Minik kaçamaklar harıcı güzelbugün ki menüm ,
sabah 1 kızatılmış yumurta 4 zeytin cok az peynir 1 tam tahıllı ekmek sıkma meyve suyu
ara öğün 1 muz
öğlen ne yediğimi unuttum desemsanırım mini kahvaltıydı
ara öğün 1 kahve - 1 incir -
akşam 6 kaşık yeşil fasulye - 2 kaşık pilav - 4-5 kaşık yoğurt - salata
ara öğün 1 çatal yaş pasta (valla hediye geldi 2 gündür evde duruyor)
su 2 litreye ulaşmadı
Onda bile yeme aliskanligini inceliyorlar sadece ameliyat değil@Bonus 6 ayda 35 kilo verilir mi? Aslında verilir, ama ben iki ileri bi geri zor veririm.. Vay be.. İnşallah olurum, o kadar ümitsizimki obezite cerrahisi düşünmeye başladım gibi..
Menü az ama doğru degılVe gelsin menum
13.00
Tavuklu mantar sote
Salata
Cacık
20.00
2 kase sebze çorbası (hazır çorba 7 bardak su ile pişirdim çok sulu oldu eşim tüm tencereye bitirdi çıtır ekmekle turşu ile sonra annemi aradı bari çorbayi normal pişirsin söyle Ne diyo. )
1 bardak ayran
21.00
1 büyük kupa çay yanına 3 ceviz 1 tane bitter çikolatala kaplı form
Gelelim spora
250 tane ip atlama = 50
30dakika bölgesel içinde 200 tane mekik de var = 90
1 mil Leslie = 45
Ben de durumlar böyle
Menü az ama doğru degılVe gelsin menum
13.00
Tavuklu mantar sote
Salata
Cacık
20.00
2 kase sebze çorbası (hazır çorba 7 bardak su ile pişirdim çok sulu oldu eşim tüm tencereye bitirdi çıtır ekmekle turşu ile sonra annemi aradı bari çorbayi normal pişirsin söyle Ne diyo. )
1 bardak ayran
21.00
Gelelim spora
250 tane ip atlama = 50
1 mil Leslie = 45
Ben de durumlar böyle
Kafa olarak sartlanamamissindir. Ben artık canım istiyor diye her istedigimi yemiyorum hata sevmediklerimi yiyorum bakalım ne kadar devam edeceğim. Kendini çok strese sokma daha çok yemek düşündürüyor en azından bana öyle oluyor kasmadan yavaş yavaş hergün bir alışkanlığını bırakarak yoluna devam et ve arkana bakma. 10 gündür dolaptan kola var ve ben hiç elimi atmadim bana demislerdi imkansız gibi gelirdi. Demekki karbonu da birakabilirim buna inaniyorum sana da inaniyorum sen de yapabilirsin. Biz aynı kilodaydik sayılır yaparız birlikte sadece daha az yemek düşün ben her aciktigimda buraya yazıyorum bir süre sonra istegim koreliyorHımm.. Gittim, okudum bi kaç sayfa.. Azimliymişim.. O azimle 10 kilo vermiştim.
Hesap iyi de hayata geçiremiyorum, niye böyle oldum bilmiyorum..
Çakılımm maşallah karbonu çok azaltmışınVe gelsin menum
13.00
Tavuklu mantar sote
Salata
Cacık
20.00
1 bardak ayran
21.00
Gelelim spora
250 tane ip atlama = 50
1 mil Leslie = 45
Ben de durumlar böyle
Herşeyi aynı anda yapma bence ben öyle yaptim ki beni biliyorsun yerimde sayiyordum. Hedef koy adım adım azalt.Hiç içimden gelmiyoki.. Neyse ben susayım en iyisi.. Yapmaya çalışıyorum bişeyler işte zorla..
Ama çok güzel yazmışınnnHerşeyi aynı anda yapma bence ben öyle yaptim ki beni biliyorsun yerimde sayiyordum. Hedef koy adım adım azalt.
Benim hedefler
Kolayı bırak
Dondurmayı bırak (hergün 1 kilo yiyodum)
Cips turu abur çuburu bırak
Hazır yemeyi azaltmak
Ekmeği azaltmak
Proteini arttırmak
Sporu 15 dakika ile arttır.
Benim siralamam buydu ve ben yavaş yavaş basariyorum. Geçen gün ağır bir atak yasadim resmen yoksunluktu o durumda çok duygusal çok gergin çok sabit fikirli oluyorum bütün gece sabırla takımdaki beni çekti resmen sabırla ve ben bunu gece yazdım sonra 12 de artık yoruldum yoksunluk geçti normale döndüm sonuç 500 gr eksi ile basladim ertesi güne. Burda olmasam o gece en az alırım 3 kilo idi kalbim çarptıracak kadar yer sonra derin bir mutsuzluga gomulurdum. Ama olmadı destekle başardım. Şimdi 3 gündür spor yapiyorum en azından elimden geleni. Bırak sana destek olalım bırak içindekiler dokulsun boşver yanlış anlayalim ya da anlamayalim ama sen içini dok rahatla yemeyi daha az düşün. @eflalim dediği birsey bende dikkat uyandırdı ben hep negatif bakıyorum çünkü suan hayatımda güzel birsey olmuyor zor günlerden geciyorum kendimle hayallerim ve gerceklerimle. Yaptığım seçimlerle kendime acımasız davraniyorum ama beni mutlu eden bişey var kaktusum çiçek açacak ve ben dört gözle o günü bekliyorum. Sabırla emek vererek 1 yıl beni mutlu eden bişey. Dün is cikisi hemen otobüse binmedim arkadaşımla sohbet ettim zaman geçirdim Kadıköy'de takıldım beni sakinlestirdi. Bunları neden anlatıyorum ben bu kilo ile mucadelemi yenecegim ben güçsüz değilim benim içimde çok güzel şeyler var ben çok neşeli ve pozitifim ama bunu gosteremiyorum artık gösterme zamani. Hadi sen de bize göster içindeki güzellikleri kendine yüklenme adım adım yapalım bu işi sabırla. Ben yanindayim burda herkes de yanında bence. Yemek gibi kötü dostlara sığınma.
