Geçmiş olsunKum dokuyormusum sağolun kızlar
Acaba kan degerlerıne mı baktırsankızlarr birşey sorucam benim ikigündür dengem bozuldu sanki biraz spordanmı acaba spordan sonra başım ağrı yapıyor ve tuaflaşıyorum ben buyüzden spor salonuna eşim para ödemişti .ve ben böyle olunca bıraktım parada yanmıştı. ban ağır geliyor heralde tansiyonumu oynatıyor galiba limon sıktım yarım şimdi içtim belki iyi gelir. ..
son 6 yaşı eşim istedide 4 yaşa hamile kaldığımı duyduğunda hopladı çünkü o hiç hesapta yoktu hormonlarla ilgili adet düzensizliği olmuştum o dönem o arada kalmışım hemen aldırıxaksın dd yok ddm aldırmam beni boşucanı bilsem aldırmıcam ddm zaten sezaryen olucam bağlatıcam ddm aynen bağlattım allah isteyene versin inşallah. şimdimi hayatı istemediği son çocuk onsuz nefes alamıyorHay masallah boy boy cokda gencsin ne güzel. 3. Yü 1 yada 2 sene sonra istiyorum rabbim verirse 31 yasındayım bende. Esim asla istemiyo 3. Yü nasip kısmet bakalım .
Geçmiş olsunKum dokuyormusum sağolun kızlar
Acaba kan degerlerıne mı baktırsan
kan değeriyle ne gibi bir bağlantısı olabilir canım açıklarmısın merak ettimAcaba kan degerlerıne mı baktırsan
Eger yaptıgın spor agırsa vücutta kan basıncın hızı artıyorsa dengede bozulma olurson 6 yaşı eşim istedide 4 yaşa hamile kaldığımı duyduğunda hopladı çünkü o hiç hesapta yoktu hormonlarla ilgili adet düzensizliği olmuştum o dönem o arada kalmışım hemen aldırıxaksın dd yok ddm aldırmam beni boşucanı bilsem aldırmıcam ddm zaten sezaryen olucam bağlatıcam ddm aynen bağlattım allah isteyene versin inşallah. şimdimi hayatı istemediği son çocuk onsuz nefes alamıyor
Selam kizlar. Rahatsizim hastanede sonuc bekliyorum. Geceden beri agrim vardi. Ultrason temiz cikti, idrar tahlili bekliyorum sanirim enfeksiyon var
amin amin canım yok canım kız son dil benim ilk oğlum oldu ardından hamile kaldım bir oğlan. daha oldu ama o doğumda öldü verdiler kardeşimle eşimin eline yeşil amelyat beziyle sarılı götürüp gömdüler çok üzüldüm tekrar hamile kalmak istedim kaldım kız doğdu. yani ilk oğlan 2 numara kız diğerleri yine oğlan, .. korkma evel Allah büyüyorlar hepsi bir harala gürele bugüne geldik çok şükür Allaha ..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. .
aynen öyle valla adamla bir 5 erkek oluyor sağolsun zaman zaman kızımda yardımcı oluyor. ama şimdi onada fazla yüklenemiyorum. hem okul hemde işe başladı. . yorgun oluyor eve geldiğinde ymk yiyip uyuyor. .kızdan sonraki oğlan 14 .yaşa girdi işte o sağolsun okuldan 3 .buçukta geliyor o bana yardımcı oluyor benimde o saate kadar ev işim bitmiş oluyor mutfakta oluyorum geliyor o anda eksik bişey varsa veya dışarı işi varsa gidip hallediyor. evde kardeşlerini ilgileniyor ben yemek işimi hallediyorum ütümü gece yapıyorum çamaşırını akşamları atıyorum makineye böyle işte dualarınız için çok teşekkür ederim
Vücutta Demir eksıkse vücut yorgunluk hıssederkan değeriyle ne gibi bir bağlantısı olabilir canım açıklarmısın merak ettim
Eger yaptıgın spor agırsa vücutta kan basıncın hızı artıyorsa dengede bozulma olur
Yada çok terleyıp yeterlı sıvı almıyorsan spor esnasında ve uzun süre spor yapıyorsan
Su dengen bozulup tansıyonun dusebılır ve denge sorunu ondan olabılır
Benim büyük kız çok zor bir bebekti biz çok korktuk diğeride öyle olurmu acaba diye 4 yıl ara verdik acaba yapsakmi yapmasakmi derken bir kez denedik eşim yurt dışından gelmişti bir haftalığına tekrar gidicekti olmuş ama iyikide olmuş esimde bu olmasa ne yapardım diyor çok babacı aşıklar resmen üçüncüyü yap diye baya ısrarla etti eşim neyse zor vazgeçirdim bize yeter Allah bağışlasın aminnson 6 yaşı eşim istedide 4 yaşa hamile kaldığımı duyduğunda hopladı çünkü o hiç hesapta yoktu hormonlarla ilgili adet düzensizliği olmuştum o dönem o arada kalmışım hemen aldırıxaksın dd yok ddm aldırmam beni boşucanı bilsem aldırmıcam ddm zaten sezaryen olucam bağlatıcam ddm aynen bağlattım allah isteyene versin inşallah. şimdimi hayatı istemediği son çocuk onsuz nefes alamıyor
Benım hocam spor boyunca mınık mınık yudumlar halınde hep ıcırırdıhee tansiyonuma baktım düşük çıktı ama bir kaç kere baktım hep düşük çıktı ddm acaba nakinamı bozuk bu söyledipin şey oldu evet ama suyu içiyorum sadece spor yaparken içmiyorum ondan olDu heralde
Allah bağışlasın canım ömürlü olsunlarGecmis olsun canim...
