O nasıl bir yemek merak ettim foto var mi
Boşver çakıl merak etme..
hamur işte needicen :)
Canım kemikleri iyce haşladım. Uzerindeki etleri didikledim. Tencereye az tereyağ 2 kaşık kadar un koyup un kokusu çıkacak kadar çevirdim. 1 bardak soğuk suyla kavrulan unu açtım sonra icine kemik suyunu süzdüm . 2 diş sarımsak rendelerim. Kaynamaya başlayınca etleri koydum. Biraz yoğurtla bir kasıktan az unu kaynayan et suyuyla açarak terbiyeledim. Kucuk bir parça limon tuzu, az sirke koydum. Birazcik karabiber ve az kimyon. Bir taşim kaynatıp kapattiktan sonra tuzunu koydum. Sofraya sarimsaklı sirke koydum yerken isteyen tabagina koydu.Iste merak ettigim yalancı paça çorbası nasıl yaptin eşim paça çok seviyor ben de denemek istedim haftasonu yapım dedim
Bende havuç ve pırasayı zeytinyagla kavurup çok az salça koyuyorum. Biraz tuz 1 çay kaşığı şeker çok az su koyup suyunu çekinceye kadar pişiriyorum. Salata tabagina çıkartıp limon sıkıyorum. Pirincsiz daha çok seviyorum.Pırasayi severim valla zeytinyaglisini Havuçlu annem pişirme bana keşke
Napıyorsun nasılsın böbrek ağrıların nasıl oldu canımsizleri çooook özledim..
KıyamamBenim menüm
Sabah baya erken saatte
1 dil.tb ekm
1 dil.kaşar
12.00 civarı
1 h.yumurta
Bikaç küp kaşar(evde beyaz peynir kalmamış)
Domates
Domates kurusu
18 00
5-6 kş.zeytinyağlı pırasa (havuç pirinç yok)
Yoğurt
Su 2 lt den fazla olur
Spor yok
Ayak parmağım geçmedi halâ şiş, zonkluyor
Dafi bugün daha iyi olmana sevindim geçmiş olsunCanım kemikleri iyce haşladım. Uzerindeki etleri didikledim. Tencereye az tereyağ 2 kaşık kadar un koyup un kokusu çıkacak kadar çevirdim. 1 bardak soğuk suyla kavrulan unu açtım sonra icine kemik suyunu süzdüm . 2 diş sarımsak rendelerim. Kaynamaya başlayınca etleri koydum. Biraz yoğurtla bir kasıktan az unu kaynayan et suyuyla açarak terbiyeledim. Kucuk bir parça limon tuzu, az sirke koydum. Birazcik karabiber ve az kimyon. Bir taşim kaynatıp kapattiktan sonra tuzunu koydum. Sofraya sarimsaklı sirke koydum yerken isteyen tabagina koydu.
Bende havuç ve pırasayı zeytinyagla kavurup çok az salça koyuyorum. Biraz tuz 1 çay kaşığı şeker çok az su koyup suyunu çekinceye kadar pişiriyorum. Salata tabagina çıkartıp limon sıkıyorum. Pirincsiz daha çok seviyorum.
Ben dana kemikleriylede yapıyorum çok ta güzel oluyor. Deneyebilirsin canım. Biz kuzuda çok sevdiğimiz için farketmiyor ne varsa onunla yapıyorum. Kaburgadan bile güzel oluyor. Bizimkilere Içinde et olsunda ne olursa olsunDafi bugün daha iyi olmana sevindim geçmiş olsun
tarifler güzelmiş denemek lazım ben evde anca dana ayağı yapabiliyorum kuzu ayağı denedim çok koktu sirkede katıyorum gerçi kokmasın diye ama tuzlamayı filan anca dışarda yiyebiliyoruz zaten, geçen kardeşimle dışarda yerken bir tabakta bumbar dolması aldık ama annemin yaptığının yerini tutmadı tabiki. bulgurla yapılmıştı bizimkiler pirinçle yapar tabii yapan bulursak nerdeee....
Ben sacdakini biliyorum ve seviyorumHayatım bu patile her yerde yapılıyor sizlerde yapıyorsunuzdur isimleri değişik sadece Erzurumlular adına patile diyor içli gözlemeyi yağda kızartım işte siz saçda filan yapıyorsunuz yaa işte o ben sacdakini severim
selamünaleyküm hanımlar
hayırlı günler dilerim herkese
kızlar akşam sabaha kadar hiç uyumadım dün benim kız dışardan kıymalı pide yemiş eve geldi rengi bembeyaz olmuş anne fenayım dd ayyy nasıl korktum nolduu diye bağırdım bu banyoya koştu öğürerek 3 kez istifra etti çok korktum hemen abisi ben aldık acile sabaha kadar tahlil serum derken sabah 5 ti eve geldik ama tabi ben uyuyamadım şimdi iyi saba h yayla çorba yaptım şimdi uyandırdım içti ilaç verdim tekrar uyudu ama iyi çok şükür .bende biraz uyudum 2 saat felah bugün böyle iyi olsunlar canları sağolsunda uyumayak napak. .
Ben de havuz arkadaşı arıyorum ama hava soğuk ve bu kış çok hastalandim eşimin bile dikkatini çekti.
Slm kizlar
Bugun dr gittim kese olusmus ama daha yeni dedi vitamin verdi 10 gun sonra gel kalp seslerine bakalim dedi
Bu aralar yediklerime cok dikkat edemedim biraz kilo almisim hemen lesliye baslayayim diyorum ise yuruyemiyorum hava karanlik oluyor yolun yarisi issiz sehir icinden cikiyorsun findik bahcelerinin arasinda yol. karanlikta bir basima tirsarim biri ciksa hicbirsey yapamazsin
Mart 2016 cnm zeynebe hamileydim 7 aylik ☺
Ben de bir ara plank yapiyordum ilkinde 15 sn bile cok zorluyordu sonra 40 snye kadar cikmistim ama sonrada biraktim. Gercektwn butun vucut kaslarini calistiran bir egzersiz her yerin kasiliyor aciyor
Gecmis olsun cnm Allah sifa versin
sevindim senin adına..
benim de popom epey küçüldü.. Bir dönümdü resmen :)
Sporun çok etkisi var kesinlikle...
sizleri çooook özledim..
sağol canım Allah razı olsunBen sacdakini biliyorum ve seviyorum
Geçmis olsun.
Kilo veriyorsun ondan hastalaniyo olabilirsin yeterli c vitamini almiyorsan
Saglikla gelsin bebegin insallah.
Once göbek erimez mi??
Ben seni sagligin nasil
Ekmek güzel şey tabiki deKankı olalım cakılım
Gr lada olsa ekmek olsun be ya
2018 haziranda 65 kilo olacağım inşallah, bu da burda dursun
Napıyorsun nasılsın böbrek ağrıların nasıl oldu canım
Bol su ve hareketle inşallah düşer çok geçmiş olsun bir filimde taşlı tarlada traktöre bindirip hopbidi hopbidi yaptırmışlardı düşsün diyeböbrek taşı düşürmek için halaya mahmut tuncer ve ekibini çağırttım gelemediler
enişteniz minik herkülüm çok kıskandı
nihayet kaknem suratlı dediğimde keşke benim olsa diyen bi sevgilim oldu..
hamınıza günaydın
:)) valla metnin ikinci kismini anlayamadim.böbrek taşı düşürmek için halaya mahmut tuncer ve ekibini çağırttım gelemediler
enişteniz minik herkülüm çok kıskandı
nihayet kaknem suratlı dediğimde keşke benim olsa diyen bi sevgilim oldu..
hamınıza günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?