Teşekkür ederim, kahve içtim ben de.Ben gidip kahve kokluyorum keskin kokular kendini tutmanın sağlıyor. Bi de ayran içmek dış fırçalamak nane kokusu
ben hemen kayısı 1 adet yiyorum benim kesiyor dene arada 1 kayısı at bişey olmaz tatlıya pastaya gömülmektenseSelam hanimlar
Tatli isteğini en iyi ne onler. İki gundur yarim dilim pasta kaçamağım oluyor. Epeydir olmuyordu. Ne sebep olmuş olabilir. Sabahlari kayisi da yiyorum ama kesmiyor
tuzlu yoğurt aldım gelirken. tadını çok beğendim. hem de keçiymiş. burada Antakya ürünleri satan yerlerde bulabilirsem alırım. yarın onunla bir şey yapayım diyorumhe ya ilk artı oldu son olsun inşallah
aynen öyle canım. çok iyi oldu ama. vücudum relaks oldu çok rahatladıMaşallah iyi yürüyüş yaptın tatilde cnm
çok ağrı yapar o. aklında olsun altın otu çayı böbrekteki taşı ve kumu düşürüyor. sabah ve akşam demleyip birer kupa içiyorsun canım. dene istersen.Küçük bir taş varmış. Belimin ağrısı onu tetikleyip yerinden oynatmış ama daha çok iltihap sorun.
Cumartesi menüm
Kahvaltı 12.30
Tereyağında 2yumurta
Bi dilim peynir
3 ceviz
Marul
Maydonoz
menülerine hastayımYemekten önce azcık kabak çekirdeği
Akşam 18.45
Bi kepçe tarhana çorbası
3 buçuk ızgara köfte
Salata
Ayran
Su 2 lt
4 mil leslie
25 dk bölgesel egzersiz
Sabahlari yiyorum kayisiyi,pastayi da sabah yedim aslinda ama hiç yemesem daha iyi olacaktiben hemen kayısı 1 adet yiyorum benim kesiyor dene arada 1 kayısı at bişey olmaz tatlıya pastaya gömülmektense
arada oluyor böyle ataklarımız sağlık olsun canım telafi edersin inşallah. farkında olmak ta güzel. .Sabahlari yiyorum kayisiyi,pastayi da sabah yedim aslinda ama hiç yemesem daha iyi olacakti
aynen kayısı iyi geliyorben hemen kayısı 1 adet yiyorum benim kesiyor dene arada 1 kayısı at bişey olmaz tatlıya pastaya gömülmektense
iyi akşamlar
tatil bittiçok şükür evime geldim. sayılı gün çabuk geçiyor maşallah halam da geldi bir güzel. yol yorgunluğu, halam, eve gelince iş güç valiz açma yordu beni. az önce zorla oturdum.
biraz alışveriş de yapınca dolaplara yerleştirilecekler çoğaldı. yarın yer ayarlamam lazım. malum bende her bedene göre kıyafet olduğundan dolaplar hep doluyer sorunu olacağını biliyordum ama birşeyler almak istedim. hem moral de teşvik de olur diye. ama biraz alışverişin ayarını kaçırmışım azcık şık şeyler aldım. biraz da küçük beden aldım kıyafetleri. yani riske girdim. içimden geldi. azim sebebim olur diye. oldu da galiba çok pozitifim şu an hadi bakalım inşallah devam eder bu ruh halim sıkmadan, dikkat ederek, sağlıklı besinler tüketerek, hareket ederek
saol arzucum. inşallah. malum menüleri oturtmak kolay olmuyor modda değilken. hazır ruhen hazırkenhoş geldin canım evine .. cicişlerini güle güle giyin inşallah. .azmin de daim olsun inşallah
aynen çabuk davran bak ben spora bile başladım evde allahım inşallah böyle devam ederim bu ara modum yükseldi benimde inşallah böyle devam ederim hepberaber edelim azimli olalım kararlı olalım Rabbim nefsimizi korusun inşallah. ..saol arzucum. inşallah. malum menüleri oturtmak kolay olmuyor modda değilken. hazır ruhen hazırken
amin inşallah canım. ben şu an reglim. yavaşlasın leslie ye başlayacağım akşamları evde. öğlen 30 dk tempolu yürürsem. akşam üzeri 20 dk yürürsem. evde leslie 2 mil 3 mil bile yapsam yatmadan önce yeter. bir de haftada 2 gün jillian level 1 yapayım diyorum. videoyu tam izlemem gerek ama. kuzenim çok terletiyor dedi. bilmiyorum bakayım. çünkü malum tatil bitti. öyle uzun yürüyüşler yapamam işteyken. düzene koymam gerek. bugün yoldaydım spor yok o yüzden ama zaten regl de vardı. yapamazdım.aynen çabuk davran bak ben spora bile başladım evde allahım inşallah böyle devam ederim bu ara modum yükseldi benimde inşallah böyle devam ederim hepberaber edelim azimli olalım kararlı olalım Rabbim nefsimizi korusun inşallah. ..
