- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
hayır canım. 1 kızım. 4 .oğlum .var..
Geçmiş olsun canım çok gençsin çabucak atlatırsin Allah'ın izniyleSelam kizlar. Rahatsizim hastanede sonuc bekliyorum. Geceden beri agrim vardi. Ultrason temiz cikti, idrar tahlili bekliyorum sanirim enfeksiyon var
Evde 5 erkek kocanla beraber, kıza ve sana Allah yardım etsin onların arkasını toplarken anacımhayır canım. 1 kızım. 4 .oğlum .var..
amin amin canım yok canım kız son dil benim ilk oğlum oldu ardından hamile kaldım bir oğlan. daha oldu ama o doğumda öldü verdiler kardeşimle eşimin eline yeşil amelyat beziyle sarılı götürüp gömdüler çok üzüldüm tekrar hamile kalmak istedim kaldım kız doğdu. yani ilk oğlan 2 numara kız diğerleri yine oğlan, .. korkma evel Allah büyüyorlar hepsi bir harala gürele bugüne geldik çok şükür Allaha ..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. .Anammm nasıl zormu2 oglum var 3. Erkekten bile tırsıyorum 4 oglan vuuu Allah kolaylık versin kız son numaramı
Evde 5 erkek kocanla beraber, kıza ve sana Allah yardım etsin onların arkasını toplarken anacım
6 dogum yapmıssın masallah yasları kaç . 3.yü istiyordum esim istemiyordu küçük oglum seneye 1 e baslıycak diye vazgectim şimdilik. Buyuk oglumda 1 ve 2 sınıfta hep odevde yanındaydım onunda yqnında olmalıyım. Buyuk oglum mayısda 10 yasında olcak bana cok yardın eder kardesıyle ilgilenir saolsun. Seni gorunce 3. Hevesim arttı :)amin amin canım yok canım kız son dil benim ilk oğlum oldu ardından hamile kaldım bir oğlan. daha oldu ama o doğumda öldü verdiler kardeşimle eşimin eline yeşil amelyat beziyle sarılı götürüp gömdüler çok üzüldüm tekrar hamile kalmak istedim kaldım kız doğdu. yani ilk oğlan 2 numara kız diğerleri yine oğlan, .. korkma evel Allah büyüyorlar hepsi bir harala gürele bugüne geldik çok şükür Allaha ..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. .
aynen öyle valla adamla bir 5 erkek oluyor sağolsun zaman zaman kızımda yardımcı oluyor. ama şimdi onada fazla yüklenemiyorum. hem okul hemde işe başladı. . yorgun oluyor eve geldiğinde ymk yiyip uyuyor. .kızdan sonraki oğlan 14 .yaşa girdi işte o sağolsun okuldan 3 .buçukta geliyor o bana yardımcı oluyor benimde o saate kadar ev işim bitmiş oluyor mutfakta oluyorum geliyor o anda eksik bişey varsa veya dışarı işi varsa gidip hallediyor. evde kardeşlerini ilgileniyor ben yemek işimi hallediyorum ütümü gece yapıyorum çamaşırını akşamları atıyorum makineye böyle işte dualarınız için çok teşekkür ederim
Oylemi gerçektenMefkurem canım diyetisyen ölçümünde boyum 168 çıkmıştı eskiden iki doğum yapınca disklerde sanırım çökme oldu boyum 164 falan
çocuklar büyüdükçe gelene yardımcı oluyor lar sağolsunlar benimkilerin yaşları büyük. oğlan .19.kız. 16. ..14....6.... 4....erkek.6 dogum yapmıssın masallah yasları kaç . 3.yü istiyordum esim istemiyordu küçük oglum seneye 1 e baslıycak diye vazgectim şimdilik. Buyuk oglumda 1 ve 2 sınıfta hep odevde yanındaydım onunda yqnında olmalıyım. Buyuk oglum mayısda 10 yasında olcak bana cok yardın eder kardesıyle ilgilenir saolsun. Seni gorunce 3. Hevesim arttı :)
Allah bağışlasin Arzu. 3.den sonra bayaği ara vermişsin:)) Allah gücünü artirsin,zor olmali 5 çocukçocuklar büyüdükçe gelene yardımcı oluyor lar sağolsunlar benimkilerin yaşları büyük. oğlan .19.kız. 16. ..14....6.... 4....erkek.
benim yaş 43....
İnşallah canim. Yeni kararlar,yeni umutlar ne güzel,sevindim senin adinaBonus canım eline emeğine sağlık ne çok uğraşıyosun hakkını helal et
Yavaş yavaş başladım ben de şükür, iki haftadır az da olsa eksideyim. Bu hafta daha gayretliyim ve daha hareketli inşallah.. Ramazana kadar çok iyi kilo vermeliyim... Rahat bi yaz tatili geçirmek istiyorum, rahat rahat fotoğraf çektirmek istiyorum.. Allah irade versin..
Çok geçmiş olsun canim. Allah şifa versinKum dokuyormusum sağolun kızlar
Birden yuklenme,yavas yavas spora aliştir bunyeni. Bol su iç canimkızlarr birşey sorucam benim ikigündür dengem bozuldu sanki biraz spordanmı acaba spordan sonra başım ağrı yapıyor ve tuaflaşıyorum ben buyüzden spor salonuna eşim para ödemişti .ve ben böyle olunca bıraktım parada yanmıştı. ban ağır geliyor heralde tansiyonumu oynatıyor galiba limon sıktım yarım şimdi içtim belki iyi gelir. ..
sağol canım Allah hepimizin yavrularını sevdiklerini bağışlasın canım.tabiki çok zor az kaldı diyorum kendi kendime teselli veriyorum. .sağlığım iyi olsun şimdi artık kendimi düşünmek istiyorum. kendim için birşeyler yapmak istiyorum. .Allah bağışlasin Arzu. 3.den sonra bayaği ara vermişsin:)) Allah gücünü artirsin,zor olmali 5 çocuk
ben heralde 3 gündür birden yüklendim 1 ...2 gün ara veriyim en iyisi.Birden yuklenme,yavas yavas spora aliştir bunyeni. Bol su iç canim
Hay masallah boy boy cokda gencsin ne güzel. 3. Yü 1 yada 2 sene sonra istiyorum rabbim verirse 31 yasındayım bende. Esim asla istemiyo 3. Yü nasip kısmet bakalım .çocuklar büyüdükçe gelene yardımcı oluyor lar sağolsunlar benimkilerin yaşları büyük. oğlan .19.kız. 16. ..14....6.... 4....erkek.
benim yaş 43....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?