- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
sağolasın canım Allah razı olsun.
çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
çok geçmiş olsun
Evet fazla oldu malesef:/Sabah akşam güzel tatlım ama öğlen karbonlu bi yemek için miktar fazla bana göre
Poposum kuculmesin lütfen yeni 92oldu Kıyamam ona hem de dik dik çok güzel duruyor ama zayıflarken önce kalcam küçülüyor sanki gerekli imiş gibiOoo plankcci :)Squad da yapıyormusun.
Iki de çok zor hele plank. .
Bize de yaptırıyor zalım hoca. .
Yalnız Squad acaip popo küçültüyor.
Pek olmamış baharcım.
Bir de öğün öğün alt alta yazsan rica etsem daha ayrıntılı ve rahat okunur böyle çok içiçe :)
Ona da henüz karar veremedim haftasonu Karatay tam buda çavdar kaldırmayin kendinizi içinde maya varsa zararlı dedi. Ambalajı okudum var hepsinde. Burda komşu fırın var onun çavdar ekmegini sevdim bugün bana ikram ettiler küçücük tadına baktım sevdim ondan alım dedim ama kalorisini bilmiyorum bitecek lezzetli ama çok yedirmiyorArtık yumurta yiyormusun çakıl.
Bence iyi, tam buğday ekmeği olsaymis ne güzel olurmuş.
Benimki bugün izinli ağır yasamlari seyredim diye o katlanamiyorööfffff kocanın evde olması ne iğrenc birşey , kendime vakit ayıracağım diyordum tam tersi hç brşeye vakit bulamıyorum yaa, msjları okuyup döncem
Ben de havuz arkadaşı arıyorum ama hava soğuk ve bu kış çok hastalandim eşimin bile dikkatini çekti.Yoo. Squad planj adini bile yazamiyorum canim bunlari ben yapmiyorum sn suren plank neymis diye merak ettim kafamdaydi o an slm yerine plank :)))
Benim spor kosturmaca hali devam birde havuzdan haber bekliyorum pek birsey yapmiyorum spor adina leslieye baslasam sorunluyum dr da yuruyus ve yuzme harici onermedigi icin cesaret edemiyorum
Dunku listem pek bi garip oldu evt 5 teki ansizin gelisti yemesem iyiydi
Hayirlisi olsun tatlim. .
Abinin dugunu yakın zamanda oldu dimi.
Sanki öyle birşey hatırlıyorum.
Ve menum geliyor
13.00
1 kase yayla corbasi
1 porsiyon tavuk sote
1 kase coban salata yaninda brokoli
Saat 17.00
4 de 1 simit
Saat 21.00
Soganli 2 yumurt
2 top papatya ekmek esim almis cok guzeldi.
1 kicucuk elma
45.sn plank
selamünaleyküm hanımlar
hayırlı günler dilerim herkese
kızlar akşam sabaha kadar hiç uyumadım dün benim kız dışardan kıymalı pide yemiş eve geldi rengi bembeyaz olmuş anne fenayım dd ayyy nasıl korktum nolduu diye bağırdım bu banyoya koştu öğürerek 3 kez istifra etti çok korktum hemen abisi ben aldık acile sabaha kadar tahlil serum derken sabah 5 ti eve geldik ama tabi ben uyuyamadım şimdi iyi saba h yayla çorba yaptım şimdi uyandırdım içti ilaç verdim tekrar uyudu ama iyi çok şükür .bende biraz uyudum 2 saat felah bugün böyle iyi olsunlar canları sağolsunda uyumayak napak. .
