Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkürler. Valla haklısınız. Niye bugün başlamıym ki. Hadi bakalım 12 Ocak başlangıç olsun. 5 aylık diyet süresinde -25 kilo hedefliyorum.

Hosgeldin daim olsun ins.
5 ay sonrasi ramazan bayrami olur guzel hedef.

Sitede cuma gunu tarti gunumuz hem kilo topiklerinin hem yarismadaki takimlarin.
Herkes kilosunu sporunu bildiriyor.

Kilolarimizi yazdigimiz bi tablomuz var.
2 hafta bildirimden sonra tabloya girebilirsin sende.

Pazara gittim insan Pazara gitti diye mutlu olur mu ben oldum :)

1 kiloyu geçkin kayın mantarı , biraz kereviz ve limon aldım evdende ofise yeşil zeytin götürüyorum. Yeni açılmış bir fırından çavdar karışımı ekmek aldım ama dokusunu beğenmedim en güzeli halk ekmek bugün dışarı çıkarsam alıcam ...

118 küsürleri görmüştüm bir kaç gündür sakin beslenince rakamlar aşağı düştü ama hala düzenli beslenemiyorum zaten bana dört üçlük beslenme yeter ....

Hayirli cumalar

Dafi dikkat et dizine zorlamiyormu bu 15 dklik olan hangisi bende yapsammi.
Atesi devam ediyor

Kilom 89.90
Gecen hafta ayni

Bonus simdiden eline saglik hakkini helal et canim.
Allah şifa versin ınşallah
Zorlamadan yapabildiğim kadar yapiyorum

Bizde mantar seviyoruz. Evde biraz var akşama mantarllı börek yapıcam . Eşim bayram edicek. Ben hiç ekmek almaz oldum. Tam buğday ekmeği büyük oluyor bitmiyor. Kp. Beyaz ekmekten başka ekmek yemiyor. Eşimde onunla birlikte beyaz yiyince bende ekmeksiz yiyorum.

sağol canım benim Allah razı olsun.

Ve aleyküm selam hayırlı cumalar
aleykümselam hayırlı cumalar

Günaydın hanımlar hayırlı sabahlar

Hoşgeldin aramıza. .

Eki Görüntüle 2092865

YENA yenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gozlerim yollarda kaldııııııı

Teşekkürler. Valla haklısınız. Niye bugün başlamıym ki. Hadi bakalım 12 Ocak başlangıç olsun. 5 aylık diyet süresinde -25 kilo hedefliyorum.

Bende bugün itibariyle size katılmak istiyorum

Hoşgeldiniz. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…