Canım en yüksek kılomumu
Yoksa takıma ilk başladığım kılomu
Aranıza katıldığım kılomu başlangıç olacak
Bugünü yazayım canım 99.9 bu haftayı böyle yazabilirsin canım cuma günü tekrar kilo bildiririm inşallah
Tebrikler arkadaşlar
Afiyet olsun nilümmYaptığım zeytinler çok güzel olmuş yav :)
Kendimi oveyim azıcık :)
Yemelere doyamıyorum
Keşke daha fazla yapsaymişım
3 kg yeşil
3 kg siyah yaptım ama yeşil hemen bitecek gibi....
15 tatil bize başladı bu arada şimdiden heyecani çocukları sardı bir tatile gidip gelelim kısmetse listelere donucem tombik olarak
Pazartesi Küçük eltimin torununun doğum gunu
Hediye almaya çıktım
Çıkmadan önce sporumu yaptım ama bu gece dizlerim çookk ağrıdı. Rahat uyku uyutmadi bana. Üğünde fena ağrıyor. Havadanmi acaba
Afiyet olsun nilümm
Bizde 17 kilo yaptık. Geçen sene 20 kiloydu bu sene 3 kilo eksik.
Yeşil zeytini nasıl yaptın
Ben bu sene yapmadim
Birde bildirimsizler var.....
@balinmaz
simeranya7
@nursena
Hadi balinmaz yeni o eski 2 arkadasa daha bisey demiyorum
Canım bu sene çok yürüyüş yapamıyorum.Abla lesli zorluyosa yapma sadece yuruyus yap.
Dizlerin agriyosa yuruyusude cok yapma faydadan cok zarari olmasin
Diyete ilk basladigin kilon ablacim gordugun en baba rakkam :))
teşekkürler daficim darısı sana da olsun canımBonuscan ellerine sağlık canım teşekkür ederiz
Tebrik ederim kızlar
teşekkür ederim canım darısı sanada olsun arkadaşımCanım en yüksek kılomumu
Yoksa takıma ilk başladığım kılomu
Aranıza katıldığım kılomu başlangıç olacak
Bugünü yazayım canım 99.9 bu haftayı böyle yazabilirsin canım cuma günü tekrar kilo bildiririm inşallah
Tebrikler arkadaşlar
teşekkürler canım darısı sanada olsun ballımArzuzuzuuu berilceee malipina harikasınız tebrikler kızlar
Kizarmis ekmege surulmus findik ezmeside iyi gidiyomus kahveyle az once ogrenmis oldum
güya bugün kesin dışarı çıkacaktım. hava çok kapalı oturdum kaldım. valla ben bile bu isteksizliği anlamadım. ama bugün leslie yapmayı kafaya koydum. az sonra kalkacağım yerimden. akşam da yapsam iki kere olur. yarın da yaparım Allahın izniyle. en azından 1 haftalık hareketsizlik son bulur
Ben sanırım yanlizliktan yiyorum is ev is ev bazen de bunalip kendimi yemeğe veriyorum eve kapatiyorum. Bu hafta öyle yapmadim is cikisi kadıköy e inip biraz yürüyüp eve öyle gittim o 15 dakika bile bana çok iyi geldi. Cuma günü gorusemedigim is yerinden arkadaslarla buluştuk o da keyifli oldu ve ben orda kontrolumu hiç kaybetmedim çok mutlu oldum karşımda çeşit çeşit sevdiğim pastaları yediler içki içildi. Ben içki bile icmedim çay içtim çok güldüler ama ben vazgecmedim. Sonuç sabah başım agrimiyordu mutluydum kilo almamistim ve şimdi kahve içmeye gidiyorum yürüyüş yapıp evde oturmayacagim. Ben kafamı değiştirince bazı şeyler de beraberinde geldi. Kısaca ben çooook mutluyumizin dönüşü Aletli platese baslayacagim yaşasın
Pazartesi Küçük eltimin torununun doğum gunu
Hediye almaya çıktım
Çıkmadan önce sporumu yaptım ama bu gece dizlerim çookk ağrıdı. Rahat uyku uyutmadi bana. Üğünde fena ağrıyor. Havadanmi acaba
Afiyet olsun nilümm
Bizde 17 kilo yaptık. Geçen sene 20 kiloydu bu sene 3 kilo eksik.
Yeşil zeytini nasıl yaptın
Ben bu sene yapmadim
Dün aksam eşim bayram etti ama ben kendime zarar verip , sabah kocaman bir dilim mantarlı yörük böreği yedim
Nasıl eriticem onu bugün.
Akşam kp köye giderse dışarıya gider ızgara yerim diye düşünüyordum. Gelin mesaj atmış öğleden sonra gelicem diye
Büyük ıhtimal akşama kalır. Ne pisirsem diye düşünmeye başladım.
Hiçte birşey aklıma gelmedi. Balık yapsam dedim. Akşam hediye hakkında konuşuyorduk. balik yapıyorum demişti. Onun için balık elendi.
güya bugün kesin dışarı çıkacaktım. hava çok kapalı oturdum kaldım. valla ben bile bu isteksizliği anlamadım. ama bugün leslie yapmayı kafaya koydum. az sonra kalkacağım yerimden. akşam da yapsam iki kere olur. yarın da yaparım Allahın izniyle. en azından 1 haftalık hareketsizlik son bulur
şimdi hindistancevizi yağı eklediğim filtre kahvemi içiyorum. ilk defa denedim kahvenin içinde. güzel oldu beğendim.
bu arada kahvaltının üzerine tatlı atağı yaşadım. kahvaltıda 1 tk bal yedim oysa. ilk önce kurukayısı veya incir yiyeyim kahvenin yanında dedim ama yemedim inat ettim. bal yedin yeter dedim. gerçekten de hindistancevizi yağlı kahve içince bak şimdi geçti. leslie de yapınca hiç sorun kalmazkalmasın valla yoksa o kıyafetler ötekiler gibi dolaplarda beni bekleyecek
şimdi hindistancevizi yağı eklediğim filtre kahvemi içiyorum. ilk defa denedim kahvenin içinde. güzel oldu beğendim.
bu arada kahvaltının üzerine tatlı atağı yaşadım. kahvaltıda 1 tk bal yedim oysa. ilk önce kurukayısı veya incir yiyeyim kahvenin yanında dedim ama yemedim inat ettim. bal yedin yeter dedim. gerçekten de hindistancevizi yağlı kahve içince bak şimdi geçti. leslie de yapınca hiç sorun kalmazkalmasın valla yoksa o kıyafetler ötekiler gibi dolaplarda beni bekleyecek
kuzum tatilde çok güzel yürüyüşler yaptın,bırakma sakın.bırakınca iyice uzaklaşıyo insan hareketten.Kahven de afiyet olsunşimdi hindistancevizi yağı eklediğim filtre kahvemi içiyorum. ilk defa denedim kahvenin içinde. güzel oldu beğendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?