Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun Simi. Taş mı var acaba?

Arkadaşlar tek tek yazamadım, tüm kilo verenleri tebrik ediyorum

Ben kilo bildirimi yapmadım çünkü biliyorsunuz buradaki tartı doğru değil. Zaten halam da ucundan göründü. Evde geleydi iyiydi ama napalım. İnşallah yarın yolculukta normal gelir. Artık eve gidince tartılacağım. Bakalım hayırlısı olsun.

Bugün yine 90 dk yürüyüş yaptım. Çok şükür burada güzel yürüdüm. Karnım, basenim ve bacaklarımın üstü toparlandı. Bu bile moral oldu

Son düzenleme:
Saol hemşerim geçmiş olsun dileklerin ve lahana tarifin için bende salata yapmıştım kısmet dedim yaptım yoğurtlu yaptım, kırmızı pancar turşusu da ekledim suyundan yağ limon yedim gitti kötü değildi yemeğin yanında güzel oldu

sagol yenacim gribal enfeksiyon bogazlar fena

Yaparım dimi canım . İnşaAllah inşaAllah

Insallah icinde kaldiysa telafi et buzim bolumde 4 cocuklu bir abla 4 cocukla bizden daha guzel notlar aliyor :)

Inanan insanlarin olmasi guzel cunki bazen bosluga dusuyorum cok sagol

Kilo 84.4 hafta ici 86 yi gorduydum buna da sukur gideceek hepsi insallah

Spor 120 dk

menüm.
sabah aç. 1 neskafe 2 si bir
kahvaltı..1 katı haş yumurta .
1 dilim tb ekmek.
kk.peynir..5 .zeytin.
domates. salata.
çay .

ara .yeşilçay.
türk kahve.
3 kayısı .3 ceviz.

öğlen..1 incik but fırın
3. yk .yoğurt

akşam.4 yk.zyğ. kabak yemeği üzerine peynir serpiştirdim.
1.dilim çavdar ekmek
yeşilçay. su 2 buçuk lt.
9 .30 tarçınlı süt içicem

spor .3 mill leslii

Ne kadar hızlı kilo alıyoruz dimi vermekse bir o kadar zor sen bu işte başarılısın kısa zamanda 7 leri görürsün bence

Eki Görüntüle 2089349

Günaydın
Hayırlı cumalar..

Bu tabağı bitireli 2 saat oluyor ama paylaşmak istedim :)
Ben zaten şaskindim hep 90 90 gormekten bu hafta beslenmemdeki fark ya ayran ekledim ogune yada bazen gecistirdigim saat 3 teki ogunume sutle yulafezmesi ve su gevregi karistirip ekledim sanirim 70 leri gorebilmem icin surekli protein ekliycem :)

kızlarrr nirdesiniz uyudunuzmmu
burdayım lesli 2 mil yapıcam haftasonu sallıorum bi aşk geldi kalkım yapımmm dididm pc açmışkene bi daldım topiğe düzensiz yedim bugün daha doğrusu yemedim gün boyu ne buldumsa atıştırdım çocukların kalanı syırdım bi dünya yemi oldum totalde(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…