Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınnn
Bütün gece öksürmekten uyuyamayan bir bebe ile başbaşaydım.Baş ağrısıyla güne başladım ama pozitif olalım günümüz pozitif geçsin inşaAllah
Gecmis olsun gece oksurugu zordur uyguladiklarim kaynamis suyun icine nane yagi damlatip oda da bulunduruyorum. Bunu bikac kez tekrarliyorum odaya buhar veriyorum tencereden. Uyumadan once bogazina takilacak sut gibi seyler vermiyorum.sabahlari ac karnina dut pekmezi veriyorum uyumadan 1 saat once ekşi elma kabugu haslayip onu ilik iciriyorum drluk bi durum varsa uyumadan yarim saat once 1 kasik alerji surubu veriyorum drun verdigi gibi gibiler cok yani.

Benimde var ,ben dedim ampul gibi eşim diyor harika giy arada giyiyorum :))

Giy giy

Kızlar benim de renkli spor ayakkabı var yürüyüş ayakkabısı.
Ben giyiyorum dışarıda yururken. :)

Bir tane de asker yeşili var onu çok sever ve sık giyerim :)

Renkli renkli giyin :)

Ev spor ayakkabim fuşya :)
Disari ayakkabilarim bebe mavisi,
Koyu mavi icinde fusya pitirciklar olan
Bide pembe bi ayakkabi
Gri eskiden kalma bi ayakkabi
Bolca spor masallah bu kiloyuda anca spor ayakkabi kaldirir :))
Hala da bide siyah spor ayakkabi alasim var.

Gunaydin mutlu haftasonlari olsun hepinize

Dün gelemedim kusura bakmayin bi ara girip kilomu yazdim takima.

Çok yogunduk annemin misafirleri vardi aksamda orda kalinca

Eve geldim cocuklari yatirdim nasil uyumusum bilmiyorum tel acik KK acik kalmis.
Birazda soguk alginligi var hafif.

Liste icinde kusura bakmayin ben boş olsam zaten yaparim.
Cogunlukla ayakustu yaziyorum mesajlarimi.
Cocuklar varken, etrafimda surekli biseyler isterlerken, evde hersey bana bakiyorken, eşimde hepsinin ustune bonus olunca benim pc ye oturmam yada uzun sure telde durmam mumkun olmuyo bazen.

Kilo bildirimi

Gecen hafta 100 (100.4 te olabilir)
Bu hafta 99

Spor 135 dk

Cok spor yapiyorum ya ancak

evet öyleymiş mefkuşum bilmiyordum ama buradaki bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum bana çok katkıları oluyor hepiniz sağolun canım

canım seni çok iyi anlıyorum benimkilerden ayakta 4.ve 6 yaş diğer büyükler uyuyor bende bekliyorum uykularının gelmesini bence uykun varsa gidip yat dinlen iş daha sonrada olur
Yattım canım ama bugün babamız evde dolu işim var yatmankn acısı çıkacak:)
Ayy hiç deme canım ya bende gördüm ağladım kadın ne hala gelmiş rabbim kimseye yaşatmasın inşallah

Yattım canım ama bugün babamız evde dolu işim var yatmankn acısı çıkacak:)

Ayy hiç deme canım ya bende gördüm ağladım kadın ne hala gelmiş rabbim kimseye yaşatmasın inşallah
ne güzel işte bir fırsat sana babası biraz ilgilenir sen o sırada ya Allah bismillal deyip bir hızla işlerini yaparsın canım sana kolaylıklar dilerim

Kızlar benim de renkli spor ayakkabı var yürüyüş ayakkabısı.
Ben giyiyorum dışarıda yururken. :)

Bir tane de asker yeşili var onu çok sever ve sık giyerim :)
yenoşum güle güle giyin sporlarını bende asker yeşilini hake yeşile bayılırım yenoşum sana yakışır zaten cıvıl cıvıl zayıfsın yaaaa

canım geçmiş olsun öksürük uyutmuyor tabiki allah şifa versin sizede güç kuvvet versin

Tünaydınnnn mutlu haftasonları

Çok haklısın enerjine bayılıyorummm
Hangi enerji

Şükür tekrar 9 lara inmişin cnm
Bşdaha yukarı çıkmazsın inş.

Çok geçmiş olsun cnm

AVM ye gidicektik vazgeçtim parka gidin dedim kizlarla eşime ,üstümü değişip oturdum kahvemi içiyorum ,sessizlik hissi oh be buyrun türk kahvesine akidişler
bazen bendede oluyor biranda vazgeçiyorum. . daha doğrusu vazgeçilmez geçiriyorlar beni

Mutlu hafta sonları kızlar
Hasta olanlara Allahtan acil şifalar diliyorum
Mefkurem neler gelmiş başına yaa. Bizimde çocuklardan sebep karşı komşuyla tartışma yaşadık. Benim çocugun suçu olmadığı halde arkadaslarinin halt yemesinden kabak bizimkinin basina patliyodu az kalsin.Hala diyorum ki biz nasıl böyle bir olayın içinde olabiliriz.Zira haberlerde izlediğimiz şeylerdi bunlar.
Neyse her işte bir hayır vardır diyelim. İyi kurtarmisiniz pacayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…