Senın nıccın mı degıstıMerhaba kilodaslarim bundan sonra inşallah buralarda olucam
Kendimi tanitayim
147 kiloya kadar kilosu oluşmuş şişmanlığın psikolojik ve sosyolojik fiziksel zorluğunu cok iyi yaşamış biriyim
Kendi kendime 10 kilo kadar verip 2015 te haziran ayında 7. Takımla 134.4 kilo ile @Sarayca min teklifi ile takımlarla tanıştım o yıl 102 kiloya kadar düştüm sonra yaşadığım bazı sorunlardan dolayı tekrar 118 kadar çıktım bu yıl haziran sonu temmuz başında tekrar diyete başladım ve geçen cuma hayallerim olan 98 .4 geldim yaklaşık 50 kilo zayifladim
İnsülin direnci d vitamini eksikliği ve menopoz sebebiyle kilo verimim biraz azaldı takımdan izne çıktım kilo verişinde ki düzensizlik listeleri etkilemesi strese sebep oldu
Şimdi 3 aydır spor salonuna gidiyorum dün diyetisyen ve Dr kontrolünde ilaç kullanarak yeni bir sürece başladım yeni sürecinde sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum
45 yaşındayım
4 erkek annesiyim
Asıl mesleğim mühendislik ana çalışmıyor ev hanimiyim
Gaziantep teşekkürler yaşıyorum adım Fatma
Hepimize kolay sağlıklı kilo vermeler diyorum
Senın nıccın mı degıstı
Fatma deyınce ben obezken halada obezım takıp ettıgım bır Fatma vardı o senmısın
Çok güzel ınıyordum oysan
Ama 50 kıloda güzel verılmıs
Boy kaç
Dıyetısyen ilaç veremez aman dıkkat et lütfen
6 ogun mu yıyorsun
Hangı Sporu ne kadar süre yapıyorsun
40 yasında
4 kız annesı
116 yı görmüş bır şişkoyum kısaca tarıf edersem
Canım 2015 te 32 kilo vermiştim evet Fatmanurkaya di nickim değiştirdim
Oyil cok güzel vermiştim
Dahiliye yazdı ilacı diyetisyen yönlendirdi
Tam uygulayanadim listemi alsmaya çalışıyorum evet 6 öğün maşallah senin cocuklarada
Hoşgeldiniz :)
Yaaa çok geçmiş olsun, inşallah serum iyi gelir ona, merak etme sen..
Ah canım kiyamam,çok geçmiş olsun,şifa diliyorum, üzülme gencler cabuk toparlarkızlar biz yine kızımla hast deyiz dün akşam yine rahatsızlandı bulantı mide bugün sabah özele getirdim yatırdılar 5 şişe serum yedi şuanda hastdwn yazıyorum. 5 şişe büyük tüp kan aldılar sonuç yarın ve yarısı pazartesi verilecek. miğde barsak sistem enfeksiyon dd Dr .yarın tabiki sonuçlara göre kesin bişey söylerim dd. birazdan eve gidicez 1 saati bulur burdan çıkmamız çok üzgünüm sinirlerim bozuldu çok ağladım yazmak istedim. ..zaten 50 kilo birde kusma. 3 günde eridi ben onu öyle gördükçe çok üzülüyorum
Hoşgeldin canım. Ne guzel kilolar vermişsin,bizlere ilham kaynagı olacaksin insallah. Deneyimlerini paylaşirsan seviniriz.Merhaba kilodaslarim bundan sonra inşallah buralarda olucam
Kendimi tanitayim
147 kiloya kadar kilosu oluşmuş şişmanlığın psikolojik ve sosyolojik fiziksel zorluğunu cok iyi yaşamış biriyim
Kendi kendime 10 kilo kadar verip 2015 te haziran ayında 7. Takımla 134.4 kilo ile @Sarayca min teklifi ile takımlarla tanıştım o yıl 102 kiloya kadar düştüm sonra yaşadığım bazı sorunlardan dolayı tekrar 118 kadar çıktım bu yıl haziran sonu temmuz başında tekrar diyete başladım ve geçen cuma hayallerim olan 98 .4 geldim yaklaşık 50 kilo zayifladim
İnsülin direnci d vitamini eksikliği ve menopoz sebebiyle kilo verimim biraz azaldı takımdan izne çıktım kilo verişinde ki düzensizlik listeleri etkilemesi strese sebep oldu
Şimdi 3 aydır spor salonuna gidiyorum dün diyetisyen ve Dr kontrolünde ilaç kullanarak yeni bir sürece başladım yeni sürecinde sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum
45 yaşındayım
4 erkek annesiyim
Ah canım kiyamam,çok geçmiş olsun,şifa diliyorum, üzülme gencler cabuk toparlar
Hoşgeldin canım. Ne guzel kilolar vermişsin,bizlere ilham kaynagı olacaksin insallah. Deneyimlerini paylaşirsan seviniriz.
hegafcım sağol canım allah razı olsunAh canım kiyamam,çok geçmiş olsun,şifa diliyorum, üzülme gencler cabuk toparlar
Hoşgeldin canım. Ne guzel kilolar vermişsin,bizlere ilham kaynagı olacaksin insallah. Deneyimlerini paylaşirsan seviniriz.
