Dün akşam patile yedin mi ? Ellimi kana buladın buradakilerinde canı çekti bir daha sorduğumda daha normal şeyler yaz olar mıı :)))
Dün akşam yaptım benimki sevinçten delirdi kızarırken resmini çekip kardeşlerinin watsap gurubundan paylaştı adam artık nasıl bir yokluktaysa
Böyle şeyler bizde yılda bir filan pişiyor unutuyorum neyseki bu sabah ıspanak yaptım :)
Patile. Mutluluğu bize fazla geldi üzerine Birde kavga ettik
Ayyy Allah korusun çok geçmiş olsun canım kızınaselamünaleyküm hanımlar
hayırlı günler dilerim herkese
kızlar akşam sabaha kadar hiç uyumadım dün benim kız dışardan kıymalı pide yemiş eve geldi rengi bembeyaz olmuş anne fenayım dd ayyy nasıl korktum nolduu diye bağırdım bu banyoya koştu öğürerek 3 kez istifra etti çok korktum hemen abisi ben aldık acile sabaha kadar tahlil serum derken sabah 5 ti eve geldik ama tabi ben uyuyamadım şimdi iyi saba h yayla çorba yaptım şimdi uyandırdım içti ilaç verdim tekrar uyudu ama iyi çok şükür .bende biraz uyudum 2 saat felah bugün böyle iyi olsunlar canları sağolsunda uyumayak napak. .
sağol canım Allah razı olsun kardeşimAyyy Allah korusun çok geçmiş olsun canım kızına
Aleyküm selam. Cok geçmiş olsun canımm rabbim beterinden korusunselamünaleyküm hanımlar
kızlar akşam sabaha kadar hiç uyumadım dün benim kız dışardan kıymalı pide yemiş eve geldi rengi bembeyaz olmuş anne fenayım dd ayyy nasıl korktum nolduu diye bağırdım bu banyoya koştu öğürerek 3 kez istifra etti çok korktum hemen abisi ben aldık acile sabaha kadar tahlil serum derken sabah 5 ti eve geldik ama tabi ben uyuyamadım şimdi iyi saba h yayla çorba yaptım şimdi uyandırdım içti ilaç verdim tekrar uyudu ama iyi çok şükür .bende biraz uyudum 2 saat felah bugün böyle iyi olsunlar canları sağolsunda uyumayak napak. .
amin canım sağolasın Allah razı olsunAleyküm selam. Cok geçmiş olsun canımm rabbim beterinden korusun
selamünaleyküm hanımlar
inşallah canım Allah yavrularımızı korusun çok fena birşey ayyaş ölüyor zannettim normalde benim kızım doğdu doğalı miğdesi hassastır 3 yaşında pankres daralma olmuştu tevavi gördü hep kusuyordu zamanla geçti tabi tedavide oldu ama o hassaslık kaldı onda en küçük miğdesinin kabul etmediği birşey yese zehirlenme olmasa da hemen istifra eder ama bu gelince başına ayyy zati hassas arızalı mide ölüyor çocuk ddm çok şükür Allahıma iyi şimdi yatıyor hala bir çorba içti okadar bugün biraz hafif şeyler yaparım ona. birde benim kızım peynir zeytin yiyemez küçükken geçirdiği rahatsızlıktan sonra peynir zeytin olan sofraya bile oturamıyor 6 yaş oğlum da öyle peynir zeytin kokusuna bile istifra ediyorlar sağolasın yenacım Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim. .Ahh Kıyamam çok geçmiş olsun.
Gıda zehirlenmesi ne kötü ...
Dinlensin iyice bugün yarına bişeyi kalmaz inş.
