Dar bi eşofman da ya da kışlık bi tayt falan varsa o da olur benceKızlar ip atlarken gobegım sallanıyor rahatsız oluyorum
Bırde bol eşofman vs gıyıyorum
Acaba korse mı gıysem
Senin kilo kaç?Bızdede benım
Bırı var 51 kılo fıstık gıbı masallah
Sunu verdım bunu veremıyom
Destan gıbı spor lıstesı yazıyor yemınle bu kıloda bu tembellık dıye kendımden utanıyom
O zamanda rahat edemıyom kiDar bi eşofman da ya da kışlık bi tayt falan varsa o da olur bence
95Senin kilo kaç?
Kilomuz aynı sayılır.O zamanda rahat edemıyom ki
Tayt yırttım bu hafta ıkı tane ki
Bırde ben spor yaparken gobegım buz gıbı oluyor ya
Ya benım boyum 176Kilomuz aynı sayılır.
O zaman korse iyi olur sanırım.ama ip için erken değil mi.Ben de atliyim demiştim ama kaptan izin vermedi dizlerime yük biner diye.Seksenlere gelince atlicakmışım
Senın kılo tam kacKilomuz aynı sayılır.
O zaman korse iyi olur sanırım.ama ip için erken değil mi.Ben de atliyim demiştim ama kaptan izin vermedi dizlerime yük biner diye.Seksenlere gelince atlicakmışım
kızzzzz ben şokkk maşallah tüütüü tüüü.
Boyunun maşallahı var.o zaman sorun olmaz sanırım gene de dikkatli ol.Bizim kızlar 3000-4000'den aşağı atlamadığı için ondan dedim yüklenme olmasın diyeYa benım boyum 176
Çok kaslı bır yapısı var bacaklarımın
Bende kılo göbek ve üstte
Yavaş yavaş atlama benımkı
100 le başlayıp her hafta artacak
Ip sırtı çok ıyı çalıştırıyor
pazartesi 92 çıktım.Ama şu an reglimin ilk günü ödemden dolayı kaç çıkarım bilmiyorum.olur yarışalım.Beslenmen nasıl?ben karatay yapıyorumSenın kılo tam kac
Istersen cuma tartılıp yarış yapalım
Belkı gaza gelırız
Bende sebat yok çabucak bozuyom
Ben crs 95.9 dumpazartesi 92 çıktım.Ama şu an reglimin ilk günü ödemden dolayı kaç çıkarım bilmiyorum.olur yarışalım.Beslenmen nasıl?ben karatay yapıyorum
Hee önce sonralar gaza getiriyo hep insanı.hem size hem kendime azim olsunkızzzzz ben şokkk maşallah tüütüü tüüü.
senin kilolu halinde güzel maşallah valla bayıldım boy da var manken gibi. .. salladın topiğiiiiiii malipinaaaaa maşallah darısı başımızaaa
Acayıp gaza getırıyor bu resımler demiheves ettim bende kalkıp biraz lesli yapımmm bariii hazır şimdilik işim yokken
yap yap leslie candırheves ettim bende kalkıp biraz lesli yapımmm bariii hazır şimdilik işim yokken
Canım benımben boydan fakir kilodan zengin kadınım
o nasıl bişey metabolik balans.nette varsa bi bakimBen crs 95.9 dum
Metabolık balans yapacam
Daha önce bununla 50 kılo vermıstım
Kan degerlerıne göre bır beslenme programıo nasıl bişey metabolik balans.nette varsa bi bakim
Bi göz attım sağlıklı olması güzel.3 öğün ideal beslenme planı için gayet iyi.Kan degerlerıne göre bır beslenme programı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?