Cok zor canim allah yardim etsinÇok teşekkür ederim kızlar
Allah razı olsun
Canım
Kp. Bağırsakları iyi çalıştığı zaman kaçırmiyor. Yaptığı zaman oyle kaçırma falan değil.
Normal tuvaletini keyfi yapıyor. En son yaptığında eşim öylece banyoya soktupijamasıyla oturtup yıkadı. Sonra ayağından pijamayı sıyırıp belden aşağı yıkamış. O kadar yaptığını anlayamamış. Bende anlamadan pişmanın ucundan tutup bir kaldirdım. Gerisini anla artik. Kuveti temizleyene kadar canim cıktı. Sonrada esime kizıyor. O pastaneden borek aldin dokundu bir daha badka yetden al diyor. Esimde dedi günlerdir dokunmayan bu günmü dokundu.
Nerelerdesin ozletiyorsun kendinisizleri çooook özledim..
Esim paca seviyor ama.ben ilk defa pisirecegim umarim guzel olur jaftasonu planim esime surpriz paca corbasiCanım kemikleri iyce haşladım. Uzerindeki etleri didikledim. Tencereye az tereyağ 2 kaşık kadar un koyup un kokusu çıkacak kadar çevirdim. 1 bardak soğuk suyla kavrulan unu açtım sonra icine kemik suyunu süzdüm . 2 diş sarımsak rendelerim. Kaynamaya başlayınca etleri koydum. Biraz yoğurtla bir kasıktan az unu kaynayan et suyuyla açarak terbiyeledim. Kucuk bir parça limon tuzu, az sirke koydum. Birazcik karabiber ve az kimyon. Bir taşim kaynatıp kapattiktan sonra tuzunu koydum. Sofraya sarimsaklı sirke koydum yerken isteyen tabagina koydu.
Bende havuç ve pırasayı zeytinyagla kavurup çok az salça koyuyorum. Biraz tuz 1 çay kaşığı şeker çok az su koyup suyunu çekinceye kadar pişiriyorum. Salata tabagina çıkartıp limon sıkıyorum. Pirincsiz daha çok seviyorum.
Haydi hayirli ugurlu olsunböbrek taşı düşürmek için halaya mahmut tuncer ve ekibini çağırttım gelemediler
enişteniz minik herkülüm çok kıskandı
nihayet kaknem suratlı dediğimde keşke benim olsa diyen bi sevgilim oldu..
hamınıza günaydın
Cakil yani Simi yi yine birimi bulmuşHaydi hayirli ugurlu olsun
Ben oyle anladim vallaCakil yani Simi yi yine birimi bulmuş
Bende senin anladigini dogru varsayip hayirli olsun Simi diyeyim Insallah mutlu olursun canimBen oyle anladim valla
Yatmaya gidiyorum 2 saat daha yatayım bari
:)) valla metnin ikinci kismini anlayamadim.
Alışkanlık yaptı sanırım.Biraz daha iyi gibi çok şükür... Gece sık sık uyanması devam ediyo da kasılarak ağlamıyo artık, mızırdanıyo sadece..
Bu sayfaya nasıl gidicem?Favorilerimde buldumsayfadaki menunude oku. Ben okudum.
Bu sayfaya nasıl gidicem?
Bonus 6 ayda 35 kilo verilir mi? Aslında verilir, ama ben iki ileri bi geri zor veririm.. Vay be.. İnşallah olurum, o kadar ümitsizimki obezite cerrahisi düşünmeye başladım gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?