sabah aç 1 Br limonlu ılık su
2 dilim tb ekmek
1 katı haş yumurta
1 tk.reçel
1tk.zeytin ezmesi
kk peynir
domates. sivribiber.
çay.
ara .yeşil çay
2 kayısı.3 ceviz.
öğlen. lahana salatası yoğurtlu
1 dilim tb ekmek.
ara.yeşilçay.
akşam.5 yk.kıymalı patlıcan yemeği
1 Br ayran
domates. salata söğüş.
2.lt .su..
İyi akşamlar
Kahvaltı 12.00 sanırım
2 haşlanmış yumurta
Bi dilim peynir
3 ceviz
Lahana
Bi ızgara köfte
Akşam 18.30
Yarım kepçe bezelye
Bi ızgara köfte (sonunda bitti)
Dünden kalan tavuk döner
Salata
Yoğurt
2.5 lt su
60 dk leslie
20 dk bölgesel egzersiz
15 dk tempolu yürüyüş
aşkımmm oluyor oluyor valla fark etmeye başladım inşallah böyle devam ederim Allahım nefsimizi sana emanet ediyorum benim ve buradaki arkadaşlarımın. .
Hele iltifatları almaya başla o zaman gör sen keyfiniaşkımmm oluyor oluyor valla fark etmeye başladım inşallah böyle devam ederim Allahım nefsimizi sana emanet ediyorum benim ve buradaki arkadaşlarımın. .
kızlar bir güzel köpüklü türk kahvesi yapmışım yanınada 7 -8 adet kuru üzüm
canım istedi gündüz içemedim fırsatım olmadı. ....
hepberaber görecez daaaHele iltifatları almaya başla o zaman gör sen keyfini
sağol canım ben çayı sabah içiyorum kahvaltıda sonrası içmiyorum akşamları demliyorum benim adam çaycı ben bazen içiyorum. bazen hiç içmiyorum bana Dr tarçınlı süt verdi . akşamları 9.30 da ama her akşam içmiyorum açlı hissettiğimde içiyorum oda geç vakit ne kadar doğ bilmiyorum ama en azından diyorum ekmek arası çiko vs .yemekten iyidir diyorumAfiyet olsun canım.
Ben de tarçınlı ılık su içiyorum.
Gündüz çok fazla çay ve kahve tüketiyorum. .
Akşamları içmemeye çalışıyorum ..
iyi akşamlar canım tabiki penye don en sağlıklısı ama arada bir şoo donları giy çıkar iyi oluyor
iyi akşamlar canımiyi akşamlar kızlarrr
Kızlar osmanlı kahvesi geldi hediye. içinde süt kreması da var az da olsa. İçsem kilo aldırır mı sizce
sağol canım ben çayı sabah içiyorum kahvaltıda sonrası içmiyorum akşamları demliyorum benim adam çaycı ben bazen içiyorum. bazen hiç içmiyorum bana Dr tarçınlı süt verdi . akşamları 9.30 da ama her akşam içmiyorum açlı hissettiğimde içiyorum oda geç vakit ne kadar doğ bilmiyorum ama en azından diyorum ekmek arası çiko vs .yemekten iyidir diyorum
%20ymiş krema. İçtiğim bi fincan zaten çok da etki edeceğini sanmıyorumHaha yes beybisi :)
Bence aldırmaz kilo. Sadece sağlıksız deniliyor krema için. .
Ya işyerinde çok içiliyor arzucum. Sürekli masada bardak dolu ..
Biliyorum bir çoğun da var...
Emin olduğun özel bir yer varmı diye şeyettiydim. .
Organik alıyorum ben de ...
Biliyorum bir çoğun da var...
paşa çiftliği mandra. karşıyaka, Bornova ve yeşilyurtta. gerçi biraz yaşlı tavuklar cılız.Emin olduğun özel bir yer varmı diye şeyettiydim. .
Organik alıyorum ben de ...
Sen izmirdemisin canım?paşa çiftliği mandra. karşıyaka, Bornova ve yeşilyurtta. gerçi biraz yaşlı tavuklar cılız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?