O nasıl bir yemek merak ettim foto var miDün akşam patile yedin mi ? Ellimi kana buladın buradakilerinde canı çekti bir daha sorduğumda daha normal şeyler yaz olar mıı :)))
Dün akşam yaptım benimki sevinçten delirdi kızarırken resmini çekip kardeşlerinin watsap gurubundan paylaştı adam artık nasıl bir yokluktaysa
Böyle şeyler bizde yılda bir filan pişiyor unutuyorum neyseki bu sabah ıspanak yaptım :)
Patile. Mutluluğu bize fazla geldi üzerine Birde kavga ettik
Geçmiş olsun canım bununla geçmiş olsunselamünaleyküm hanımlar
hayırlı günler dilerim herkese
kızlar akşam sabaha kadar hiç uyumadım dün benim kız dışardan kıymalı pide yemiş eve geldi rengi bembeyaz olmuş anne fenayım dd ayyy nasıl korktum nolduu diye bağırdım bu banyoya koştu öğürerek 3 kez istifra etti çok korktum hemen abisi ben aldık acile sabaha kadar tahlil serum derken sabah 5 ti eve geldik ama tabi ben uyuyamadım şimdi iyi saba h yayla çorba yaptım şimdi uyandırdım içti ilaç verdim tekrar uyudu ama iyi çok şükür .bende biraz uyudum 2 saat felah bugün böyle iyi olsunlar canları sağolsunda uyumayak napak. .
Slm kizlar
Bugun dr gittim kese olusmus ama daha yeni dedi vitamin verdi 10 gun sonra gel kalp seslerine bakalim dedi
Bu aralar yediklerime cok dikkat edemedim biraz kilo almisim hemen lesliye baslayayim diyorum ise yuruyemiyorum hava karanlik oluyor yolun yarisi issiz sehir icinden cikiyorsun findik bahcelerinin arasinda yol. karanlikta bir basima tirsarim biri ciksa hicbirsey yapamazsin
Mart 2016 cnm zeynebe hamileydim 7 aylik ☺
Ben de bir ara plank yapiyordum ilkinde 15 sn bile cok zorluyordu sonra 40 snye kadar cikmistim ama sonrada biraktim. Gercektwn butun vucut kaslarini calistiran bir egzersiz her yerin kasiliyor aciyor
Gecmis olsun cnm Allah sifa versin
Geçmiş olsun canım bununla geçmiş olsun
Tam benlik menu içinde 50 gr ekmek de varYeme işi bıttı menü şöyle
6.00
1 cevız
1 incır
12.30
50 gr ekmek
2 has yumurta
Mınık domates
Sıvrı bıber
17.30
Az yağlı mor-sarı salata
50 gr ekmek
1 kk peynir
1 armut
Su 3 lt
1 saat 6.7 tempo bantta yürüyüş
Ben bu menüyü de sevdimBugün yediklerim
Sabah,
El kadar belki daha büyük yufkanın icine tereyağ,peynir,zeytin, maydanoz dürüm..
Öğlen,
Balık
Salata
Ara,
1 dilim kabak tatlısı
3 ceviz
Akşam,
Kıymalı kuru bamya
2 kaşık yoğurt
Ara,
15,20 adet kuruüzüm
Kahve
Halk oyunu 60 dk.
Yürüyüş 50 dk.
Herkese merhaba bugün mutluyum aslında berbat bir gün gecirdim hirsimdan eve gelene kadar türlü yemekler aklımdan geçirdim ve eve geldim beni mutlu eden tartı rakamını gördüm hem de 2 günde acaip bir duygu.
13.00
Öğlen yemek yediğimiz yer ile görüştüm benim için birseyler yapabilir mısınız dedim çok değişik yemekler yapıyorlar normal yemeklerini benim için biraz daha düşük kalorili yaptılar
1 kase kereviz çorbası
300 gr tavuk haşlama yanina mantar izgara ama üstüne hafif bir Beşamel sos yapmış ama civikti diğerleri gibi değildi sanırım benimkini un çok çok azdı. Ama lezzetliydi tavuğu sevdirdi. Yanına da bolca roka ve yeşillik. Çok hoşuma gitti et diğerleri tabagimin görüntüsünü sevmedi ama ben çok sevdim.
Saat 20.30
1 tane muz
3 tane ceviz
1 tane papatya ekmek 25 gr
40 gr salam
6 dal roka öncesinde akıl etseydim ekmek yemeyebilirdim. Salamlarin içine yeşillik sarıp yemek keyifliydi.
250 ml ayran
Hala alabileceğim kalorim var biraz hazmedip harekete baslayacagim.
Protein beni zayıflatiyor emin oldum ve ben et yemeği pisiremiyorum bunu da anladim.
Poposum kuculmesin lütfen yeni 92oldu Kıyamam ona hem de dik dik çok güzel duruyor ama zayıflarken önce kalcam küçülüyor sanki gerekli imiş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?