Azminiz daim olsun kızlar tü tü tü tü maşallah
Ben de şu an sporumu yapıyom
aynen öyle bende fazla yapamıyorum kalbim ağrıyor tuhaflaşıyorum. az az yapalım. korkuyorum bende fazla baskı yapmak istemiyorumyok canım jillian yaptığım gün leslie yapmam. yani iş günlerinde. ama evdeyken bilmiyom. ama jillianın videosunu tam bir izlemem gerek. ona göre karar vereceğim. çok zorlamak istemiyorum. çünkü ben de üst beden çok. iç organlarım yağla çevrili olduğu için çok zorlu spora gelemiyorum. kalbimi zorluyor. zaten doktor da 80 li kilolarda günde 30-40 dk tempolu yürüyüş bile yeter. zayıfladıkça spor süreni ve çeşidini artırırsın demişti.
İkimizin halası birbirini takip ediyor aynı anda geliyor her aykolay gelsin o zaman. benim hiç halim yokregl zorladı bugün. yoğun
amin cümlemizinohh maşallah canım kolay gele kilo kilo yağlar gideeee
valla benim miyomda olduğu için çok geliyor canım. bugün çok midem bulandı eve gelince. sonra geçti neyse. halsiz bırakıyor.İkimizin halası birbirini takip ediyor aynı anda geliyor her aybitsede moda girsek
Zorlama kendini kuzum.Benim 3. günüm ama ilk defa erken kesildi.inşallah yarın devam eder yine.kolay gelsin o zaman. benim hiç halim yokregl zorladı bugün. yoğun
amiiiin amiiin löp löp erisin yağlarımızohh maşallah canım kolay gele kilo kilo yağlar gideeee
zaten gelse bi türlü gelmese bi türlü tövbe tövbeZorlama kendini kuzum.Benim 3. günüm ama ilk defa erken kesildi.inşallah yarın devam eder yine.
Iyi geceler acilisi yapmistik sabah simdide kapanisami geldin :)Iyi geceler
Aman gelsin de. Hiç çekemem gelmemesini barut gibi geziyorum hamilelik mi kist mi diye diye kafayı sıyırıyorum. Gelsin hertürlü ben razıyımzaten gelse bi türlü gelmese bi türlü tövbe tövbe
Inş.trileçeyle güzel menüyü bozmamışındır baharımHaftasonu listem
Saat 10 kahvalti 2 yum omlet 1 dlm kasar 1 dlm b peynir 1 dlm tam bugday 5 zeytin 1 dlm b.ekmek
12 turk kahv sekersiz
14.30 bi brd ayran 2 minik domates
16.30 turk kahv bi minik tarcinli kurabiye
18. 30 3 yk turlu bi kase yogurt bi parca firinda tavuk bikac lokma ekmek
6 brd su sekersiz caylar
Ve trilece yaptim bi dlm yerim gibi
Menüde sporda güzel cancazımHelöö
Cumartesi menüm
Kahvaltı 12.30
Tereyağında 2yumurta
Bi dilim peynir
3 ceviz
Marul
Maydonoz
Yemekten önce azcık kabak çekirdeği
Akşam 18.45
Bi kepçe tarhana çorbası
3 buçuk ızgara köfte
Salata
Ayran
Su 2 lt
4 mil leslie
25 dk bölgesel egzersiz
Sporda yapılmışşşmenüm.
sabah.aç.limonlu ılık su
1 adet katı haş yumurta.
2 dilim tb ekmek
kk.peynir 5.zeytin
domates. sivri biber.
1çk.reçel.
çay
ara.yeşilçay.
öğlen. 5.yk .zyğ.kapuska
1 dilim .tb ekmek
3 yk.yoğurt.
ara .türk kahve
1 avuç.kuruüzüm 3 ceviz
akşam. 1 dilim tb.ekmek
3 ince dilim tavuk fileto ızgara
yeşil salata.
2 lt.su.
spor .3mil leisli .
