Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Acaba kan degerlerıne mı baktırsan

Hay masallah boy boy cokda gencsin ne güzel. 3. Yü 1 yada 2 sene sonra istiyorum rabbim verirse 31 yasındayım bende. Esim asla istemiyo 3. Yü nasip kısmet bakalım .
son 6 yaşı eşim istedide 4 yaşa hamile kaldığımı duyduğunda hopladı çünkü o hiç hesapta yoktu hormonlarla ilgili adet düzensizliği olmuştum o dönem o arada kalmışım hemen aldırıxaksın dd yok ddm aldırmam beni boşucanı bilsem aldırmıcam ddm zaten sezaryen olucam bağlatıcam ddm aynen bağlattım allah isteyene versin inşallah. şimdimi hayatı istemediği son çocuk onsuz nefes alamıyor

Acaba kan degerlerıne mı baktırsan

geçen ay felan okadar çok kanla ilgili okadar çok sorun yaşadımki sürekli kan alındı bakıldı burda arkadaşlarda biliyor paylaşmıştım çok şükür temiz çıktı ama sadece d vitamini düşük birde kolesterol hafif yüksek çıktı d viramini verdi ama kolestorele gerek yok ilaçlı dil şuanda dd sağlık ocağınamı baktırsam.

Eger yaptıgın spor agırsa vücutta kan basıncın hızı artıyorsa dengede bozulma olur
Yada çok terleyıp yeterlı sıvı almıyorsan spor esnasında ve uzun süre spor yapıyorsan
Su dengen bozulup tansıyonun dusebılır ve denge sorunu ondan olabılır

Selam kizlar. Rahatsizim hastanede sonuc bekliyorum. Geceden beri agrim vardi. Ultrason temiz cikti, idrar tahlili bekliyorum sanirim enfeksiyon var

Gecmis olsun canim...

Allah bagislasin canim...masaallah sana bende 3 tane ve baya zorlaniyorum yetemiyorum...buyuk 9 ortanca 6 kucuk subatta 2 olucak. ..

kan değeriyle ne gibi bir bağlantısı olabilir canım açıklarmısın merak ettim
Vücutta Demir eksıkse vücut yorgunluk hısseder
Magnezyum ve kalsıyum eksıkse sureklı agrılı hastalıklı bor hal hıssedılır gıbı canım

hee tansiyonuma baktım düşük çıktı ama bir kaç kere baktım hep düşük çıktı ddm acaba nakinamı bozuk bu söyledipin şey oldu evet ama suyu içiyorum sadece spor yaparken içmiyorum ondan olDu heralde

Benim büyük kız çok zor bir bebekti biz çok korktuk diğeride öyle olurmu acaba diye 4 yıl ara verdik acaba yapsakmi yapmasakmi derken bir kez denedik eşim yurt dışından gelmişti bir haftalığına tekrar gidicekti olmuş ama iyikide olmuş esimde bu olmasa ne yapardım diyor çok babacı aşıklar resmen üçüncüyü yap diye baya ısrarla etti eşim neyse zor vazgeçirdim bize yeter Allah bağışlasın aminn

Benım hocam spor boyunca mınık mınık yudumlar halınde hep ıcırırdı
Kilo fazla olunca hareket halınde kan dolasımı daha hızlı ve terleme daha yoğun
Bır dıkkat et bakalım

Ben şimdikı aklım olsaydı çöpsüz üzüm olmak ısterdım
Ikızler üni de ve wegenlıklerınden bıktım

Hepımızın cocuklarını allah bağışlasın hanımlar
Amin canım Allah bağışlasın seninde yavrularını

Amin canım. Allah bağışlasın yavrularını

Benım hocam spor boyunca mınık mınık yudumlar halınde hep ıcırırdı
Kilo fazla olunca hareket halınde kan dolasımı daha hızlı ve terleme daha yoğun
Bır dıkkat et bakalım
olabilir aynen ama ben diyorum bir iki gün ara veriyim diyorum bilgiler için teşekkür ederim canım ben fazla yüklendim haklısın daha sonra yavaş yavaş yaparım

Ahh dimi bende eminim olsa benden cok düşkün olur 43 yasında yasım gecti diyo o dogurcak sanki :) uykusuz gecelere donemem diyo :) cok yardım ederdi çünkü. Rahatı seviyor ben bi kızım olmalı dıyorum ama nasip işte. Ogullarımda cok yardımcı bana hayırlar versin rabbim herkese . İlerde bol bol torunun olur ne guzel :) ben bebiş çok seviyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…