Hoş geldin hemşerim ...Bonus canım merhaba teklifin hala gecerliyse size taklmak istiyorum
Bonus canım merhaba teklifin hala gecerliyse size taklmak istiyorum
Bonus canım merhaba teklifin hala gecerliyse size taklmak istiyorum
Ablacim teklif ne demek gel tabi
Ben taniyorum ama sen tanit kenini kaynaş yarin buranin listesine eklerim seni takim listesi gibi degil :)
HosgeldınızBonus canım merhaba teklifin hala gecerliyse size taklmak istiyorum
Hoş geldin hemşerim ...
Merhabalar
Mutfaktan çıkamadım yaa öğlene kıza patates kızartma yapım diye küçük tavaya yağ koydum gören istedi tava ufak olunca sürdü baya akşamın yemeğimi yaptım bir yandan spor a gidicem geç geliyorum hazır olsun dedim
Ablacim teklif ne demek gel tabi
Ben taniyorum ama sen tanit kenini kaynaş yarin buranin listesine eklerim seni takim listesi gibi degil :)
gözüm üzerinizde
Hosgeldınız
kızlar biz yine kızımla hast deyiz dün akşam yine rahatsızlandı bulantı mide bugün sabah özele getirdim yatırdılar 5 şişe serum yedi şuanda hastdwn yazıyorum. 5 şişe büyük tüp kan aldılar sonuç yarın ve yarısı pazartesi verilecek. miğde barsak sistem enfeksiyon dd Dr .yarın tabiki sonuçlara göre kesin bişey söylerim dd. birazdan eve gidicez 1 saati bulur burdan çıkmamız çok üzgünüm sinirlerim bozuldu çok ağladım yazmak istedim. ..zaten 50 kilo birde kusma. 3 günde eridi ben onu öyle gördükçe çok üzülüyorum
teşekkür ederim canım allah razı olsun.Ayyy canım geçmiş olsun kuzuna acil şifalar diliyorum
Canım çok geçmiş olsunkızlar biz yine kızımla hast deyiz dün akşam yine rahatsızlandı bulantı mide bugün sabah özele getirdim yatırdılar 5 şişe serum yedi şuanda hastdwn yazıyorum. 5 şişe büyük tüp kan aldılar sonuç yarın ve yarısı pazartesi verilecek. miğde barsak sistem enfeksiyon dd Dr .yarın tabiki sonuçlara göre kesin bişey söylerim dd. birazdan eve gidicez 1 saati bulur burdan çıkmamız çok üzgünüm sinirlerim bozuldu çok ağladım yazmak istedim. ..zaten 50 kilo birde kusma. 3 günde eridi ben onu öyle gördükçe çok üzülüyorum
Çarçabuk hedefe kuzumHoşbulduk hemşehrim sendemi anteptesin ne güzel
Tamam canım sen bana ne yapmak gerektiğini soyle başvuru şartları nelerdir bilelim
Ayyy canım yaa
Hoş bulduk canim
sağolasın canım allah razı olsun ana yüreği işte. elimde değil yüzüne baktıkça rengi benzi bembeyaz halsiz çok üzülüyorum.Canım çok geçmiş olsun
Kıyamam küçümene annesı ıyı olsunda kılo alır takılma kuzum
teşekkür ederim canım allah razı olsun.
sizde hoş geldiniz inşallah en kısa sürede sağlıkla hedefinize ulaşırsınız.
Çarçabuk hedefe kuzum
Hoşgeldiniz :)Bonus canım merhaba teklifin hala gecerliyse size taklmak istiyorum
Yaaa çok geçmiş olsun, inşallah serum iyi gelir ona, merak etme sen..kızlar biz yine kızımla hast deyiz dün akşam yine rahatsızlandı bulantı mide bugün sabah özele getirdim yatırdılar 5 şişe serum yedi şuanda hastdwn yazıyorum. 5 şişe büyük tüp kan aldılar sonuç yarın ve yarısı pazartesi verilecek. miğde barsak sistem enfeksiyon dd Dr .yarın tabiki sonuçlara göre kesin bişey söylerim dd. birazdan eve gidicez 1 saati bulur burdan çıkmamız çok üzgünüm sinirlerim bozuldu çok ağladım yazmak istedim. ..zaten 50 kilo birde kusma. 3 günde eridi ben onu öyle gördükçe çok üzülüyorum
canım sen her şeye rağmen çok güzel verdin kilolarını ve devamı da çok güzel olacak.Merhaba kilodaslarim bundan sonra inşallah buralarda olucam
Kendimi tanitayim
147 kiloya kadar kilosu oluşmuş şişmanlığın psikolojik ve sosyolojik fiziksel zorluğunu cok iyi yaşamış biriyim
Kendi kendime 10 kilo kadar verip 2015 te haziran ayında 7. Takımla 134.4 kilo ileSarayca min teklifi ile takımlarla tanıştım o yıl 102 kiloya kadar düştüm sonra yaşadığım bazı sorunlardan dolayı tekrar 118 kadar çıktım bu yıl haziran sonu temmuz başında tekrar diyete başladım ve geçen cuma hayallerim olan 98 .4 geldim yaklaşık 50 kilo zayifladim
İnsülin direnci d vitamini eksikliği ve menopoz sebebiyle kilo verimim biraz azaldı takımdan izne çıktım kilo verişinde ki düzensizlik listeleri etkilemesi strese sebep oldu
Şimdi 3 aydır spor salonuna gidiyorum dün diyetisyen ve Dr kontrolünde ilaç kullanarak yeni bir sürece başladım yeni sürecinde sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum
45 yaşındayım
4 erkek annesiyim
Asıl mesleğim mühendislik ana çalışmıyor ev hanimiyim
Gaziantep teşekkürler yaşıyorum adım Fatma
Hepimize kolay sağlıklı kilo vermeler diyorum
canım sen her şeye rağmen çok güzel verdin kilolarını ve devamı da çok güzel olacak.
inşallah canım allah razı olsunHoşgeldiniz :)
Yaaa çok geçmiş olsun, inşallah serum iyi gelir ona, merak etme sen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?