Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ne güzel işte bir fırsat sana babası biraz ilgilenir sen o sırada ya Allah bismillal deyip bir hızla işlerini yaparsın canım sana kolaylıklar dilerim
Eşim evde olunca iş hiç bitmiyor ya geç kalkıyo falan kalhvaltıyı geç yapıyoruz öğlen oluyo:)
Tşk ederim:)
AVM ye gidicektik vazgeçtim parka gidin dedim kizlarla eşime ,üstümü değişip oturdum kahvemi içiyorum ,sessizlik hissi oh be buyrun türk kahvesine akidişler
Ayy bi kahve süper olurdu...

Onla geçmiş olsun canım..

Sen gencsin önce bunu unutma ve renkli şeyler her yasa yakışır. Siyah bazı ile takım yap altı renkli harika durur. Kusura bakma esin çok zevksiz

Sen gencsin önce bunu unutma ve renkli şeyler her yasa yakışır. Siyah bazı ile takım yap altı renkli harika durur. Kusura bakma esin çok zevksiz
aslında oda beğeniyor bana yakıştığını biliyor kıskançlığından öyle yapıp hevesimi kırdı güzel fakat bana yakışmaz mışşş. .

cakil80 zevk konusuna da gelirsek gerçekten zevksizdi giyim ve eşya renkler konusunda ben onu çok değiştirdim o onla olmaz bunla olur öyle diil böyle gibi gibi şimdi beniye beğenmiyor ama ben ona göstericem hele bir zayıflıyım. ona aynen böyle yapıcam pışııııkkkk .....

Destekcinim göster ona nasıl giyinilir zevk sahibi olmak nasıldır.

Destekcinim göster ona nasıl giyinilir zevk sahibi olmak nasıldır.
aynen dostum geçen gün saçımı boyattım karameldi röfle attırdım üzerine banada yakıştığını biliyorum o tam tersi hiç istemiyor bune böyle diyor seni seni çok yaşlı gösteriyor diyor. bende her dafasında obana böyle yapınca gidip kapatıyorum rengi orta renge boyatıyorum yada kendim alıp evde kapatıyorum rengi beni gören arkadaşlarım akrabalar felan naptın saçını diyorlar ben diyorum bizimki böyle söylüyor git hemen boya kapat saçını diyor ddm aaaa sakın diyorlar o seni kıskandığı için dikkat çektiğin için öyle söylüyor diyorlar haklılarda. şimdi röflemi yapmışım üzerine ek olarak artık evde makyajlı dolaşıyorum şaşırıyor dün ddki bana bu ne böyle evde 5 okka boya ddm bundan sonra böyle ddm kendimi iyi hissediyorum ddm. yeterrr valla bundan sonra gerçekten sağlığım iyi olduğu sürece kendime bakıcam. ..kim ne derse desin valla ...destek için teşekkür ederim

Politik yaklassan evde sana güzel görünmek için desen belki yer

Selam hanimlar
Tatli isteğini en iyi ne onler. İki gundur yarim dilim pasta kaçamağım oluyor. Epeydir olmuyordu. Ne sebep olmuş olabilir. Sabahlari kayisi da yiyorum ama kesmiyor
Ben gidip kahve kokluyorum keskin kokular kendini tutmanın sağlıyor. Bi de ayran içmek dış fırçalamak nane kokusu

Teşekkür ederim cnm
Bizde öyle diyoruz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…