Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah canım. kız regl eskisi gibi de değil. miyomdan kaynaklı çok geliyoooo ama Allahtan şu an ödemim az gibi. aman öyle olsun beni zaten geren ödem oluyor. ama sersem gibiyim şu an. çok halsiz yaptı. neyse....
jillian a çok karar vermedim zaten. zor olur bana sanki. evet leslie daha uygun bana

bi de inekler zayıf olsa da içim yanmasa onları görünce bu sevdalar boşuna gibi geliyor
Canan karatay diyo ya siz zayıf inek gördünüz mü diye.yağlansın diye ot yerler saman yerler.Siz hiç aslanların yağlı olduğunu gördünüz mü göremezsiniz çünkü et yiyolar diyo

Sporumu yaptım kızlarim yokken şimdide yeşil çayımı içiyorum buyrun arkadaşlar

afiyet olsun canım bende şuan yeşilçayımı içiyorum. sporumu daha yapamadım çünkü evdekiler sırayla çıkıyor evden arkalarından toparlama tek tek kapı dışarı atma uğraş dur son 2 ki oğlan kaldı .ara verdim yeşilçayımı içiyorum onlarıda postalayım sporumu yapıcam

Sende 5 tane var anacım Allah yardımcın olsun at kapıya diyene kadar akşam olur bitmez :))

Mutlu pazarlar arkadaşlar

ARALIK AYI

BİRİNCİSİ.... - 4,3 kg

malipina

İKİNCİSİ... - 3,4 kg

@mefkurem

ÜÇÜNCÜSÜ... -2,4 kg

@hergaf

HAFTANIN BIRINCISI....
Mefkurem

HAFTANIN IKINCISI....
@Bonus

HAFTANIN UCUNCULERI...
@eboe @nursena YENA
Bonusum ellerine sağlık çok emek veriyon cnm
Inş.bu ayı daha iyi geçiririz

Günaydın bonusum
Ben epeydır banlıydım kilo bıldırımını yapamadım şimdi soyleyım zamanın olursa yazarsın
Geçen hafta 96
Bu cuma 94.7
Tebrikler cnm güzel gitmiş

malipina
Mefkurem
@hergaf

hanımlar kutluyorum hepinizi maşallah sizlere azminiz daim olsun inşallah.
Teşekkür ederiz cnm

Hep bşrlikte Inş.

Selam kizlar. Rahatsizim hastanede sonuc bekliyorum. Geceden beri agrim vardi. Ultrason temiz cikti, idrar tahlili bekliyorum sanirim enfeksiyon var
Hayırdır kuzum ne ağrısı
Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…