Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa onu biliyorum g antepte. hemen hemen her kahvaltı sofrasına koyarlardı ben de ozaman tatmıştım yemiştim offf diyorum sana ne lezzet. ekmeği banıp banıp yiyorsun kahverengimsi
bir tozdu
Evet canım bizim orda da yaparlar.öğrenciyken annem yapar yollardı.kahvaltılık alacak paramız olmadığın da çok kurtarmıştır beni.Arkadaşlar tipini beğenmezdi aç kalırlardı ben onu yerdim hep

Urfalı olarak hıc sevemedım onu
ben ist .doğma büyüme fakat baba tarafım eşim tarafım doğuya ve güney doğuya bağlı ordan gidip geliyoruz zaman zaman. işte gittiğimizde o yörelere ait bazı lezzetleri tadıyor insan. ben çok beğenmiştim. tamak zevki değişiyor tabi kişiden kişiye

Görüntü ıttı benı o kına gıbı durusu
Ben Almanya dogma buyume
Balıkesırlıyım
20 küsür yıl es durumundan urfalıyım

Kızımla birlikte manuş baba çok sever ve dinleriz özellikle arabada.. eşim tabi türkçe müzik kültürü sıfır olduğundan ma
nuşun fotosunu görünce..
bi şaşırdı :) bumuymuş diyo. manuş baba diyince kelli felli baba gibi bişey sanmış öyle canlandırmış kafasın da :)
Yazık :)

Öyle işte kıssadan hisse..

Son düzenleme:

Çok severim doğu özellikle antep mutfağını bir de hatay..

Yok kuzum benim adamın pasaportunu bekliyoz.mühür vurulsun hemen oturumu çıkartıp iş bakıcam

Hayırlısı canım... Yap kendin için birşeyler..

Görüntü ıttı benı o kına gıbı durusu
Ben Almanya dogma buyume
Balıkesırlıyım
20 küsür yıl es durumundan urfalıyım

Urfa diyince yumurtalı köfte gelir aklıma :)

Ben de izmirdeyim

Çok severim doğu özellikle antep mutfağını bir de hatay..

Hayırlısı canım... Yap kendin için birşeyler..

Urfa diyince yumurtalı köfte gelir aklıma :)

Ben de izmirdeyim
O guzel olur
En azından cıg köfte kültürüne alışamamış bırı olarak
Ama mutfak yapısı şişkolugumun sebebıdır

Arada kac kılo fark var
Spor etkısı varmı ıkıncı kum saatı gıbı görünen resımde
Süpersın hatta süper ötesı
Sağol kuzum Sporun çok etkisi var.Hergün 5 mil leslie bu hale getirdi sağolsun.Geçen haftadan beri de mekik ve iç bacak yapıyorum 25 dk

Urfalı olarak hıc sevemedım onu
Antepli olarak bende sevmem...hoşgeldiniz

Mefkurem kızlarda söylemiş bi sadaka ver erken kurtulmuşsunuz benim oğlanlarda büyüdü iyilerle karşılaştırsın insan bi tedirgin oluyor senide kucaklıyorum değmeyenler için sıkma canını

İyi olmana sevindim. Bulantı işi zor gerçrkten ara ara bulantım var ama gitmedim dr. Ankarada giderim belki daha kolay orada benim için.

Sağol kuzum Sporun çok etkisi var.Hergün 5 mil leslie bu hale getirdi sağolsun.Geçen haftadan beri de mekik ve iç bacak yapıyorum 25 dk

Sakın bırakma sporu.. Yine eski haline gelirsin çünkü...

Dün spor hocamız söyledi spor çok nankör dedi.. Bıraktığın da yeniden sünüyor vücud porofesyonel sporcular bile zamanla deforme olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…