Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar 2 mill lesslii yaptım bacaklar gitti bende nasıl ağrıyor şuan neyapabilirim
Aslında 3 mile tamamlasaydın sonunda yumusak hareketlerle dinlendirerek bitiriyoya. Ama leslie gercekten süper bende basta onunla zayıflamıştım. Bacaklarını uzanıp vucudundan yıkarı uzat iyi gelebilir

Aslında 3 mile tamamlasaydın sonunda yumusak hareketlerle dinlendirerek bitiriyoya. Ama leslie gercekten süper bende basta onunla zayıflamıştım. Bacaklarını uzanıp vucudundan yıkarı uzat iyi gelebilir
geçenlerde ilk kez yaptım 1 mill yaptım hafif oldu hissi verdi bu kez 2 yapıyım ddm oda fazlamı geldi ne anlamadım bir dahakine 3 ü denerim bakalım o nasılhissettircek

geçenlerde ilk kez yaptım 1 mill yaptım hafif oldu hissi verdi bu kez 2 yapıyım ddm oda fazlamı geldi ne anlamadım bir dahakine 3 ü denerim bakalım o nasılhissettircek
Vucut alışıcaktır bi süre sonra kendini cok zorlama ben 3 mille baslamıstım oyle kilo vermiştim 3 mil kilo vermek için çok güzel. Alıştıkca kolay gelicektir. Simdi yuruyus yapıyorum ama bende indirmeliyim leslie. Kolay gelsin canım bol bol kilo ver inşaAllah sağlıkla

teşekkür ederim canım inşallah hepberaber verelim amacımıza hedefimize ulaşalım

oyyyyy ooyyyy içim ürperdi bu nasıl bişydir yaa
Allah korumuş sizi
aynı şeyi abim yaşadı , aile piskopat cıktı düğüne 1 ay kala ipler koptu şimdi çok şukur diyoruz
hem annem cok yıprandı hem de abim kurtuldu
abim sevincinden annemi umreye gönderdi
inşAllah hersey daha güzek olacak

çoook çook gecmiş olsun canım yaaa inşallah kötü huylu değildir hemen geçer

bu grupta ne işin var gitsene 70 km grubuna hıııhhhhh

Sannki 74 kiloyum didim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…