Alıştı vücut spora sırtım hariç.Daha yeni yeni geçti sırt ağrılarım.Ama bırakmam inşallah.istiyo çünkü vücut,yapmadığım gün bacaklarımı kasıyorum hep gerinmek geliyoSakın bırakma sporu.. Yine eski haline gelirsin çünkü...
Dün spor hocamız söyledi spor çok nankör dedi.. Bıraktığın da yeniden sünüyor vücud porofesyonel sporcular bile zamanla deforme olur...
Sağol kuzum benim
Valla kandırmıyom boydan öyle duruyoSen bizi kandırıyorsunilk halin bile iyi ...sende iyi sarıldın kilo vermeye süpersin
Amin canım hepimiz geliriz inşallah istediiğmiz kiloyamalipina o nasıl 100 kilo be
Maşallah canım çok fark etmiş inşallah istediğin kiloya en yakın zamanda düşersin..
Şaka kız maşallah sanaValla kandırmıyom boydan öyle duruyo
kaç seneden sonra 92yi gördüm pazartesi günü.Allah azim verirse 70lere kadar devam
Boyda uzun sanırımSağol kuzumSporun çok etkisi var.Hergün 5 mil leslie bu hale getirdi sağolsun.Geçen haftadan beri de mekik ve iç bacak yapıyorum 25 dk
171 cm.kiloyu pek göstermiyo o yüzdenBoyda uzun sanırım
Masallah canım daha güzel olacak171 cm.kiloyu pek göstermiyo o yüzden
Amin inşallah.Takım kaptanısın di mi.bi bakim sizin gruba.Ben de 7. takımdayımMasallah canım daha güzel olacak
Bızım kızlar bana göre manken canımAmin inşallah.Takım kaptanısın di mi.bi bakim sizin gruba.Ben de 7. takımdayım
Manken olsunlar nolcak önemli olan azim zaten.Bizim takımdakiler de zayıflar hep en kilolusu benimBızım kızlar bana göre manken canım
Bızdede benımManken olsunlar nolcak önemli olan azim zaten.Bizim takımdakiler de zayıflar hep en kilolusu benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?