Burda çarşamba kıbrısda başkaysa bilemiyorumAa bugün çarşambaydı de mi
Enginarı tazemi aldın cnm konservemiMenü de gelsın saat 17.44 dükkan kapandı
6.00
5 çiğ badem
11.30
50 gr ekmek
150 gr engınar haşlama
1 has yumurta
17.30
50 gr ekmek
Mor salata az yağlı
3 fındık köfte
1 kk peynır
Belkı bır meyve ama kesın degıl
Su 3 lt tammmmm
Spor 1 saat bantta yurume
71 kat metdıven çıkışı
100 kürek
1000 ip
1 saat fat burn
Harbi benim kafa gitmiş haa valla. Baş ağrısından gözümü açamıyomki. Pişkin pişkin perşembe yazmışım bi deBurda çarşamba kıbrısda başkaysa bilemiyorum
Niye ağrıyor kuzum hayırdır bişeyemi canını sıktınHarbi benim kafa gitmiş haa valla. Baş ağrısından gözümü açamıyomki. Pişkin pişkin perşembe yazmışım bi de
Bugün saat 2de evden çıktık dönüşte trafik vardı bi saat trafikte sıkıştık kaldık. Sıkıntıdan habire sigara sarıp içtim. Ondan oldu sanırım.Niye ağrıyor kuzum hayırdır bişeyemi canını sıktın
Sen de hele bakem
Bu hafta show varmı :))
yaa bu hafta 1 tane orta boy lahana aldım güzel yıkadım haşladım yarısını kapuska yaptım. yarısını salata olarak tükettim. evde lahananın. sarması dan başka kimse yemiyor ben tek başıma bugün son öğlen yedim bitirdim. bilmiyorum şişkinlik hissetmedimde beni tok tuttuğunu farkettim canım. .lahana seni şişirmiyosa hepsi çok güzel canom
Napim beEks rakibem ne haber 
İyi akşamlar kızlar
@Arzuzuzuuu geçmiş olsun kızın adına
@dafi sana da gecmis olsun stresten muhtemelen. Bence bamya pişirme ablacım bağırsakları çalıştırdığı için KP e yaramaz
@HasibeG Allah hayırlısıyla kucağına alabilmeyi nasip etsin
sağolasın canım Allah razı olsun. .
Bulamiyorum . canım Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. .hayırlı olsun. .
Bu aksam 50 sn yapcam inşallah. Gözün aydın canım hayırlısı ile kucağına al canım
Üvey şişkomuyuk bız küstümmmm
Orda da trafik oluyomuymuşBugün saat 2de evden çıktık dönüşte trafik vardı bi saat trafikte sıkıştık kaldık. Sıkıntıdan habire sigara sarıp içtim. Ondan oldu sanırım.
Cumaya şov bilmiyom ya, adet yeni bitti, beklenti yüksek takımda ama geçen haftadan beri korku var sanki boşa kürek sallıyomuşum gibi geliyo kuzum
Tabi herkesde aynı etki olmaz cnmyaa bu hafta 1 tane orta boy lahana aldım güzel yıkadım haşladım yarısını kapuska yaptım. yarısını salata olarak tükettim. evde lahananın. sarması dan başka kimse yemiyor ben tek başıma bugün son öğlen yedim bitirdim. bilmiyorum şişkinlik hissetmedimde beni tok tuttuğunu farkettim canım. .
geçen cuma 85.1 dim cnm ama bu hafta az eksi gelir yada sabitNapim beMefkurem seni görünce sen nerdesin ben nerde diyorum
85 e indin mi ben 92 yim. Tlf bozuldu iki hafta kadar gelemedim buraya o ara benim için hiç iyi geçmedi. Artıları veriyorum simdi
Şişkolar alıngan olurya bizde alındık :))o listede bende yokum ama hic senin gibi dusunmemistim
Herkes birbirine yol verince trafik tıkanıyo kuzum.Orda da trafik oluyomuymuş
Aç karna çok içersen tabiki baş ağrıtır cnm
Kız sen nasıl duruyon arada hiç tartılmıyonmu :))
Tabi herkesde aynı etki olmaz cnm
Ben 4 gün lahana çor.içip 500 gr artı olduydum :))o yüzden her türlüsünden uzak duruyorum
geçen cuma 85.1 dim cnm ama bu hafta az eksi gelir yada sabit
Bugün baya artıydım
Hadi tatlıcım oyalanma sende
Bak baharda düştü 8 lere
Şişkolar alıngan olurya bizde alındık :))
Tekrar hayırlı olsun cnm
Aman hamişim deyip sağlıklı beslenmeyi elden bırakma
Fat burn salonda grupça yapılıyorBugün ayın 10 nu olmuş
Günlerden hiç haberim yoktu :)
10 gün geride kaldı bile
Kaldı 20 günümüz
Aylık hedef koydunuzmu kendinize
Ben 87 den -82 demiştim - 5 kilo
Bu hafta fazla gştmicek
Son 2 haftayı iyi değerlendirmem lazım
Bızde göbüse totişe yatırım yaptık be yavru kuşum bak hele kılomaberilceee hoşgeldin siskolar topigine
Ne zengin avratlar var arkadaş ayda 4.000 birikim yapiyolarmistam da bunun gibi oldum
Süper bencemenüm::
sabah.aç limonlu ılık su
2 dilim tb ekmek
2 yk lor
1 haş.yumurta
1 tk.zeytin ezmesi
1 tk.reçel.
domates sivri biber.
çay.
ara.yeşilçay.
öğlen. 6 yk.zyğ.kabuska yemeği
4 yk .yoğurt
1 dilim tb ekmek
ara.2 kayısı.
10 .adet.kuru üzüm
yarım havuç.
akşam. 2 mini haş.incik but
bol .karışık yeşil salata.
3.lt.su
spor .2 mil leslei. ....
Karatay sanırımİyi akşamlar
Perşembe menüm
Kahvaltı 12.30
Tereyağında 2 yumurta
Bi dilim peynir
3 ceviz
Marul
havuç
Yemekten önce azcık kaju
Akşam 19.00
Kıymalı yumurta
bi küçük lokma ekmek
Çay
2 lt su
Sporu birazdan yapcam
Esnek çalışma saati istiyom ne zaman calisacagima ben karar verim olmaz mıZalımsın doğa. .
Kalk ise git.
Şu kalas cüssede ne alınganım bak ortaya çıktı:)Slm kizlar
Bugun sabah saglik ocagindan kan verdim Takip icin sonra 12de ise gittim evde unutmusum telefonu sonra arkadastan esime mesaj attim merak etme tel evde diye. Saglik ocagindan dr aramis esim telievde unutmus demis msj attigim arkadasi aramis o da ben mesaiden ciktim diyince hastane dahili numarasini vermis oradan ulasinca sasirdim ☺ tsh im yuksek cikmis yrn hastnede bir daha baktir dahiliyeye gorun ilac baslaman gerekir dedi. Eminedede yukselmisti ama zeynepte bir sikinti olmamisti
Tesekkur ederim kizlar
o listede bende yokum ama hic senin gibi dusunmemistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?