Geçmiş olsunselamünaleyküm hanımlar
Allah yaşatmasıninşallah canım Allah yavrularımızı korusun çok fena birşey ayyaş ölüyor zannettim normalde benim kızım doğdu doğalı miğdesi hassastır 3 yaşında pankres daralma olmuştu tevavi gördü hep kusuyordu zamanla geçti tabi tedavide oldu ama o hassaslık kaldı onda en küçük miğdesinin kabul etmediği birşey yese zehirlenme olmasa da hemen istifra eder ama bu gelince başına ayyy zati hassas arızalı mide ölüyor çocuk ddm çok şükür Allahıma iyi şimdi yatıyor hala bir çorba içti okadar bugün biraz hafif şeyler yaparım ona. birde benim kızım peynir zeytin yiyemez küçükken geçirdiği rahatsızlıktan sonra peynir zeytin olan sofraya bile oturamıyor 6 yaş oğlum da öyle peynir zeytin kokusuna bile istifra ediyorlar sağolasın yenacım Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim. .
selamünaleyküm hanımlar
teşekkür ederim canım şimdi çok daha iyiGeçmiş olsun
İnşallah daha ıyıdır
allah şifa versin inşallah oda çok kötü çok iyi biliyorum eşim astım Dı şimdi koah başlangıcı olmuş geçen sene onuda bir tuttumu hastanelerden çıkamıyoruz evde oksijen maskeli motoru var içine şu sulu ilaçları döküp maskeyi takıyoruz oksijen tedavi herzaman diil durumu kötü olduğunda çok zor Allah senin evladınada nerde varsa herkese Rabbim şifalar versin inşallah. .Allah yaşatmasın
Benim küçükte kronık astım her an yuregım ağzımda
Allah evlat acısı tattırmasın kimseye
Ahh Ahh ne diyorsun canım dünya bir yana evlat bir yana Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın.Arzuzuzuuu yasi kac olursa olsun evlat degilmi, Allah şifa versin
çok teşekkür ederim Allah razı olsun canımCok geçmiş olsun canım
Arzuzuzuuu cok gecmis olsun kizina
Çok geçmiş olsun..selamünaleyküm hanımlar
Allah yardımcın olsun canımteşekkür ederim canım şimdi çok daha iyi
allah şifa versin inşallah oda çok kötü çok iyi biliyorum eşim astım Dı şimdi koah başlangıcı olmuş geçen sene onuda bir tuttumu hastanelerden çıkamıyoruz evde oksijen maskeli motoru var içine şu sulu ilaçları döküp maskeyi takıyoruz oksijen tedavi herzaman diil durumu kötü olduğunda çok zor Allah senin evladınada nerde varsa herkese Rabbim şifalar versin inşallah. .
Ahh Ahh ne diyorsun canım dünya bir yana evlat bir yana Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın.
çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım
bonusum Allah sendende razı olsun canım çok sağol. .
can dostlarım dualarınız için yürekten hepinize çok teşekkür ederim. .şimdi çok iyi hiç istifra etmedi ama uyuyorum arada bakıyorum sabah bir çorba içti ddm kızım hazırlıyım yağlı birşeyler yeme ddm sana kaşarlı tost yapıyım ddm yanına ayran bugün hafif şeyler ye ddm yok anne çorba içicem dd iyi ama Allahıma çok şükür
Geçmiş olsun canım şimdi kızının daha iyi olmasına sevindim Allah sah beterlerinden korusunteşekkür ederim canım şimdi çok daha iyi
allah şifa versin inşallah oda çok kötü çok iyi biliyorum eşim astım Dı şimdi koah başlangıcı olmuş geçen sene onuda bir tuttumu hastanelerden çıkamıyoruz evde oksijen maskeli motoru var içine şu sulu ilaçları döküp maskeyi takıyoruz oksijen tedavi herzaman diil durumu kötü olduğunda çok zor Allah senin evladınada nerde varsa herkese Rabbim şifalar versin inşallah. .
Ahh Ahh ne diyorsun canım dünya bir yana evlat bir yana Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın.
çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım
bonusum Allah sendende razı olsun canım çok sağol. .
can dostlarım dualarınız için yürekten hepinize çok teşekkür ederim. .şimdi çok iyi hiç istifra etmedi ama uyuyorum arada bakıyorum sabah bir çorba içti ddm kızım hazırlıyım yağlı birşeyler yeme ddm sana kaşarlı tost yapıyım ddm yanına ayran bugün hafif şeyler ye ddm yok anne çorba içicem dd iyi ama Allahıma çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?