sen de mi
Eksi eksidir canım. TebriklerGünaydın sabahın 5 inde uyandım sıfır moraller bu nasıl bişey anlamadım sanki dünya başıma yıkılmış hayırdır inşallah. Bugün cuma benim en mutlu olduğum gün olmalıydı yarın tatil. Garip geliyor bi de akşam olsaydı.
Eski kilom 87.2
Yeni kilom 86.8
Sanirim geç saatte yedigim için oldu böyle
Günaydın hanımlar
Eski kilom 119.1
Yeni kilom 117.9
Tebrikler canım devamı gelir inşallahGunaydin
Kilomu bildireyim. 89.80
Nihayet su 8 li rakami gordum :))
Slm kizlar
2 gundur giremedim kuzenim kanserdi onu kaybettik dun defnedildi ve gurbette olmanin aci yani cenazesine gidemedim
Bugun de zeynebin kontrolu icin duzceye geldik sabah beri hastanedeyiz 2 de sonuc gistermeye gitcez simdi gorumceme geldik oturuyoruz
Gecmis yapamadim eve gidince insallah okurum alinti ve etiketlerim vardi ama bakamadim musayit degilim su an
Kilom dun tartildim 103
Spor yok
yenacım daha nekadar zayılıyacannn merak etmeye başladımmmGeçen hafta.. 68
Bu hafta...... 67.5
Fark............ 0.5 kg.
%0.735
Spor... 340 dk.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Size sabırlar dilerimSlm kizlar
2 gundur giremedim kuzenim kanserdi onu kaybettik dun defnedildi ve gurbette olmanin aci yani cenazesine gidemedim
Bugun de zeynebin kontrolu icin duzceye geldik sabah beri hastanedeyiz 2 de sonuc gistermeye gitcez simdi gorumceme geldik oturuyoruz
Gecmis yapamadim eve gidince insallah okurum alinti ve etiketlerim vardi ama bakamadim musayit degilim su an
Kilom dun tartildim 103
Spor yok
başınız ssağolsun canımSlm kizlar
Kilom dun tartildim 103
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?