Gecmis olsun gece oksurugu zordur uyguladiklarim kaynamis suyun icine nane yagi damlatip oda da bulunduruyorum. Bunu bikac kez tekrarliyorum odaya buhar veriyorum tencereden. Uyumadan once bogazina takilacak sut gibi seyler vermiyorum.sabahlari ac karnina dut pekmezi veriyorum uyumadan 1 saat once ekşi elma kabugu haslayip onu ilik iciriyorum drluk bi durum varsa uyumadan yarim saat once 1 kasik alerji surubu veriyorum drun verdigi gibi gibiler cok yani.Günaydınnn
Bütün gece öksürmekten uyuyamayan bir bebe ile başbaşaydım.Baş ağrısıyla güne başladım ama pozitif olalım günümüz pozitif geçsin inşaAllah
Benimde var ,ben dedim ampul gibi eşim diyor harika giy arada giyiyorum :))
Kızlar benim de renkli spor ayakkabı var yürüyüş ayakkabısı.
Ben giyiyorum dışarıda yururken. :)
Bir tane de asker yeşili var onu çok sever ve sık giyerim :)
Bonus bu kosturmacada az gitmiş canim
Renkli renkli giyin :)
Ev spor ayakkabim fuşya :)
Disari ayakkabilarim bebe mavisi,
Koyu mavi icinde fusya pitirciklar olan
Bide pembe bi ayakkabi
Gri eskiden kalma bi ayakkabi
Bolca spor masallah bu kiloyuda anca spor ayakkabi kaldirir :))
Hala da bide siyah spor ayakkabi alasim var.
Haftaya acısını çıkartırsın tatlım
Maşallah iyi yürüyüş yaptın tatilde cnm
kötü değil ama daha iyi olabilirdi tatlım :)
Hoşgeldinnnn :))
çok şükür cnm sağolasın
Yapmaman için tek bi engel var cnm
O da kendinsin :)))
O engeli kaldır ve başar
Ben olsam dışardada giyerdim
Bide leslie vs.gibi sporlar ayakkabısız yapılmaz
Yattım canım ama bugün babamız evde dolu işim var yatmankn acısı çıkacak:)canım seni çok iyi anlıyorum benimkilerden ayakta 4.ve 6 yaş diğer büyükler uyuyor bende bekliyorum uykularının gelmesini bence uykun varsa gidip yat dinlen iş daha sonrada olur
Ayy hiç deme canım ya bende gördüm ağladım kadın ne hala gelmiş rabbim kimseye yaşatmasın inşallahay yaptım şimdi aslında spor ayakkabısı ile yapmamız lazım ama ev için almam lazım bi tane eskidi atmıştım
inan eski enerjime bakıp imreniyorumm çok deil 10 kilo vermek istiyorum ama başaramıcam nasıl olsa geri alıyorum diye kendimde hiç ışık görmüyorum eski iradem yokkk böyle pasta börek yemek benim için bi yaşam tarzı olmuşş afedersin insan çorabını giyerken utanırmı eşimin yanında utanıom koca göbeğimle tısılıya tısılıya giyom ne ediosam kendime ediom pis boğazımdan
büyürler bugünleride ararsın annesi allah can sağlığı versin evlatlarımıza bugün müge anlıdaki 2 çocuğunu öldüren baba cani kadının emzikleri öpmesi cenazeleri kucaklaması Allahım nası bi dünya canına yavrualarına nası kıyar insan yüreğim dağlandı
ne güzel işte bir fırsat sana babası biraz ilgilenir sen o sırada ya Allah bismillal deyip bir hızla işlerini yaparsın canım sana kolaylıklar dilerimYattım canım ama bugün babamız evde dolu işim var yatmankn acısı çıkacak:)
Ayy hiç deme canım ya bende gördüm ağladım kadın ne hala gelmiş rabbim kimseye yaşatmasın inşallah
yenoşum güle güle giyin sporlarını bende asker yeşilini hake yeşile bayılırım yenoşum sana yakışır zaten cıvıl cıvıl zayıfsın yaaaaKızlar benim de renkli spor ayakkabı var yürüyüş ayakkabısı.
Ben giyiyorum dışarıda yururken. :)
Bir tane de asker yeşili var onu çok sever ve sık giyerim :)
canım geçmiş olsun öksürük uyutmuyor tabiki allah şifa versin sizede güç kuvvet versinYENA sağol canım uyumadığından gözleri küçücük kaldı şimdi öğle uykusuna yatırdım inşaAllah uyuyabilir
@mavipatikler sağol canım
baharnaz ben de akşam biraz cama çıkardım belki hava alırsa rahatlar diye ama hiç fayda etmedi
Hangi enerjiÇok haklısınenerjine bayılıyorummm
Şükür tekrar 9 lara inmişin cnmGunaydin mutlu haftasonlari olsun hepinize
Dün gelemedim kusura bakmayin bi ara girip kilomu yazdim takima.
Çok yogunduk annemin misafirleri vardi aksamda orda kalinca
Eve geldim cocuklari yatirdim nasil uyumusum bilmiyorum tel acik KK acik kalmis.
Birazda soguk alginligi var hafif.
Liste icinde kusura bakmayin ben boş olsam zaten yaparim.
Cogunlukla ayakustu yaziyorum mesajlarimi.
Cocuklar varken, etrafimda surekli biseyler isterlerken, evde hersey bana bakiyorken, eşimde hepsinin ustune bonus olunca benim pc ye oturmam yada uzun sure telde durmam mumkun olmuyo bazen.
Kilo bildirimi
Gecen hafta 100 (100.4 te olabilir)
Bu hafta 99
Spor 135 dk
Çok geçmiş olsun cnmYENA sağol canım uyumadığından gözleri küçücük kaldı şimdi öğle uykusuna yatırdım inşaAllah uyuyabilir
@mavipatikler sağol canım
baharnaz ben de akşam biraz cama çıkardım belki hava alırsa rahatlar diye ama hiç fayda etmedi
bazen bendede oluyor biranda vazgeçiyorum. . daha doğrusu vazgeçilmez geçiriyorlar beniAVM ye gidicektik vazgeçtim parka gidin dedim kizlarla eşime ,üstümü değişip oturdum kahvemi içiyorum ,sessizlik hissi oh be buyrun türk kahvesine akidişler
AVM ye gidicektik vazgeçtim parka gidin dedim kizlarla eşime ,üstümü değişip oturdum kahvemi içiyorum ,sessizlik hissi oh be buyrun türk kahvesine akidişler
Ay çok pis bişeyGünaydın arkadaşlar iki gündür gözümde arpacık çıktı ağrıyor okuduklarima cvp yazamadım şimdide hiç okuyamıyorum herkese hayırlı cumalar grsrz
Sağol canım ama bugün çok tehlikeliyim yeme atağı geçirebilirim bu halimi cozemiyorum çökmüş uyandım bugünü atlatirsam 1 ay rahatimsen de mi
Eksi eksidir canım. Tebrikler
Tebrikler canım devamı gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?