- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
marul yerken kendimi inek gibi hissediyorum
sen bana entel inek mi demeye çalışıyonNe kadar saglikli beslendigini entel oldugunu dusun hani hep salata yiyen hep belgesel izleyen zümre
sen bana entel inek mi demeye çalışıyon
Şehir hayatından uzak yaşıyorum önüm arkam tarla,portakal turunç ağaçları inek tavuk ve kediler araba sesi yok oh misBu zeka hep temiz havadan dogal sütten
Şehir hayatından uzak yaşıyorum önüm arkam tarla,portakal turunç ağaçları inek tavuk ve kediler araba sesi yok oh mis
Burayı da bozuyolar yavaş yavaş.merkezler hep bina,ağaçları kesiyolar apartman yapcaz diye.Allahtan daha bizim buralara el atmadılar sessiz sakin.
Buralar cok kotu oldu artik 30 saniye yolda arabasiz duramaz olduk.
Ara sokaklarda cadde gibi araba geciyo.
Nefes alamiyosun hava yok gibi.
Kibrisin havasi nerde yaa :)) ben karpasa gitmeyi cok istiyodumda kıştı geldigimde gidemedik. Lefkoşede kaldım annemlerin yaninda 9 gün.
Adalılar çok sakinler dikkatimizi cekmisti.
Denizin kenarinda bi turbeye gitmistik bide :)
Bak ilk foto sitenin önü diğerleri de arkası
yok canım iki katlı,ben üst kattayım,yanlamasına doğru giden bi sitede oturuyommüstakil mi canım? güzelmiş.
Ellerine sağlık bonuscumARALIK AYI
BİRİNCİSİ....- 4,3 kg
malipina
İKİNCİSİ...- 3,4 kg
@mefkurem
ÜÇÜNCÜSÜ...-2,4 kg
@hergaf[/QUOT
Ne güzel sakin yesillik süperrr bende bole manzara istiyorummmmBak ilk foto sitenin önü diğerleri de arkası
Eki Görüntüle 2090294 Eki Görüntüle 2090295 Eki Görüntüle 2090296
olsun canım kirada olsan para ödüyorsun sen oturuyorsun inşallah gönlüne göre dilediğin evin sahibi olursun canımKiradayım kız.taşınıcam burdan Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?