Eşim evde olunca iş hiç bitmiyor ya geç kalkıyo falan kalhvaltıyı geç yapıyoruz öğlen oluyo:)ne güzel işte bir fırsat sana babası biraz ilgilenir sen o sırada ya Allah bismillal deyip bir hızla işlerini yaparsın canım sana kolaylıklar dilerim
Ayy bi kahve süper olurdu...AVM ye gidicektik vazgeçtim parka gidin dedim kizlarla eşime ,üstümü değişip oturdum kahvemi içiyorum ,sessizlik hissi oh be buyrun türk kahvesine akidişler
Onla geçmiş olsun canım..Mutlu hafta sonları kızlar
Hasta olanlara Allahtan acil şifalar diliyorum
Mefkurem neler gelmiş başına yaa. Bizimde çocuklardan sebep karşı komşuyla tartışma yaşadık. Benim çocugun suçu olmadığı halde arkadaslarinin halt yemesinden kabak bizimkinin basina patliyodu az kalsin.Hala diyorum ki biz nasıl böyle bir olayın içinde olabiliriz.Zira haberlerde izlediğimiz şeylerdi bunlar.
Neyse her işte bir hayır vardır diyelim. İyi kurtarmisiniz pacayi
canım slm. senin içeriğini görmezden geliyormuşum neden böyle oluyor bir bilgin varmıAy çok pis bişey
Neyse alevlenmeden antibiyotikli krem basladimda çözdüm işi o kadar kötü olmadan şuan iyiyim şükür annem diyor nazar oldunAy çok pis bişey
Muhteşem giriyorsun tık tık nazar degmesinGeçen hafta.. 68
Bu hafta...... 67.5
Fark............ 0.5 kg.
%0.735
Spor... 340 dk.
Çok sık sadece içindeki biraz farklı olsa çok güzel kombinEki Görüntüle 2089430 ya tam benim tarzım
Nar Ekşili salatası çok güzel oluyor seviyorsanCanım evde kaç haftadır bekleyen bir lahana var sarma tursu yada kapuska istemiyorum ne yapabilirim onu ?
Renkleri çok güzel siyah spor kıyafet altında harika olurkızlar bunlar sporlarım dışarda giyemiyorum. çok renkli
Eki Görüntüle 2089785
Sen gencsin önce bunu unutma ve renkli şeyler her yasa yakışır. Siyah bazı ile takım yap altı renkli harika durur. Kusura bakma esin çok zevksizbir dönem modaydı heveslendim aldım birsürü para vermiştim eve geldim eşim bu böyle regarenk sana yakışırmı dd genç kız mısın sen dd hevesimi kırdı öyle kaldılar şimdi evde kıllancam işte
Bilmiyorum kicanım slm. senin içeriğini görmezden geliyormuşum neden böyle oluyor bir bilgin varmı
aslında oda beğeniyor bana yakıştığını biliyor kıskançlığından öyle yapıp hevesimi kırdı güzel fakat bana yakışmaz mışşş. .Sen gencsin önce bunu unutma ve renkli şeyler her yasa yakışır. Siyah bazı ile takım yap altı renkli harika durur. Kusura bakma esin çok zevksiz
En çok sana yakışır hiç kulak asma sana hersey yakışır kulak asma onaaslında oda beğeniyor bana yakıştığını biliyor kıskançlığından öyle yapıp hevesimi kırdı güzel fakat bana yakışmaz mışşş. .
Destekcinim göster ona nasıl giyinilir zevk sahibi olmak nasıldır.cakil80 zevk konusuna da gelirsek gerçekten zevksizdi giyim ve eşya renkler konusunda ben onu çok değiştirdim o onla olmaz bunla olur öyle diil böyle gibi gibi şimdi beniye beğenmiyor ama ben ona göstericem hele bir zayıflıyım. ona aynen böyle yapıcam pışııııkkkk .....
aynen dostum geçen gün saçımı boyattım karameldi röfle attırdım üzerine banada yakıştığını biliyorum o tam tersi hiç istemiyor bune böyle diyor seni seni çok yaşlı gösteriyor diyor. bende her dafasında obana böyle yapınca gidip kapatıyorum rengi orta renge boyatıyorum yada kendim alıp evde kapatıyorum rengi beni gören arkadaşlarım akrabalar felan naptın saçını diyorlar ben diyorum bizimki böyle söylüyor git hemen boya kapat saçını diyor ddm aaaa sakın diyorlar o seni kıskandığı için dikkat çektiğin için öyle söylüyor diyorlar haklılarda. şimdi röflemi yapmışım üzerine ek olarak artık evde makyajlı dolaşıyorum şaşırıyor dün ddki bana bu ne böyle evde 5 okka boya ddm bundan sonra böyle ddm kendimi iyi hissediyorum ddm. yeterrr valla bundan sonra gerçekten sağlığım iyi olduğu sürece kendime bakıcam. ..kim ne derse desin valla ...Destekcinim göster ona nasıl giyinilir zevk sahibi olmak nasıldır.
Politik yaklassan evde sana güzel görünmek için desen belki yeraynen dostum geçen gün saçımı boyattım karameldi röfle attırdım üzerine banada yakıştığını biliyorum o tam tersi hiç istemiyor bune böyle diyor seni seni çok yaşlı gösteriyor diyor. bende her dafasında obana böyle yapınca gidip kapatıyorum rengi orta renge boyatıyorum yada kendim alıp evde kapatıyorum rengi beni gören arkadaşlarım akrabalar felan naptın saçını diyorlar ben diyorum bizimki böyle söylüyor git hemen boya kapat saçını diyor ddm aaaa sakın diyorlar o seni kıskandığı için dikkat çektiğin için öyle söylüyor diyorlar haklılarda. şimdi röflemi yapmışım üzerine ek olarak artık evde makyajlı dolaşıyorum şaşırıyor dün ddki bana bu ne böyle evde 5 okka boya ddm bundan sonra böyle ddm kendimi iyi hissediyorum ddm. yeterrr valla bundan sonra gerçekten sağlığım iyi olduğu sürece kendime bakıcam. ..kim ne derse desin valla ...destek için teşekkür ederim
Ben gidip kahve kokluyorum keskin kokular kendini tutmanın sağlıyor. Bi de ayran içmek dış fırçalamak nane kokusuSelam hanimlar
Tatli isteğini en iyi ne onler. İki gundur yarim dilim pasta kaçamağım oluyor. Epeydir olmuyordu. Ne sebep olmuş olabilir. Sabahlari kayisi da yiyorum ama kesmiyor
Teşekkür ederim cnmMutlu hafta sonları kızlar
Hasta olanlara Allahtan acil şifalar diliyorum
Mefkurem neler gelmiş başına yaa. Bizimde çocuklardan sebep karşı komşuyla tartışma yaşadık. Benim çocugun suçu olmadığı halde arkadaslarinin halt yemesinden kabak bizimkinin basina patliyodu az kalsin.Hala diyorum ki biz nasıl böyle bir olayın içinde olabiliriz.Zira haberlerde izlediğimiz şeylerdi bunlar.
Neyse her işte bir hayır vardır diyelim. İyi kurtarmisiniz pacayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?