Bu arada ne çok yazmışım bu aralar çene düşük habire konusuyorum.
Çünkü kolay çünkü ucuz e bide lezzetli yapıyorlarSözde kizimin kinasina kadar 90a inecektim. Kendi iradesizligim yuzunden ayni yerimde sayiyorum. Niye her streste mutsuzlukta yemeye kaciyoruz ki biz. Neden baska seylere yonelemiyoruz
ÂminDafi Allah sıkıntılarını gidersin, yardimcin olsun. Zor bir imtihandasin
Dün ne güzel yememiştin bugün niye akşam sonrası arkası geldiki tatlımBugünkü menü
Sabah
1 dilim ballı kaymaklı ekmek
1 dilim keci peyniri
1 dilim tulum peyniri
2 bardak çay
Akşam
1 tabak Paça çorbası
1 tabak etli nohutlu bamya
1 tabak sebzeli köfte (fırın)
1 fincan kahve
Ara
Çok ince 1 dilim kek
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
Çok güzel yazmışsın hep böyle düşsün cenenHerşeyi aynı anda yapma bence ben öyle yaptim ki beni biliyorsun yerimde sayiyordum. Hedef koy adım adım azalt.
Benim hedefler
Kolayı bırak
Hazır yemeyi azaltmak
Ekmeği azaltmak
Proteini arttırmak
Benim siralamam buydu ve ben yavaş yavaş basariyorum. Geçen gün ağır bir atak yasadim resmen yoksunluktu o durumda çok duygusal çok gergin çok sabit fikirli oluyorum bütün gece sabırla takımdaki beni çekti resmen sabırla ve ben bunu gece yazdım sonra 12 de artık yoruldum yoksunluk geçti normale döndüm sonuç 500 gr eksi ile basladim ertesi güne. Burda olmasam o gece en az alırım 3 kilo idi kalbim çarptıracak kadar yer sonra derin bir mutsuzluga gomulurdum. Ama olmadı destekle başardım. Şimdi 3 gündür spor yapiyorum en azından elimden geleni. Bırak sana destek olalım bırak içindekiler dokulsun boşver yanlış anlayalim ya da anlamayalim ama sen içini dok rahatla yemeyi daha az düşün. @eflalim dediği birsey bende dikkat uyandırdı ben hep negatif bakıyorum çünkü suan hayatımda güzel birsey olmuyor zor günlerden geciyorum kendimle hayallerim ve gerceklerimle. Yaptığım seçimlerle kendime acımasız davraniyorum ama beni mutlu eden bişey var kaktusum çiçek açacak ve ben dört gözle o günü bekliyorum. Sabırla emek vererek 1 yıl beni mutlu eden bişey. Dün is cikisi hemen otobüse binmedim arkadaşımla sohbet ettim zaman geçirdim Kadıköy'de takıldım beni sakinlestirdi. Bunları neden anlatıyorum ben bu kilo ile mucadelemi yenecegim ben güçsüz değilim benim içimde çok güzel şeyler var ben çok neşeli ve pozitifim ama bunu gosteremiyorum artık gösterme zamani. Hadi sen de bize göster içindeki güzellikleri kendine yüklenme adım adım yapalım bu işi sabırla. Ben yanindayim burda herkes de yanında bence. Yemek gibi kötü dostlara sığınma.
1 tabak derken hepsinden 1 tabak mi yedin yoksa kaşık hesabı ile çeşitli mi yedinBugünkü menü
Sabah
1 dilim ballı kaymaklı ekmek
1 dilim keci peyniri
1 dilim tulum peyniri
2 bardak çay
Akşam
1 tabak Paça çorbası
1 tabak etli nohutlu bamya
1 tabak sebzeli köfte (fırın)
1 fincan kahve
Ara
Çok ince 1 dilim kek
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
Tabaklarım minicikti canımDün ne güzel yememiştin bugün niye akşam sonrası arkası geldiki tatlım
Aslında akşam öğünün baya doluymuş
Ama çok güzel yazmışınnn
yüreğine sağlık çokkkk güzellllHerşeyi aynı anda yapma bence ben öyle yaptim ki beni biliyorsun yerimde sayiyordum. Hedef koy adım adım azalt.
Benim hedefler
Kolayı bırak
Hazır yemeyi azaltmak
Ekmeği azaltmak
Proteini arttırmak
Mini porsiyon1 tabak derken hepsinden 1 tabak mi yedin yoksa kaşık hesabı ile çeşitli mi yedin
Biz bunu ancak birlikte yaparız hadi yapalımÇok güzel yazmışsın hep böyle düşsün cenen
Emin ol kırılmazdi bu bir bahane o evde onu yiyecek çooook adam var ama o kişilerden biri sen değilsinTabaklarım minicikti canım
Porsiyon küçülttüm
Kekte misafirim getirmiş tatmasam kirılacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?