Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iste merak ettigim yalancı paça çorbası nasıl yaptin eşim paça çok seviyor ben de denemek istedim haftasonu yapım dedim
Canım kemikleri iyce haşladım. Uzerindeki etleri didikledim. Tencereye az tereyağ 2 kaşık kadar un koyup un kokusu çıkacak kadar çevirdim. 1 bardak soğuk suyla kavrulan unu açtım sonra icine kemik suyunu süzdüm . 2 diş sarımsak rendelerim. Kaynamaya başlayınca etleri koydum. Biraz yoğurtla bir kasıktan az unu kaynayan et suyuyla açarak terbiyeledim. Kucuk bir parça limon tuzu, az sirke koydum. Birazcik karabiber ve az kimyon. Bir taşim kaynatıp kapattiktan sonra tuzunu koydum. Sofraya sarimsaklı sirke koydum yerken isteyen tabagina koydu.

Pırasayi severim valla zeytinyaglisini Havuçlu annem pişirme bana keşke
Bende havuç ve pırasayı zeytinyagla kavurup çok az salça koyuyorum. Biraz tuz 1 çay kaşığı şeker çok az su koyup suyunu çekinceye kadar pişiriyorum. Salata tabagina çıkartıp limon sıkıyorum. Pirincsiz daha çok seviyorum.

Kıyamam
Canım çıkık veye çatlak olmasın
Film cekildimi

Dafi bugün daha iyi olmana sevindim geçmiş olsun

tarifler güzelmiş denemek lazım ben evde anca dana ayağı yapabiliyorum kuzu ayağı denedim çok koktu sirkede katıyorum gerçi kokmasın diye ama tuzlamayı filan anca dışarda yiyebiliyoruz zaten, geçen kardeşimle dışarda yerken bir tabakta bumbar dolması aldık ama annemin yaptığının yerini tutmadı tabiki. bulgurla yapılmıştı bizimkiler pirinçle yapar tabii yapan bulursak nerdeee....

Ben dana kemikleriylede yapıyorum çok ta güzel oluyor. Deneyebilirsin canım. Biz kuzuda çok sevdiğimiz için farketmiyor ne varsa onunla yapıyorum. Kaburgadan bile güzel oluyor. Bizimkilere Içinde et olsunda ne olursa olsun

Ben sacdakini biliyorum ve seviyorum

Geçmis olsun.

Ben de havuz arkadaşı arıyorum ama hava soğuk ve bu kış çok hastalandim eşimin bile dikkatini çekti.

Kilo veriyorsun ondan hastalaniyo olabilirsin yeterli c vitamini almiyorsan

Saglikla gelsin bebegin insallah.
sevindim senin adına..

benim de popom epey küçüldü.. Bir dönümdü resmen :)
Sporun çok etkisi var kesinlikle...

Once göbek erimez mi??

sizleri çooook özledim..

Ben seni sagligin nasil

Napıyorsun nasılsın böbrek ağrıların nasıl oldu canım

böbrek taşı düşürmek için halaya mahmut tuncer ve ekibini çağırttım gelemediler
enişteniz minik herkülüm çok kıskandı
nihayet kaknem suratlı dediğimde keşke benim olsa diyen bi sevgilim oldu..
hamınıza günaydın

Bol su ve hareketle inşallah düşer çok geçmiş olsun bir filimde taşlı tarlada traktöre bindirip hopbidi hopbidi yaptırmışlardı düşsün diye

:)) valla metnin ikinci kismini anlayamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…