amin Allah nasip eder inşallah bi ev sahibi olmayı hepimizeolsun canım kirada olsan para ödüyorsun sen oturuyorsun inşallah gönlüne göre dilediğin evin sahibi olursun canım
Lütfennnn Bu pozitifliğini kaybetme fulyacım :))bide şu regliye takılmayı bıraksan :))
Bence şimdilik jillana bulaşmana gerek yok tatlım
Min.3 mil lesliyi düzenli bi yap
Alıştıkça milleri artırırsın
marul yerken kendimi inek gibi hissediyorum
Canan karatay diyo ya siz zayıf inek gördünüz mü diye.yağlansın diye ot yerler saman yerler.Siz hiç aslanların yağlı olduğunu gördünüz mü göremezsiniz çünkü et yiyolar diyobi de inekler zayıf olsa da içim yanmasa onları görünce bu sevdalar boşuna gibi geliyor
Doğru söylemiş mantıklı vallaCanan karatay diyo ya siz zayıf inek gördünüz mü diye.yağlansın diye ot yerler saman yerler.Siz hiç aslanların yağlı olduğunu gördünüz mü göremezsiniz çünkü et yiyolar diyo
Karatay teyze ne diyor ot yiyerek zayiflansa kuzuların bir kucak dolusu yağlı kuyruğu olmazdı çok doğrubi de inekler zayıf olsa da içim yanmasa onları görünce bu sevdalar boşuna gibi geliyor
Yaşasın karatay
Sporumu yaptım kızlarim yokken şimdide yeşil çayımı içiyorum buyrun arkadaşlar
Sende 5 tane var anacım Allah yardımcın olsun at kapıya diyene kadar akşam olur bitmez :))afiyet olsun canım bende şuan yeşilçayımı içiyorum. sporumu daha yapamadım çünkü evdekiler sırayla çıkıyor evden arkalarından toparlama tek tek kapı dışarı atma uğraş durson 2 ki oğlan kaldı .ara verdim yeşilçayımı içiyorum onlarıda postalayım sporumu yapıcam
aynen öyle vallaSende 5 tane var anacım Allah yardımcın olsun at kapıya diyene kadar akşam olur bitmez :))
geçmiş olsun canımSelam kizlar. Rahatsizim hastanede sonuc bekliyorum. Geceden beri agrim vardi. Ultrason temiz cikti, idrar tahlili bekliyorum sanirim enfeksiyon var
ARALIK AYI
BİRİNCİSİ....- 4,3 kg
malipina
İKİNCİSİ...- 3,4 kg
@mefkurem
ÜÇÜNCÜSÜ...-2,4 kg
@hergaf
Bonusum ellerine sağlık çok emek veriyon cnm
Tebrikler cnm güzel gitmişGünaydın bonusum
Ben epeydır banlıydım kilo bıldırımını yapamadım şimdi soyleyım zamanın olursa yazarsın
Geçen hafta 96
Bu cuma 94.7
Teşekkür ederiz cnm
Hayırdır kuzum ne ağrısıSelam kizlar. Rahatsizim hastanede sonuc bekliyorum. Geceden beri agrim vardi. Ultrason temiz cikti, idrar tahlili bekliyorum sanirim enfeksiyon var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?