Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

25 dk anca yaptim lesliyi.

30 tanede ip atladim. Hala tam alisamadim dura dura atliyorum.
Hec sorun degil helbet ceylan gibi sekecegim gunler gelecek

+200 ciktim. Cunkum dun aksam bulgur yedim.

Bulguru baklagilleri lahanayi falan olculu olarak saliya kadar yiyebilirizde carsamba persembe yemeyelim.
Tartida şiş cikmamak icin.

Şehir hayatından uzak yaşıyorum önüm arkam tarla,portakal turunç ağaçları inek tavuk ve kediler araba sesi yok oh mis

Buralar cok kotu oldu artik 30 saniye yolda arabasiz duramaz olduk.
Ara sokaklarda cadde gibi araba geciyo.

Nefes alamiyosun hava yok gibi.
Kibrisin havasi nerde yaa :)) ben karpasa gitmeyi cok istiyodumda kıştı geldigimde gidemedik. Lefkoşede kaldım annemlerin yaninda 9 gün.
Adalılar çok sakinler dikkatimizi cekmisti.
Denizin kenarinda bi turbeye gitmistik bide :)

Burayı da bozuyolar yavaş yavaş.merkezler hep bina,ağaçları kesiyolar apartman yapcaz diye.Allahtan daha bizim buralara el atmadılar sessiz sakin.

herkese mutlu pazarlarrrr

ben bugün de kahvaltıdan sonra dolap düzeltmeye devam ediyorum. gardrobumun raflarındaki tüm kıyafetleri indirdim yeniden düzenliyorum. bahaneyle hem elden geçiyorlar darlar genişler.... hem de düzenleri bozulmuş tekrar düzene giriyorlar. iyi oldu yani bahaneyle

ev işleriyle uğraşmaktan alışverişe çıkmayacağım. artık yarın işten gelirken alırım birşeyler. dolap boş malum neyse sütçü geldi en azından süt aldık. komşudan da maya. yoğurt mayalanacak yarın sabahı öğleni bir şekilde hallederim. artık idare edeceğiz napalım. salata malzemesi de yok evde. olmayınca zor oluyor. alışmışız öğünlerin yanında ota çöpe domatese

ARALIK AYI

BİRİNCİSİ.... - 4,3 kg

malipina

İKİNCİSİ... - 3,4 kg

@mefkurem

ÜÇÜNCÜSÜ... -2,4 kg

@hergaf
[/QUOT
Ellerine sağlık bonuscum
Kızlar helal size nasıl iyi kilolar vermişsiniz tebrikler süpersiniz

Kiradayım kız.taşınıcam burdan Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…