Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah 1 hasl.yum 4 zeytin 2 dal tel peynir 1 cay k bal bi dlm tam bugday ekm yesillik
3 te bi brd ayran yarim dlm tam bugday ekm 2 dal tel peynir yesillik yarim avuc ici kadar elma kurusu turk kahv
17.30 turk kah. 3 minik sarma bi lokma borek 2 tarcinli kurabiye incecik :) olmamasi gerekirdi komsu ikram etti
19.30 4 kofte 3 kasik barbunya 2 kasik bulgur pilavi yesillik yarim dlm ekm.
6 brd su sekersiz cay
21 de yulafli kurabi 2 adet

Çok teşekkür ederim canlar

Plank?? 45 sn
Slm yerine plank yazasim geldi cakil

Ooo plankcci :)Squad da yapıyormusun.
Iki de çok zor hele plank. .
Bize de yaptırıyor zalım hoca. .

Yalnız Squad acaip popo küçültüyor.

Pek olmamış baharcım.

Bir de öğün öğün alt alta yazsan rica etsem daha ayrıntılı ve rahat okunur böyle çok içiçe :)

Ve menum geliyor

13.00
1 kase yayla corbasi
1 porsiyon tavuk sote
1 kase coban salata yaninda brokoli

Saat 17.00
4 de 1 simit

Saat 21.00
Soganli 2 yumurt
2 top papatya ekmek esim almis cok guzeldi.
1 kicucuk elma

45.sn plank

Artık yumurta yiyormusun çakıl.
Bence iyi, tam buğday ekmeği olsaymis ne güzel olurmuş.

Yoo. Squad planj adini bile yazamiyorum canim bunlari ben yapmiyorum sn suren plank neymis diye merak ettim kafamdaydi o an slm yerine plank :)))
Benim spor kosturmaca hali devam birde havuzdan haber bekliyorum pek birsey yapmiyorum spor adina leslieye baslasam sorunluyum dr da yuruyus ve yuzme harici onermedigi icin cesaret edemiyorum

Dunku listem pek bi garip oldu evt 5 teki ansizin gelisti yemesem iyiydi

Şimdi tekrar baktım da çakıl yapmış.:)

Oğlan okuldayken yürüyüş yapsan ne iyi olur. .
Hoca özellikle dışarıda yürüyüş önerdi bize ...

Gunaydin

Bu sabahta boyle olsun.

Bana gelsin
Dün akşam patile yedin mi ? Ellimi kana buladın buradakilerinde canı çekti bir daha sorduğumda daha normal şeyler yaz olar mıı :)))

Dün akşam yaptım benimki sevinçten delirdi kızarırken resmini çekip kardeşlerinin watsap gurubundan paylaştı adam artık nasıl bir yokluktaysa

Böyle şeyler bizde yılda bir filan pişiyor unutuyorum neyseki bu sabah ıspanak yaptım :)

Patile. Mutluluğu bize fazla geldi üzerine Birde kavga ettik

Hayatım bu patile her yerde yapılıyor sizlerde yapıyorsunuzdur isimleri değişik sadece Erzurumlular adına patile diyor içli gözlemeyi yağda kızartım işte siz saçda filan yapıyorsunuz yaa işte o ben sacdakini severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…