Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Senın nıccın mı degıstı
Fatma deyınce ben obezken halada obezım takıp ettıgım bır Fatma vardı o senmısın
Çok güzel ınıyordum oysan
Ama 50 kıloda güzel verılmıs
Boy kaç
Dıyetısyen ilaç veremez aman dıkkat et lütfen
6 ogun mu yıyorsun
Hangı Sporu ne kadar süre yapıyorsun
40 yasında
4 kız annesı
116 yı görmüş bır şişkoyum kısaca tarıf edersem

Canım 2015 te 32 kilo vermiştim evet Fatmanurkaya di nickim değiştirdim
Oyil cok güzel vermiştim
Dahiliye yazdı ilacı diyetisyen yönlendirdi
Tam uygulayanadim listemi alsmaya çalışıyorum evet 6 öğün maşallah senin cocuklarada

Haa sporumda haftada 2 3 gün spor salonuna gidiyorum 30 dk koşu bandı 15 dk bisiklet 30 dk civarında kardio yapiyorum

Ah canım kiyamam,çok geçmiş olsun,şifa diliyorum, üzülme gencler cabuk toparlar
Hoşgeldin canım. Ne guzel kilolar vermişsin,bizlere ilham kaynagı olacaksin insallah. Deneyimlerini paylaşirsan seviniriz.

Hoşgeldin canım. Ne guzel kilolar vermişsin,bizlere ilham kaynagı olacaksin insallah. Deneyimlerini paylaşirsan seviniriz.

Hoşbulduk canım birbirimize destek le vericez canım inşallah

Bonus canım arkadaşların kiloları yaşları boyları gibi bı listen varmı bizim takımda 1 sayfada vardı baktım göremedim varsa paylaşımının arkadaşlar i tanımak için dedim belki yarın cuma günü tartı günümüzde irdanda görebilirim inşallah
Heee bonus canım bı sözünü hatırlatayım 99 partimde şarkı payladacaktin bari burdan hoşgeldin şarkısı paylaş

hegafcım sağol canım allah razı olsun

Boy 176 kilo 94 lü bırseydi en son

şimdi geldik hastaneden çık uykum var dd prensesim yattı. şimdi Dr liste verdi ishali geçene kadar bunları yiyecek dd.şimdi ona patates haşlıyorum. ilaç verdi ama bugün içilmicek. ben serumla bütün alması gerekenleri verdim dd. yarın sabah eğer böyle dvam ederse tekrar serum takıcaz dd ama biraz düzelirse gerek yok ilaçlarını verirsin dd.inşallah şifa bulur bu ilaçlardan.

Aaahh canım yaaa geçmiş olsun serumlarla toparlar inşallah kısa sürede üzme kendini demek senin kızın midesi çok hassas

İyi kilo vermişsin fatma kilo koruman daim olsun diyim sen beni anlarsın zaten :)

Ne güzel planlar hedefler gerçekleşir inşallah. aayy benimde hayallerim çabam olsa olarmıki :))

Boy 176 kilo 94 lü bırseydi en son

Yok canım benim boyum 160 163 gibi eskiden 163 şimdi 160 diyolar
Kilonda daha yeni düştü 100 altina

İnşallah canim

Hoşbulduk canım

İyi kilo vermişsin fatma kilo koruman daim olsun diyim sen beni anlarsın zaten :)

Evet canım birbirimizi daha iyi anlarız
Takıma mesajla biri gelir 55 ten 50 düşmek için anlayamıyorum

55 den 50 düşmek isteyenleri topuğundan vurmak lazım :)

Yoook ben daha çok verilen kiloyu alma konusunda dedim şu ara öyleyimde yine 40 kilo verdim yine yarısını geri aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…