Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iste merak ettigim yalancı paça çorbası nasıl yaptin eşim paça çok seviyor ben de denemek istedim haftasonu yapım dedim

Çok lezzetli

Pırasayi severim valla zeytinyaglisini Havuçlu annem pişirme bana keşke

sağolasın canım Allah razı olsun. .

@HasibeG . canım Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. .hayırlı olsun. .

Iste bi şey daha lahana salatan nar eksili mi anneannem bi salata yapar çok güzel bayılırım hem de diet ama yanına kısır yapar

Bu aksam 50 sn yapcam inşallah. Gözün aydın canım hayırlısı ile kucağına al canım

abla ayağın için doktor ilaç yazmadımı kısa zamanda iyi olursunuz inşallah

Mefkuşum bır aylık para odedım adama ve gerçekten motıvasyona ıhtıyacım var 2 belkıde gıdısata göre çiğ besın yedırıyor
Ct zaten umdugumu bulamazsam kontrolde kötü olurum
Spora başladım ya bır askla bırakırsam donemem dıye
Takıyom Ahmet abıyı yuruyom arabalar gecıyor
Yağmur yağıyor
Salonun manzarasıda benlık
Depresyonmnnnm

Geçmiş olsun canım.
Şimdi nasılsın.?
Üzüldüm bak. Dikkat et lütfen kendine...
sağol canım simdi iyiyim çok şükür .
Bugün sakiniz. Bizden habersiz misafir çağırmış şimdi gittiler. Dün akşam eşim yoktu canıma okudu
Sabah beni esime şikâyet etmiş.

Yap valla..
Çok severim bamya her gün yesem bikmam.
bende kuşbaşılı cok severim . bir bakayım kusbasi varsa çikartayım. Etlerim köydeki dondurucuda burda kusbasi kaldımı bilmiyorum.
Olmazsa kıymalı yaparım.

Afiyet olsun canım.
Yalancı paçayı tavuklumu yapıyorsun .?
kuzu butu vardı. Etlerini siyırmistım kemikleri duruyordu. Onlari haşladım. Üzerindeki etleri didikledim.

Sağol canım
Yok yemedim. Midem kötüydü süt içtim sadece

dafi gwçmiş olsun kp ye çözüm bulunması gerek yoksa daha kötü olucan

çok geçmiş olsun

dafi cim çok geçmiş olsun sanada acil şifa dilerim

Çok teşekkür ederim kızlar
Allah razı olsun
Canım
Kp. Bağırsakları iyi çalıştığı zaman kaçırmiyor. Yaptığı zaman oyle kaçırma falan değil.
Normal tuvaletini keyfi yapıyor. En son yaptığında eşim öylece banyoya soktupijamasıyla oturtup yıkadı. Sonra ayağından pijamayı sıyırıp belden aşağı yıkamış. O kadar yaptığını anlayamamış. Bende anlamadan pişmanın ucundan tutup bir kaldirdım. Gerisini anla artik. Kuveti temizleyene kadar canim cıktı. Sonrada esime kizıyor. O pastaneden borek aldin dokundu bir daha badka yetden al diyor. Esimde dedi günlerdir dokunmayan bu günmü dokundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…