- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
Canım benım
Bodur tavuk her daim piliç
öyle derlerde ben şişko piliç oluyom herall
öyle derlerde ben şişko piliç oluyorum heraalllCanım benım
Bodur tavuk her daim piliç derler
Şimdiden süpersin 70lerde tam taş hatun olursun. Azmin daim olsun canımmmSağol kuzum benim70lere gelince daha iyi durucak inşallah
Aslında 3 mile tamamlasaydın sonunda yumusak hareketlerle dinlendirerek bitiriyoya. Ama leslie gercekten süper bende basta onunla zayıflamıştım. Bacaklarını uzanıp vucudundan yıkarı uzat iyi gelebilirkızlar 2 mill lesslii yaptım bacaklar gitti bende nasıl ağrıyor şuan neyapabilirim
amin canım Allah hepimize azim versin daim kılsınŞimdiden süpersin 70lerde tam taş hatun olursun. Azmin daim olsun canımmm
Kuzum bi kaç esneme hareketi yapman lazım yoksa yorgun hissedersin gün boyu kendinikızlar 2 mill lesslii yaptım bacaklar gitti bende nasıl ağrıyor şuan neyapabilirim
geçenlerde ilk kez yaptım 1 mill yaptım hafif oldu hissi verdi bu kez 2 yapıyım ddm oda fazlamı geldi ne anlamadım bir dahakine 3 ü denerim bakalım o nasılhissettircekAslında 3 mile tamamlasaydın sonunda yumusak hareketlerle dinlendirerek bitiriyoya. Ama leslie gercekten süper bende basta onunla zayıflamıştım. Bacaklarını uzanıp vucudundan yıkarı uzat iyi gelebilir
şimdi yaptım canım iyi gelir inşallahKuzum bi kaç esneme hareketi yapman lazım yoksa yorgun hissedersin gün boyu kendini
duygulandırdın beniKafa gitti biraz oralarda bi yerdeyim.
Vucut alışıcaktır bi süre sonra kendini cok zorlama ben 3 mille baslamıstım oyle kilo vermiştim 3 mil kilo vermek için çok güzel. Alıştıkca kolay gelicektir. Simdi yuruyus yapıyorum ama bende indirmeliyim leslie. Kolay gelsin canım bol bol kilo ver inşaAllah sağlıklageçenlerde ilk kez yaptım 1 mill yaptım hafif oldu hissi verdi bu kez 2 yapıyım ddm oda fazlamı geldi ne anlamadım bir dahakine 3 ü denerim bakalım o nasılhissettircek
teşekkür ederim canım inşallah hepberaber verelim amacımıza hedefimize ulaşalımVucut alışıcaktır bi süre sonra kendini cok zorlama ben 3 mille baslamıstım oyle kilo vermiştim 3 mil kilo vermek için çok güzel. Alıştıkca kolay gelicektir. Simdi yuruyus yapıyorum ama bende indirmeliyim leslie. Kolay gelsin canım bol bol kilo ver inşaAllah sağlıkla
Aslında özelimi kk ya yazmak pek adetim değildir
Ama kader ortaklığı yaptığım arkadaşlarımında ne yaşadığımı bilsin istedim
Dün çok kötü şeyler oldu
Önceki gün benim oğlanla nişanlısı baya büyük bi tartışma yaşamıştı
Bizde istemiyoduk artık
Oğlan bazı şeyleri anlatmamış bize
Kızın gerçek yüzünü gördük
Dün oğlan işteyeken ablaları aramış ağza alınmıcak küfürler
Sonra Bizde insan gibi gidip noktayı koyalım dedik
Eşim oğlan ben gittik
Orda 10 -15 kişi toplanmışlar
Anne baba kardeşleri enişteleri falan
Içeri girdiğimiz 2.dk da darp etmeye başladılar
Abisi oğluma bıcakla saldırdı
2 ayı gibi kız bana saldırdı
Ben böyle ahlaksız rezil terbşyesiz lağım bi aile görmedim
Kızların ağızlarından çıkan küfürleri Ben bu yaşımda 1 sefer kullanmamışımdır
Evden zorla çıktık bahçede de devam etti
Arabaya zor bindik
Öbür sokağa gidip polis ambulans çağırdık
Benle eşimi bi hastaneye oğlanı başka hastaneye götürdüler
4-5 saat hastaneydik sonra polise gittik
Ordan bizim bütün aile görümcemde toplanmışlardı
Yanımıza gelmek istediler ama zaten içeri almıyolardı o yüzden istemedik
Oğlan hastanede yalnız kalmasın diyeonları oraya gönderdik
Geç vakit görümcemde oturduk biraz
Sözün özü vakit geçmeden böyle aşağılık insanlardan kurtulduğumuz için Allaha şükürler ettim
Yoksa mart sonu düğün olacaktı
Her şerde gerçekten bi hayır varmış
Ne çevremde Ne yakımında uzağımda böyle bi olay yaşamadım duymadım görmedim
Nasıl hayvanlar varmış böyle malesef insan diyemiyorum
Oğlan hastanede Dün op.oldu
Hem karnından Hem bacağından yaralanma vardı
Şükür karın boşluğuna gelmiş derinde değil
Duruma göre belki haftasonu çıkacak
Benim yüzüm boynum cırmık yarası
Burnum kaşım şiş
Kollarımda morluklar
Ayak parmağım şiş topallıyorum
Eşiminde yüzünde boynunda yaraları var
Durum böyle
Aslında benim de moralim bozuk kızlar
Bugün kahvaltıdan sonra ultrason çekildim özelde. Miyomlara baktırayım diye. Biliyorsunuz biri özellikle oldukça büyüktü. 2 ay önce baktırmıştım. Ve bugün o miyomun bir tık daha büyüdüğünü öğrendim. Ama daha da moralimi bozan 3,5-4 cm boyutlarında bir de kist görüldüne yapacağım bilmiyorum
Sannki 74 kiloyum didimoyyyyy ooyyyy içim ürperdi bu nasıl bişydir yaa
Allah korumuş sizi
aynı şeyi abim yaşadı , aile piskopat cıktı düğüne 1 ay kala ipler koptu şimdi çok şukur diyoruz
hem annem cok yıprandı hem de abim kurtuldu
abim sevincinden annemi umreye gönderdi
inşAllah hersey daha güzek olacak
çoook çook gecmiş olsun canım yaaa inşallah kötü huylu değildir hemen geçer
bu grupta ne işin vargitsene 70 km grubuna hıııhhhhh
çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerimbugün eşim burnundan ameliyat oldu yoğun geciyor günler az önce biraz uzandık bi bakayım dedim
yarın kilo bildirimi yapamazsam affım ola
Geçmiş olsun canımbugün eşim burnundan ameliyat oldu yoğun geciyor günler az önce biraz uzandık bi bakayım dedim
yarın kilo bildirimi yapamazsam affım ola
Masallah diyim once kilon nerde senin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?