Afiyet olsun kuzum. Kahvaltıda tereyağında kavurup yiyebilirsin ama ekmekle gider otuzlu yoğurt aldım gelirken. tadını çok beğendim. hem de keçiymiş. burada Antakya ürünleri satan yerlerde bulabilirsem alırım. yarın onunla bir şey yapayım diyorum
aynen öyle canım. çok iyi oldu ama. vücudum relaks oldu çok rahatladı
çok ağrı yapar o. aklında olsun altın otu çayı böbrekteki taşı ve kumu düşürüyor. sabah ve akşam demleyip birer kupa içiyorsun canım. dene istersen.
menülerine hastayım
evet benim de geldi aklıma. siyez var. ama neyse sebzeyle karıştırırım olmazsaAfiyet olsun kuzum. Kahvaltıda tereyağında kavurup yiyebilirsin ama ekmekle gider o
aynen çabuk davran bak ben spora bile başladım evde allahım inşallah böyle devam ederim bu ara modum yükseldi benimde inşallah böyle devam ederim hepberaber edelim azimli olalım kararlı olalım Rabbim nefsimizi korusun inşallah. ..
Azminiz daim olsun kızlar tü tü tü tü maşallahiyi akşamlar
tatil bittiçok şükür evime geldim. sayılı gün çabuk geçiyor maşallah halam da geldi bir güzel. yol yorgunluğu, halam, eve gelince iş güç valiz açma yordu beni. az önce zorla oturdum.
biraz alışveriş de yapınca dolaplara yerleştirilecekler çoğaldı. yarın yer ayarlamam lazım. malum bende her bedene göre kıyafet olduğundan dolaplar hep doluyer sorunu olacağını biliyordum ama birşeyler almak istedim. hem moral de teşvik de olur diye. ama biraz alışverişin ayarını kaçırmışım azcık şık şeyler aldım. biraz da küçük beden aldım kıyafetleri. yani riske girdim. içimden geldi. azim sebebim olur diye. oldu da galiba çok pozitifim şu an hadi bakalım inşallah devam eder bu ruh halim sıkmadan, dikkat ederek, sağlıklı besinler tüketerek, hareket ederek
amin inşallah canım. ben şu an reglim. yavaşlasın leslie ye başlayacağım akşamları evde. öğlen 30 dk tempolu yürürsem. akşam üzeri 20 dk yürürsem. evde leslie 2 mil 3 mil bile yapsam yatmadan önce yeter. bir de haftada 2 gün jillian level 1 yapayım diyorum. videoyu tam izlemem gerek ama. kuzenim çok terletiyor dedi. bilmiyorum bakayım. çünkü malum tatil bitti. öyle uzun yürüyüşler yapamam işteyken. düzene koymam gerek. bugün yoldaydım spor yok o yüzden ama zaten regl de vardı. yapamazdım.
ohh maşallah canım kolay gele kilo kilo yağlar gideeeeAzminiz daim olsun kızlar tü tü tü tü maşallah
Ben de şu an sporumu yapıyom
yok canım jillian yaptığım gün leslie yapmam. yani iş günlerinde. ama evdeyken bilmiyom. ama jillianın videosunu tam bir izlemem gerek. ona göre karar vereceğim. çok zorlamak istemiyorum. çünkü ben de üst beden çok. iç organlarım yağla çevrili olduğu için çok zorlu spora gelemiyorum. kalbimi zorluyor. zaten doktor da 80 li kilolarda günde 30-40 dk tempolu yürüyüş bile yeter. zayıfladıkça spor süreni ve çeşidini artırırsın demişti.iyi olur da bana çok gibi geldi hepsi birden ya leslie yi yap yada jillian ı yap .bu jiilianı bende bilmiyorum bir bakıiim bende. nasıl bişey 2 ikisi ağır gelmesin canım dikkat et. yinede sen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?