Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Diyete ilk basladigin kilon ablacim gordugun en baba rakkam :))

Pazartesi Küçük eltimin torununun doğum gunu
Hediye almaya çıktım
Çıkmadan önce sporumu yaptım ama bu gece dizlerim çookk ağrıdı. Rahat uyku uyutmadi bana. Üğünde fena ağrıyor. Havadanmi acaba
Yaptığım zeytinler çok güzel olmuş yav :)
Kendimi oveyim azıcık :)

Yemelere doyamıyorum
Keşke daha fazla yapsaymişım

3 kg yeşil
3 kg siyah yaptım ama yeşil hemen bitecek gibi....
Afiyet olsun nilümm
Bizde 17 kilo yaptık. Geçen sene 20 kiloydu bu sene 3 kilo eksik.
Yeşil zeytini nasıl yaptın
Ben bu sene yapmadim

Abla lesli zorluyosa yapma sadece yuruyus yap.
Dizlerin agriyosa yuruyusude cok yapma faydadan cok zarari olmasin

Birde bildirimsizler var.....

@balinmaz
simeranya7
@nursena

Hadi balinmaz yeni o eski 2 arkadasa daha bisey demiyorum

ne desen haklısın bonuscan
ama bende durumlar çok karışık
iş, böbrek ağrısı, kızım ve bi de minik herkülüm
derken diyet miyet hak getire
tartılmayı unutuyorum desen inanır mısın?
ağrılarım geçse spora başlıycam ve beslenmeme daha dikkat edicem, menude paylaşıcam ama
bi de yoğun çalışıyorum aklın durur.

beyleyken beyle yane..

günaydıns millet..

Abla lesli zorluyosa yapma sadece yuruyus yap.
Dizlerin agriyosa yuruyusude cok yapma faydadan cok zarari olmasin
Canım bu sene çok yürüyüş yapamıyorum.
Daha doğrusu yalnız çıkmaya korkuyorum. Nedenini bilmiyorum bu sene defalarca düştüm. Dizlerim parçalanacak.
O kadar kendinden emin yürüyen .traktörün tepesinde bile dengesi hiç bozulmayan dafi bu sene düz yolda düşüp çürük içinde kalıyor.

Dün aksam eşim bayram etti ama ben kendime zarar verip , sabah kocaman bir dilim mantarlı yörük böreği yedim
Nasıl eriticem onu bugün.

Akşam kp köye giderse dışarıya gider ızgara yerim diye düşünüyordum. Gelin mesaj atmış öğleden sonra gelicem diye
Büyük ıhtimal akşama kalır. Ne pisirsem diye düşünmeye başladım.
Hiçte birşey aklıma gelmedi. Balık yapsam dedim. Akşam hediye hakkında konuşuyorduk. balik yapıyorum demişti. Onun için balık elendi.

Bonuscan ellerine sağlık canım teşekkür ederiz

Tebrik ederim kızlar
teşekkürler daficim darısı sana da olsun canım

teşekkür ederim canım darısı sanada olsun arkadaşım

güya bugün kesin dışarı çıkacaktım. hava çok kapalı oturdum kaldım. valla ben bile bu isteksizliği anlamadım. ama bugün leslie yapmayı kafaya koydum. az sonra kalkacağım yerimden. akşam da yapsam iki kere olur. yarın da yaparım Allahın izniyle. en azından 1 haftalık hareketsizlik son bulur

şimdi hindistancevizi yağı eklediğim filtre kahvemi içiyorum . ilk defa denedim kahvenin içinde. güzel oldu beğendim.
bu arada kahvaltının üzerine tatlı atağı yaşadım. kahvaltıda 1 tk bal yedim oysa. ilk önce kurukayısı veya incir yiyeyim kahvenin yanında dedim ama yemedim inat ettim. bal yedin yeter dedim. gerçekten de hindistancevizi yağlı kahve içince bak şimdi geçti. leslie de yapınca hiç sorun kalmaz kalmasın valla yoksa o kıyafetler ötekiler gibi dolaplarda beni bekleyecek

Fulyacim merhaba senide burda gördüğüme sevindim

Iste buuuuu. . Söylüyordum sana hep...
Kapalı alanda ve oturarak çalışmak bir numaralı bunalım sebebi bilmezmiyim ..

Uzun zamandan sonra yürümekte ağrı yapar daficjm

Canim yeşil zeytini çizdim iki üç gün de hir suyunu değiştirdim. Tatlaninca iri tuz ve az limon tuzunu karistirip kavanozlara koyduğum zeytinlere ekledim üzerlerine zeytinyağı döktüm ..

Tavuk pilav yapsan hem kolay olur ..

Fulyacim sağanak yağmıyor yağmur yeni eve girdik oğlumla. Çok temiz bir hava var..
Cik dışarı içine çek yıkanmış temiz havayı tak kulağına kulaklığı hayal kurarak yürü .inan çok iyi gelecek..
Yahut zikirmatik alıp kelime i tevhid çek :)
Bak iki türlü örnek sundum haha :)

Çay içiyorum ben de..
Hindistan cevizi ameliyattan sonra saç bakımı yapıyorum faydasını gördüm ..
Ama filtre kahvede deneyeyim ben de

Hadi fulya
Üşenme
Erteleme
Vazgeçme

kuzum tatilde çok güzel yürüyüşler yaptın,bırakma sakın.bırakınca iyice uzaklaşıyo insan hareketten.Kahven de afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…