Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gelsin menüm :
sabah aç 1 Br limonlu ılık su
2 dilim tb ekmek
2 yk lor peynir .
1 tk.zeytin ezmesi.
1 tk .reçel
domates salata
çay.

ara.yeşilçay.

öğlen.6 yk. yoğurtlu lahana salatası
1.dilim. tb ekmek

akşam. 1 incik haşlama but.
4 .lokma. ızgara balık
büyük kase yeşil salata. ....... ekmek yok.
2 lt su.
1 türk kahve. 1 elma.

şimdi çay içiyorum daha sonra tarçınlı yeşilçay içicem.

Herkese merhaba bugün mutluyum aslında berbat bir gün gecirdim hirsimdan eve gelene kadar türlü yemekler aklımdan geçirdim ve eve geldim beni mutlu eden tartı rakamını gördüm hem de 2 günde acaip bir duygu.

13.00
Öğlen yemek yediğimiz yer ile görüştüm benim için birseyler yapabilir mısınız dedim çok değişik yemekler yapıyorlar normal yemeklerini benim için biraz daha düşük kalorili yaptılar

1 kase kereviz çorbası
300 gr tavuk haşlama yanina mantar izgara ama üstüne hafif bir Beşamel sos yapmış ama civikti diğerleri gibi değildi sanırım benimkini un çok çok azdı. Ama lezzetliydi tavuğu sevdirdi. Yanına da bolca roka ve yeşillik. Çok hoşuma gitti et diğerleri tabagimin görüntüsünü sevmedi ama ben çok sevdim.

Saat 20.30
1 tane muz
3 tane ceviz
1 tane papatya ekmek 25 gr
40 gr salam
6 dal roka öncesinde akıl etseydim ekmek yemeyebilirdim. Salamlarin içine yeşillik sarıp yemek keyifliydi.
250 ml ayran

Hala alabileceğim kalorim var biraz hazmedip harekete baslayacagim.

Protein beni zayıflatiyor emin oldum ve ben et yemeği pisiremiyorum bunu da anladim.

Poposum kuculmesin lütfen yeni 92oldu Kıyamam ona hem de dik dik çok güzel duruyor ama zayıflarken önce kalcam küçülüyor sanki gerekli imiş gibi

Artık yumurta yiyormusun çakıl.
Bence iyi, tam buğday ekmeği olsaymis ne güzel olurmuş.
Ona da henüz karar veremedim haftasonu Karatay tam buda çavdar kaldırmayin kendinizi içinde maya varsa zararlı dedi. Ambalajı okudum var hepsinde. Burda komşu fırın var onun çavdar ekmegini sevdim bugün bana ikram ettiler küçücük tadına baktım sevdim ondan alım dedim ama kalorisini bilmiyorum bitecek lezzetli ama çok yedirmiyor

Ben de havuz arkadaşı arıyorum ama hava soğuk ve bu kış çok hastalandim eşimin bile dikkatini çekti.

Slm kizlar

Bugun dr gittim kese olusmus ama daha yeni dedi vitamin verdi 10 gun sonra gel kalp seslerine bakalim dedi
Bu aralar yediklerime cok dikkat edemedim biraz kilo almisim hemen lesliye baslayayim diyorum ise yuruyemiyorum hava karanlik oluyor yolun yarisi issiz sehir icinden cikiyorsun findik bahcelerinin arasinda yol. karanlikta bir basima tirsarim biri ciksa hicbirsey yapamazsin

Hayirlisi olsun tatlim. .
Abinin dugunu yakın zamanda oldu dimi.
Sanki öyle birşey hatırlıyorum.

Mart 2016 cnm zeynebe hamileydim 7 aylik ☺

Ve menum geliyor

13.00
1 kase yayla corbasi
1 porsiyon tavuk sote
1 kase coban salata yaninda brokoli

Saat 17.00
4 de 1 simit

Saat 21.00
Soganli 2 yumurt
2 top papatya ekmek esim almis cok guzeldi.
1 kicucuk elma

45.sn plank

Ben de bir ara plank yapiyordum ilkinde 15 sn bile cok zorluyordu sonra 40 snye kadar cikmistim ama sonrada biraktim. Gercektwn butun vucut kaslarini calistiran bir egzersiz her yerin kasiliyor aciyor

Gecmis olsun cnm Allah sifa versin

O nasıl bir yemek merak ettim foto var mi

Geçmiş olsun canım bununla geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım bununla geçmiş olsun

sağolun kızlar Allah razı olsun canlarım

İyi akşamlar kızlar
@Arzuzuzuuu geçmiş olsun kızın adına
@dafi sana da gecmis olsun stresten muhtemelen. Bence bamya pişirme ablacım bağırsakları çalıştırdığı için KP e yaramaz
@HasibeG Allah hayırlısıyla kucağına alabilmeyi nasip etsin

Ben bu menüyü de sevdim

sevindim senin adına..

Poposum kuculmesin lütfen yeni 92oldu Kıyamam ona hem de dik dik çok güzel duruyor ama zayıflarken önce kalcam küçülüyor sanki gerekli imiş gibi

benim de popom epey küçüldü.. Bir dönümdü resmen :)
Sporun çok etkisi var kesinlikle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…