- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
bence yapma riskli olur dayanamazsın açım diyorsun en tehlikeli andasın yapmaa yapmaaa bırak herkes ne yare yesin kendini düşünnn yaz geliyor plajı düşün beyaz tişört ler açık renk kot bantolonlar vuuüuu süper olcaz
Muzur bi tanıdığım var her sene alır bana hemde giyemiycem tarz bende ona aldım uçuk bişey ooo giyerim ben bunu dedi yaşıda var genç deil gacı
Yemeğim Yok karnım aç ne yemek yapıcam bilmiyorumdaaa bugün kilit oldum ooofff
bence yapma riskli olur dayanamazsın açım diyorsun en tehlikeli andasın yapmaa yapmaaa bırak herkes ne yare yesin kendini düşünnn yaz geliyor plajı düşün beyaz tişört ler açık renk kot bantolonlar vuuüuu süper olcaz
sen dur ben öperim. canımHiç giyemem alengirli donlar. .
Kaşıntı yapıyor ben de..
Tumanlarim hep usturuplu Penye :)
No action no fantazya ben :)
Çılbır yap. hem kolay hem doyurucu..
Bravo arzu ..yaklaş opujem :)
Ne o öyle hamur Mamur ıyy. :)
Bulamiyorum
Hasibe Allah abinide en az zararla kurtarsın cnm
Bizde çok şükrediyoruz
Senin hamileliğin kesinmi
Çok tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inş.cnm
dafi
Allah yardımcın oksun demekten başka malesef bişey diyemiyoruz bitanem
Bulamiyorum benim arkadaşın kardeşinin eşide akrabalarıyla evi kırmışlardı balyozlarla mutfak dolapları kapılar falan parçalamışlar bir an seni arkadaşımın kardeşi zannettim kötü insanlar çevresindekilere hayatı zehir ediyorlar bundan sonra mutlu olur kardeşin inşallah
@Bonus ellerine sağlık o kadar işin gücün arasında vakit harcıyorsun@mefkurem oğlan çıkmış hastaneden hadi gözün aydın
dafi senin kp gözünü çıkarmaya başlamış allah yardımcın olsun
Hayirli haftalar kizlar
Bulamiyorum Allah rahmet eylesin tatlım. Sizlere sağlıklı ömürler versin inş
dafi ablam Allah sana da sabır güç kuvvet versin. Hasta bakmanın ne denli zor olduğunu iyi biliyorum. Benim babam da yatalakti uzun yıllar baktık bizde.
Ablacım durumun iyiyse pijamalarini yikama direk kaba pisliğini sıyırıp at cope.
Bir de milyoncularda satılan ameliyat eldivenlerini evinden eksik etme. İnsan çocuğunun altını değiştirirken bile kafasını çeviriyor eldiven böyle durumlarda biraz kurtarici görevi üstleniyo . Bir de bez takmayı teklif etsen kabul eder mi ki ?
Madem altına yapıyosun bundan sonra seni bezliycem debelki bırakır.
@Arzuzuzuuu demek kırmızı Don ha
Buraya gelmediğim süre içerisinde yedim de yedim. Ama napiyoruz her siskonun yaptigi gibi bugün yeni bir gün yeni bir hafta besmele çekip sağlıklı beslenmeye başlıyoruz.
HasibeG yasadiginiz olaya cok uzuldum canim ya. Geçmiş olsun. Nasil birsey ya evi yakip gitmek. Uzuluyorum bu hale nasil geliyor insan.
