Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haftasonu listem

Saat 10 kahvalti 2 yum omlet 1 dlm kasar 1 dlm b peynir 1 dlm tam bugday 5 zeytin 1 dlm b.ekmek
12 turk kahv sekersiz
14.30 bi brd ayran 2 minik domates
16.30 turk kahv bi minik tarcinli kurabiye
18. 30 3 yk turlu bi kase yogurt bi parca firinda tavuk bikac lokma ekmek
6 brd su sekersiz caylar
Ve trilece yaptim bi dlm yerim gibi

Selam hanimlar
Tatli isteğini en iyi ne onler. İki gundur yarim dilim pasta kaçamağım oluyor. Epeydir olmuyordu. Ne sebep olmuş olabilir. Sabahlari kayisi da yiyorum ama kesmiyor
ben hemen kayısı 1 adet yiyorum benim kesiyor dene arada 1 kayısı at bişey olmaz tatlıya pastaya gömülmektense

menüm.
sabah.aç.limonlu ılık su
1 adet katı haş yumurta.
2 dilim tb ekmek
kk.peynir 5.zeytin
domates. sivri biber.
1çk.reçel.
çay

ara.yeşilçay.

öğlen. 5.yk .zyğ.kapuska
1 dilim .tb ekmek
3 yk.yoğurt.

ara .türk kahve
1 avuç.kuruüzüm 3 ceviz

akşam. 1 dilim tb.ekmek
3 ince dilim tavuk fileto ızgara
yeşil salata.
2 lt.su.

spor .3mil leisli .

he ya ilk artı oldu son olsun inşallah
tuzlu yoğurt aldım gelirken. tadını çok beğendim. hem de keçiymiş. burada Antakya ürünleri satan yerlerde bulabilirsem alırım. yarın onunla bir şey yapayım diyorum
Maşallah iyi yürüyüş yaptın tatilde cnm
aynen öyle canım. çok iyi oldu ama. vücudum relaks oldu çok rahatladı
Küçük bir taş varmış. Belimin ağrısı onu tetikleyip yerinden oynatmış ama daha çok iltihap sorun.
çok ağrı yapar o. aklında olsun altın otu çayı böbrekteki taşı ve kumu düşürüyor. sabah ve akşam demleyip birer kupa içiyorsun canım. dene istersen.
Cumartesi menüm
Kahvaltı 12.30
Tereyağında 2yumurta
Bi dilim peynir
3 ceviz
Marul
Maydonoz
Yemekten önce azcık kabak çekirdeği
Akşam 18.45
Bi kepçe tarhana çorbası
3 buçuk ızgara köfte
Salata
Ayran
Su 2 lt
4 mil leslie
25 dk bölgesel egzersiz
menülerine hastayım

iyi akşamlar

tatil bitti çok şükür evime geldim. sayılı gün çabuk geçiyor maşallah halam da geldi bir güzel. yol yorgunluğu, halam, eve gelince iş güç valiz açma yordu beni. az önce zorla oturdum.

biraz alışveriş de yapınca dolaplara yerleştirilecekler çoğaldı. yarın yer ayarlamam lazım. malum bende her bedene göre kıyafet olduğundan dolaplar hep dolu yer sorunu olacağını biliyordum ama birşeyler almak istedim. hem moral de teşvik de olur diye. ama biraz alışverişin ayarını kaçırmışım azcık şık şeyler aldım. biraz da küçük beden aldım kıyafetleri. yani riske girdim. içimden geldi. azim sebebim olur diye. oldu da galiba çok pozitifim şu an hadi bakalım inşallah devam eder bu ruh halim sıkmadan, dikkat ederek, sağlıklı besinler tüketerek, hareket ederek

Son düzenleme:

hoş geldin canım evine .. cicişlerini güle güle giyin inşallah. .azmin de daim olsun inşallah

saol arzucum. inşallah. malum menüleri oturtmak kolay olmuyor modda değilken. hazır ruhen hazırken
aynen çabuk davran bak ben spora bile başladım evde allahım inşallah böyle devam ederim bu ara modum yükseldi benimde inşallah böyle devam ederim hepberaber edelim azimli olalım kararlı olalım Rabbim nefsimizi korusun inşallah. ..

amin inşallah canım. ben şu an reglim. yavaşlasın leslie ye başlayacağım akşamları evde. öğlen 30 dk tempolu yürürsem. akşam üzeri 20 dk yürürsem. evde leslie 2 mil 3 mil bile yapsam yatmadan önce yeter. bir de haftada 2 gün jillian level 1 yapayım diyorum. videoyu tam izlemem gerek ama. kuzenim çok terletiyor dedi. bilmiyorum bakayım. çünkü malum tatil bitti. öyle uzun yürüyüşler yapamam işteyken. düzene koymam gerek. bugün yoldaydım spor yok o yüzden ama zaten regl de vardı. yapamazdım.

Afiyet olsun kuzum. Kahvaltıda tereyağında kavurup yiyebilirsin ama ekmekle gider o

Afiyet olsun kuzum. Kahvaltıda tereyağında kavurup yiyebilirsin ama ekmekle gider o
evet benim de geldi aklıma. siyez var. ama neyse sebzeyle karıştırırım olmazsa tatilden geldik dolap boş evde sadece karnabahar ve kara kabak var. salata malzemesi hiç yok yoğurt yok

Azminiz daim olsun kızlar tü tü tü tü maşallah
Ben de şu an sporumu yapıyom

iyi olur da bana çok gibi geldi hepsi birden ya leslie yi yap yada jillian ı yap .bu jiilianı bende bilmiyorum bir bakıiim bende. nasıl bişey 2 ikisi ağır gelmesin canım dikkat et. yinede sen....

iyi olur da bana çok gibi geldi hepsi birden ya leslie yi yap yada jillian ı yap .bu jiilianı bende bilmiyorum bir bakıiim bende. nasıl bişey 2 ikisi ağır gelmesin canım dikkat et. yinede sen....
yok canım jillian yaptığım gün leslie yapmam. yani iş günlerinde. ama evdeyken bilmiyom. ama jillianın videosunu tam bir izlemem gerek. ona göre karar vereceğim. çok zorlamak istemiyorum. çünkü ben de üst beden çok. iç organlarım yağla çevrili olduğu için çok zorlu spora gelemiyorum. kalbimi zorluyor. zaten doktor da 80 li kilolarda günde 30-40 dk tempolu yürüyüş bile yeter. zayıfladıkça spor süreni ve çeşidini artırırsın demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…