Boy 176 kilo 94 lü bırseydi en sonBonus canım arkadaşların kiloları yaşları boyları gibi bı listen varmı bizim takımda 1 sayfada vardı baktım göremedim varsa paylaşımının arkadaşlar i tanımak için dedim belki yarın cuma günü tartı günümüzde irdanda görebilirim inşallah
Heee bonus canım bı sözünü hatırlatayım 99 partimde şarkı payladacaktin bari burdan hoşgeldin şarkısı paylaş
Aaahh canım yaaa geçmiş olsun serumlarla toparlar inşallah kısa sürede üzme kendini demek senin kızın midesi çok hassaskızlar biz yine kızımla hast deyiz dün akşam yine rahatsızlandı bulantı mide bugün sabah özele getirdim yatırdılar 5 şişe serum yedi şuanda hastdwn yazıyorum. 5 şişe büyük tüp kan aldılar sonuç yarın ve yarısı pazartesi verilecek. miğde barsak sistem enfeksiyon dd Dr .yarın tabiki sonuçlara göre kesin bişey söylerim dd. birazdan eve gidicez 1 saati bulur burdan çıkmamız çok üzgünüm sinirlerim bozuldu çok ağladım yazmak istedim. ..zaten 50 kilo birde kusma. 3 günde eridi ben onu öyle gördükçe çok üzülüyorum
Hoşgeldiniz :)Bonus canım merhaba teklifin hala gecerliyse size taklmak istiyorum
çok frıdam çok hassas inşallah toparlar .canım.Allah razı olsun canımAaahh canım yaaa geçmiş olsun serumlarla toparlar inşallah kısa sürede üzme kendini demek senin kızın midesi çok hassas
İyi kilo vermişsin fatma kilo koruman daim olsun diyim sen beni anlarsın zaten :)Merhaba kilodaslarim bundan sonra inşallah buralarda olucam
Kendimi tanitayim
45 yaşındayım
4 erkek annesiyim
Ne güzel planlar hedefler gerçekleşir inşallah. aayy benimde hayallerim çabam olsa olarmıki :))Bugün ayın 10 nu olmuş
Günlerden hiç haberim yoktu :)
10 gün geride kaldı bile
Kaldı 20 günümüz
Aylık hedef koydunuzmu kendinize
Ben 87 den -82 demiştim - 5 kilo
Bu hafta fazla gştmicek
Son 2 haftayı iyi değerlendirmem lazım
Nasıl oldun başın ağrıyormuş geçmiş olsunHarbi benim kafa gitmiş haa valla. Baş ağrısından gözümü açamıyomki. Pişkin pişkin perşembe yazmışım bi de
Eve gidin dinlim bunu münübüsyeyim burda da tatlı tatlı Hayde gidelim hayde çalıyor
Fatma abla sen istedin :))
Hoşgeldin
Boy 176 kilo 94 lü bırseydi en son
şimdi geldik hastaneden çık uykum var dd prensesim yattı. şimdi Dr liste verdi ishali geçene kadar bunları yiyecek dd.şimdi ona patates haşlıyorum. ilaç verdi ama bugün içilmicek. ben serumla bütün alması gerekenleri verdim dd. yarın sabah eğer böyle dvam ederse tekrar serum takıcaz dd ama biraz düzelirse gerek yok ilaçlarını verirsin dd.inşallah şifa bulur bu ilaçlardan.
Hoşgeldiniz :)
İyi kilo vermişsin fatma kilo koruman daim olsun diyim sen beni anlarsın zaten :)
55 den 50 düşmek isteyenleri topuğundan vurmak lazım :)Yok canım benim boyum 160 163 gibi eskiden 163 şimdi 160 diyolar
Kilonda daha yeni düştü 100 altina
İnşallah canim
Hoşbulduk canım
Evet canım birbirimizi daha iyi anlarız
Takıma mesajla biri gelir 55 ten 50 düşmek için anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?