YENA mahkeme sureci devam ediyor cocuk simdilik annede bakalim velayet istedi abim ama nasil sonuclanacak zamanla gorcez
Bu günkü yediklerim
Sabah---
2 dilim tam buğday ekmeği
Peynir
Omlet
Ara---
3 tane hurma
1 avuçtan fazla tuzsuz leblebi
Akşam--
Büyük tabak zyağlı taze fasulye
1 kase cacık
1 dilim kadar ekmek
Su 2 lt .....2 gündür içmeye çakışıyorum
Sabahı geç yedim öğleni onun için geçiştirdim
Âmin sağol canım
Sağol canım bizimki hasta değil bizim kadar sağlıklı. Yatalak olsa bezlenir. Çarşafın altına serdığim hasta bezini toplamış. Ales aldım. Çarşaf zannediyor.Hayirli haftalar kizlar
dafi ablam Allah sana da sabır güç kuvvet versin. Hasta bakmanın ne denli zor olduğunu iyi biliyorum. Benim babam da yatalakti uzun yıllar baktık bizde.
Ablacım durumun iyiyse pijamalarini yikama direk kaba pisliğini sıyırıp at cope.
Bir de milyoncularda satılan ameliyat eldivenlerini evinden eksik etme. İnsan çocuğunun altını değiştirirken bile kafasını çeviriyor eldiven böyle durumlarda biraz kurtarici görevi üstleniyo . Bir de bez takmayı teklif etsen kabul eder mi ki ?
Madem altına yapıyosun bundan sonra seni bezliycem debelki bırakır.
@Arzuzuzuuu demek kırmızı Don ha
Buraya gelmediğim süre içerisinde yedim de yedim. Ama napiyoruz her siskonun yaptigi gibi bugün yeni bir gün yeni bir hafta besmele çekip sağlıklı beslenmeye başlıyoruz.
Sağol canımdafi yemek sormuşsun yeşil fasulye yapıcam son paketim kalmış büyük oğlan la yeriz diğerleri sevmez onlarada mercimekli pilav yapıcam cacık yaparım birde
O ne kızPatile derler Erzurumlular yapsam mı ki ne zamandır yapmamıştım sevinirler aslında
Kız ben senden yaşlıyım ki:) o 60 yaşında bir çılgınyavruşşşş ne varsa biz yaşlılarda var naberrr
Bu mesaji yazip hamurdan bir suru parca koparip yaga atacagim kizaricakoyle iste
Hayırrrr yemiyoruz bir hafta geriye atar bir lokmaPatile derler Erzurumlular yapsam mı ki ne zamandır yapmamıştım sevinirler aslında
Aynen öyle duruyor kırmızı donlar çekmecedeHiç giyemem alengirli donlar. .
Kaşıntı yapıyor ben de..
Tumanlarim hep usturuplu Penye :)
No action no fantazya ben :
:)
2 gündür dikkatliyim artık kilo vermeliyim bu ay doğru düzgün sayı görmedimNe güzel olmuş böyle. Afiyet olsun.
Afiyet olsun pratik şeyler yap yoruluyorsun zatenHayırlı akşamlar güzeller
Bugün gezmelere gittim kısır ve elmalı kurabiye yedim. Birde turşu
Âmin sağol canım
Sağol canım bizimki hasta değil bizim kadar sağlıklı. Yatalak olsa bezlenir. Çarşafın altına serdığim hasta bezini toplamış. Ales aldım. Çarşaf zannediyor.
Zaten sürekli eldiven kullanıyorum . oda ellerimi kabartıyor . ellerim çok kötü oldu.
Sağol canım
Sabahtan yapayım geç vakte kadar otururum dedim. Hic birşey gelmedi aklıma
Nohutlu Çorbayla kıymalı bezelye vardı. Giderken kuru kabak kabarttım. Bir pakette köz biber çıkarttım. Akşam gelince kabakları unlu kizarttım. Biberide soslu yaptım. Uzerlerine sarımsaklı yogurt hazirladım. Bu günü atlattık cok şükür.
O ne kız
teşekkür ederim canım zarla zorlada olsa oldurmaya çalışıyoruz işteİyi akşamlar kızlar
doga3 @Arzuzuzuuu mşl mönüler süper
Ahhh ahh zamanında bende ne fantazya donlar giyerdim
Sabah sporum vardı gidemedim erken kalkmak zor geldi. Öğleden sonraya almayi düşünüyorum seansı artık bi bahane de kalmaz el mecbur gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?