecmise dogru soyle bı okuyorum yapmam gereken nedır tam anlayabıleyım dıye. yardımcı olacak arkadaslarıma da şimdiden teşekkür ederim. git gide kilo alıyorum ve bı dur demem şart artık.

Ilk okul 1. Sınıfta kendim gidip yazildim annemler de ben halay çekiyom dedim sonra lise ve ünde devam ettim çok severim ve meraklıyimdir yöreler

tekrar devam etsen ne iyi olur...
hem hareket hem stres giderici..

Almaman iyi olmuş.. dikkat et canım.. ben de iyiyim şükür..
bulantım geçiyor yavaş yavaş..
Sen naaptın gittinmi doktora.?

Yenacım tabiki şikayetci olduk
O ayı kızlarda benden şikayetcilermiş :))
Baya uzun bi süreç olacak heralde

Zeytinyağı misali.. hem suçlu hem güçlü..
Allah yardeımcınız olsun...

Evet nursenacım hiçbirşeye vakit bulamıyordum... Gerçekten istemiyordum demekki..
Önemli olan istemek insan bir şekil de zaman ve ortam yaratabiliyor (muş)
Misal yemek takip ediyorum bana göre yoksa evden götürüyorum.. Çoğunlukla evde yapıyorum kahvaltımı..
Spor yürüyüş vakit ayırıyorum ha yoruluyorum ama emeğim heba olmasın istiyorum...

Bu arada 3.çocuk için kilonu bahane etme.. barışa 94 le hamile kalmıştım yaş 35-36 idi

hadi sen de patlat bi gebelik haberi :)

Aklım sende daficim.. İnş yoluna girer seni sıkan sebepler...

Gunaydinnn

Gun gecmiyorki kendime uygun bir yaziyla karsilaşmiyim

Eki Görüntüle 2088680

Havaya hele. :)

Hoşgeldin

Şişmanların ortak kaderi direnç maalesef..
İlacını düzenli kullan faydası olacaktır.. Az karbonhidratlı beslenmen daha hızlı kilo vermeni sağlar...

yapabiliyorsan karatay tarzı beslenme direnç konusun da çok etkili.. fakat bunun yanın da araöğünlü beslenme de faydalı :)
Ben iki sistemle de başarılı olmuştum önemli olan kararlı istikrarlı ve devamını getirmek..
bir de özellikle yürüyüş her gün olmasa da gün aşırı çok etkili...

Bizim orda kekiğe zahter denir zaten
ama senin dediğin kuru çekilmiş baharatlı olan.Zeytinyağıyla bulamaç gibi yapılıp yenen.bayılırım ona.ama robotum zahteri çekemiyo o yüzden yapamıyom.onu yemek için ekmek lazım o yüzden yapmiyim ben

hoş geldin dilerim hedef kilona ulaşırsın

aaa onu biliyorum g antepte. hemen hemen her kahvaltı sofrasına koyarlardı ben de ozaman tatmıştım yemiştim offf diyorum sana ne lezzet. ekmeği banıp banıp yiyorsun kahverengimsi
bir tozdu

Fıstıgım aslında 3 öğün yemem lazım ama bıraz kosusturmalıyım ıkı gündür o nedenle böyle
Daha tam listeye uyum saglayamadım
Alış verıste lazım mutfağa
100 gr ekmegı gün ıcınde istedıgım öğünde yada bıraz bıraz her öğünde yemem gerekıyor ben en çok aksam eve gelınce acıktıgım ve yeme ataklarım aksam olunca aksam ıyı yemek ıstıyorum

aaa onu biliyorum g antepte. hemen hemen her kahvaltı sofrasına koyarlardı ben de ozaman tatmıştım yemiştim offf diyorum sana ne lezzet. ekmeği banıp banıp yiyorsun kahverengimsi
bir tozdu
Urfalı olarak hıc sevemedım onu

canım sen iyimisin bu aralar durgun gibisin...
Naaptın iş girişimin oldumu.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…