Lütfennnn Bu pozitifliğini kaybetme fulyacım :))bide şu regliye takılmayı bıraksan :))iyi akşamlar
tatil bittiçok şükür evime geldim. sayılı gün çabuk geçiyor maşallah halam da geldi bir güzel. yol yorgunluğu, halam, eve gelince iş güç valiz açma yordu beni. az önce zorla oturdum.
biraz alışveriş de yapınca dolaplara yerleştirilecekler çoğaldı. yarın yer ayarlamam lazım. malum bende her bedene göre kıyafet olduğundan dolaplar hep doluyer sorunu olacağını biliyordum ama birşeyler almak istedim. hem moral de teşvik de olur diye. ama biraz alışverişin ayarını kaçırmışım azcık şık şeyler aldım. biraz da küçük beden aldım kıyafetleri. yani riske girdim. içimden geldi. azim sebebim olur diye. oldu da galiba çok pozitifim şu an hadi bakalım inşallah devam eder bu ruh halim sıkmadan, dikkat ederek, sağlıklı besinler tüketerek, hareket ederek
Bence şimdilik jillana bulaşmana gerek yok tatlımamin inşallah canım. ben şu an reglim. yavaşlasın leslie ye başlayacağım akşamları evde. öğlen 30 dk tempolu yürürsem. akşam üzeri 20 dk yürürsem. evde leslie 2 mil 3 mil bile yapsam yatmadan önce yeter. bir de haftada 2 gün jillian level 1 yapayım diyorum. videoyu tam izlemem gerek ama. kuzenim çok terletiyor dedi. bilmiyorum bakayım. çünkü malum tatil bitti. öyle uzun yürüyüşler yapamam işteyken. düzene koymam gerek. bugün yoldaydım spor yok o yüzden ama zaten regl de vardı. yapamazdım.
Bence sen kilondan memnunsun ışılcım :)80 kiloda uzun zamandır neden takildigimi çözdüm kızlar uzun yıllardır giyemedigim tüm kiyafetlerim elbiseler paltolar etekler kazaklar çizmeler hepsi 80 kiloda çok yakıştı gardirobumda daha düşük kiloda kıyafet yok hepsini dagitmisim psikolojik olarak takıldım 80 e
Günaydın canım Yok liste beni daraltmıyor herhangi belirgin bir sıkıntımda Yok açıklamasınıda yapamıyorum bu ara beni en çok üzen şey aldığım kilolar aslında 116 kiloyu geçtim ha başladım ha başlıycam derken .....Gunaydin mutlu pazarlar
@HasibeG basiniz sagolsun hasibecim uzuldum gercekten...
nisan34 hayirli olsun diyim yenimi tel yoksa tamirmi oldu?
74FRIDA not alirken bildirim goremedim neden? Artida olsan yazicaktin hani?
Liste cok daraltiyosa cikarayim hic sorun degil.
Tek istegimiz kilo almaman.
120 kiloya az kaldi 120 yillar sonra geri geliyosa 130 da gelir.
Bunu yazmak bile beni cok cok uzuyor...
Birimiz verince nasil seviniyoruz ayni sekilde birimiz alincada uzuluyoruz.
Ben cok fazla uzuluyorum ayni kendim gibi gozum doluyo lan bunu yazarken.
Ya ben her seferinde sana hatirlatiyorum 30 kusur kilo verdin bu buyuk bi basari kucumseme aksine dahada parlat yucelt kendini.
Emeginide heba etme.
Ben vericem diye ter bi yerimden akiyo kolaymi 10-20 kilolar vermek.
Seni buna iten biseyler var muhakkak hepimizin birikimi hassasiyeti farkli.
Allah kolaylik versin hepimize kendi savasimizda.
Ne olursa olsun kendimizin ve hayatimizin iyi taraflarini gorup onlardan guc almak zorundayiz.
Bu zamana kadar seni gordugum en duygusal bunalim halindesin biliyomusun?
Oyle degilsen bile bana bu geciyor boyle hissediyorum banane be gel degistir bunu guzel bir izlenim birak.
asumanzeynep abla arti cikmissin bugunden baslayarak önlemini aliyosun hemen.
Arti kolay temizlenir eksi bile gelir aksamlari bisey yemezsen 86,3 gorursun rahat -1,2 sana nedirki?
Aksam yemegini erken yeme lutfen eger oyle oluyosa yemek saati o zaman 7-8 gibi dolu bir ara ogun yap.
huzurunmeraklisi sende lutfen onlemini al haftaya ayni rakamla gelmeki o arti kalici olmasin.
Daha hesaplamadim ama E eboe sende arti degilsindir ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?