Allah bagislasin canim...masaallah sana bende 3 tane ve baya zorlaniyorum yetemiyorum...buyuk 9 ortanca 6 kucuk subatta 2 olucak. ..
Ben şimdikı aklım olsaydı çöpsüz üzüm olmak ısterdımBenim büyük kız çok zor bir bebekti biz çok korktuk diğeride öyle olurmu acaba diye 4 yıl ara verdik acaba yapsakmi yapmasakmi derken bir kez denedik eşim yurt dışından gelmişti bir haftalığına tekrar gidicekti olmuş ama iyikide olmuş esimde bu olmasa ne yapardım diyor çok babacı aşıklar resmen üçüncüyü yap diye baya ısrarla etti eşim neyse zor vazgeçirdim bize yeter Allah bağışlasın aminn
Amin canım Allah bağışlasın seninde yavrularınıHepımızın cocuklarını allah bağışlasın hanımlar
Amin canım. Allah bağışlasın yavrularınıBenim büyük kız çok zor bir bebekti biz çok korktuk diğeride öyle olurmu acaba diye 4 yıl ara verdik acaba yapsakmi yapmasakmi derken bir kez denedik eşim yurt dışından gelmişti bir haftalığına tekrar gidicekti olmuş ama iyikide olmuş esimde bu olmasa ne yapardım diyor çok babacı aşıklar resmen üçüncüyü yap diye baya ısrarla etti eşim neyse zor vazgeçirdim bize yeter Allah bağışlasın aminn
olabilir aynen ama ben diyorum bir iki gün ara veriyim diyorum bilgiler için teşekkür ederim canım ben fazla yüklendim haklısın daha sonra yavaş yavaş yaparımBenım hocam spor boyunca mınık mınık yudumlar halınde hep ıcırırdı
Kilo fazla olunca hareket halınde kan dolasımı daha hızlı ve terleme daha yoğun
Bır dıkkat et bakalım
hep zaman zaman bıktııımmmmm diye bağırıyoruzda onlarsızda yapamıyoruz dediğin gibi en başta yapmamak lazımdıBen şimdikı aklım olsaydı çöpsüz üzüm olmak ısterdım
Ikızler üni de ve wegenlıklerınden bıktım
Ahh dimi bende eminim olsa benden cok düşkün olur 43 yasında yasım gecti diyo o dogurcak sanki :) uykusuz gecelere donemem diyo :) cok yardım ederdi çünkü. Rahatı seviyor ben bi kızım olmalı dıyorum ama nasip işte. Ogullarımda cok yardımcı bana hayırlar versin rabbim herkese . İlerde bol bol torunun olur ne guzel :) ben bebiş çok seviyorum yaaason 6 yaşı eşim istedide 4 yaşa hamile kaldığımı duyduğunda hopladı çünkü o hiç hesapta yoktu hormonlarla ilgili adet düzensizliği olmuştum o dönem o arada kalmışım hemen aldırıxaksın dd yok ddm aldırmam beni boşucanı bilsem aldırmıcam ddm zaten sezaryen olucam bağlatıcam ddm aynen bağlattım allah isteyene versin inşallah. şimdimi hayatı istemediği son çocuk onsuz nefes alamıyor
bonusum ellerine sağlık hakkını helal et uğraştın okadarARALIK AYI
BİRİNCİSİ....- 4,3 kg
@malipina
İKİNCİSİ...- 3,4 kg
@mefkurem
ÜÇÜNCÜSÜ...-2,4 kg
@hergaf
geçmiş olsun allah şifa versinKum dokuyormusum sağolun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?