Rekabet kizissin ben severim haftaya daha da güzel olacak. Rekabet bana bugün gidip Brüksel lahanasi ve brokoli aldırdı koftelerimin yanına ızgara sebze yapcam. Yürüyüş yaptım yoruldum ah bu rekabet nelere gebe bıraktı beni
Fulyacim sağanak yağmıyor yağmur yeni eve girdik oğlumla. Çok temiz bir hava var..
Cik dışarı içine çek yıkanmış temiz havayı tak kulağına kulaklığı hayal kurarak yürü .inan çok iyi gelecek..
Yahut zikirmatik alıp kelime i tevhid çek :)
Bak iki türlü örnek sundum haha :)
Çay içiyorum ben de..
Hindistan cevizi ameliyattan sonra saç bakımı yapıyorum faydasını gördüm ..
Ama filtre kahvede deneyeyim ben de
Hadi fulya
Üşenme
Erteleme
Vazgeçme
köftenin yanına çok güzel yakışırlarRekabet kizissin ben severim haftaya daha da güzel olacak. Rekabet bana bugün gidip Brüksel lahanasi ve brokoli aldırdı koftelerimin yanına ızgara sebze yapcam. Yürüyüş yaptım yoruldum ah bu rekabet nelere gebe bıraktı beni
saol tatlım. ben bir süredir buradayım.Fulyacim merhaba senide burda gördüğüme sevindim
inşallah kuzumteşekkürler canım darısı sanada olsun ballım
Hafif birseyler yapmaya çalış mantar sote en hafif yemeklerden biriDün aksam eşim bayram etti ama ben kendime zarar verip , sabah kocaman bir dilim mantarlı yörük böreği yedim
Nasıl eriticem onu bugün.
Akşam kp köye giderse dışarıya gider ızgara yerim diye düşünüyordum. Gelin mesaj atmış öğleden sonra gelicem diye
Büyük ıhtimal akşama kalır. Ne pisirsem diye düşünmeye başladım.
Hiçte birşey aklıma gelmedi. Balık yapsam dedim. Akşam hediye hakkında konuşuyorduk. balik yapıyorum demişti. Onun için balık elendi.
Kesinlikle kapalı alan insanı demoralize ediyor resmen daha da içine kapaniyorsun. Iyi yoruldum geldim mis gibi yemek yapmayı da ogrenecegim harika olacakIste buuuuu. . Söylüyordum sana hep...
Kapalı alanda ve oturarak çalışmak bir numaralı bunalım sebebi bilmezmiyim ..
Uzun zamandan sonra yürümekte ağrı yapar daficjm
Canim yeşil zeytini çizdim iki üç gün de hir suyunu değiştirdim. Tatlaninca iri tuz ve az limon tuzunu karistirip kavanozlara koyduğum zeytinlere ekledim üzerlerine zeytinyağı döktüm ..
Tavuk pilav yapsan hem kolay olur ..
Fulyacim sağanak yağmıyor yağmur yeni eve girdik oğlumla. Çok temiz bir hava var..
Cik dışarı içine çek yıkanmış temiz havayı tak kulağına kulaklığı hayal kurarak yürü .inan çok iyi gelecek..
Çay içiyorum ben de..
Ben hazırım ne zaman dersen çok pis martı olurum valla hatta 27 sinden sonra 1 hafta izinliyim canına okurum düşün artıkOoooooooooooo çakıl yeniden sahalardaa lilililiilililililiiiişşş
dur daha senle de morti olcaz kurtulamazsın benden
Oyyy ben bu şarkıyı unideyken konserlere bağıra bağıra söylerdim sesim kisilirdi o kadar severim bu şarkıyı
Cagrisim yapti madem diyneyek
okişş anlaştıkBen hazırım ne zaman dersen çok pis martı olurum valla hatta 27 sinden sonra 1 hafta izinliyim canına okurum düşün artık
Çok yükselmiş hastaneye gittiniz mi orda daha iyi müdahale ederler sanki bilemedim amaYa sorma Canim nasi bi inatci atesmis cok sukur daha iyi bakalim 2 saattir yukselmedi tabii ictigi ilaclar aldigi duşlar. Serumdan 4 saat sonra bile 39.50 tu
çalışıyosunuz normal kuzum.günde 30-40 dakka bile olsa yeter sana.çok yüklenme zaten.devam edeceğim Allahın izniyle tatlım. çok sıkı yapmayıp cıss yememeye gayret edeceğim. çok sıkı yapamıyorum pınar. çok yoğunum. kafamı toplayamadım bir türlü.
spor olayına gelince evet haklısın bırakınca tembellik yapıyor vücut. yapmak istemiyor.
bir de erken yatmaya başlamam gerek. anladım ki o da çok etkiliyor.
kahvem güzel oldu teşekkür ederim canım.
çalışıyosunuz normal kuzum.günde 30-40 dakka bile olsa yeter sana.çok yüklenme zaten.
evet erken yatmak çok etkiliyo daha güzel kilo veriliyo ödem olmuyo.geç yattığım haftalarda hep ödemle boğuşuyorum ben
etmez mi kuzucum nasıl teşekkür eder sana o vücut incelerekbu hafta hatam öğlen az da olsa yürüyüşe çıkmamak oldu. öğlen 30 dk da olsa yürüyüş yapacağım. akşam üzeri 20 dk . akşam üzeri o 20 dk yı yürümesem bile eve gelince akşam yemeğinden sonra leslie 2. o bile farkeder.
kiloyu az versen bile vücut nasıl da sıkılaşıyor toparlıyor. süper bişi valla. senin fotoları da gördüm şaşırdım. hiç 90 küsur kilo gibi durmuyon valla.etmez mi kuzucum nasıl teşekkür eder sana o vücut incelerek
Sağol canım geçen sene bende limon tuzuyla yapmıştım. Güzel olmuştuIste buuuuu. . Söylüyordum sana hep...
Kapalı alanda ve oturarak çalışmak bir numaralı bunalım sebebi bilmezmiyim ..
Uzun zamandan sonra yürümekte ağrı yapar daficjm
Canim yeşil zeytini çizdim iki üç gün de hir suyunu değiştirdim. Tatlaninca iri tuz ve az limon tuzunu karistirip kavanozlara koyduğum zeytinlere ekledim üzerlerine zeytinyağı döktüm ..
Tavuk pilav yapsan hem kolay olur ..
Çay içiyorum ben de..
Ameliyattan sonra ayağımda değişiklik var. Ayakkkabı giyerken farkediyorum. Namaza durduğunda birisi biraz yana dönük duruyor. Tam düz durmuyor. Ondan kaynaklandığını düşünüyorum.
Dizinden dolayı yada ayaginda ortapedik sorun varsa ondan dolayi dusuyosun buyuk ihtimalle.
Dusmek tehlikeli abla bi kirik olsa alci falan zor is allahim korusun.
Dizin icin dr gittinmi?
Benimde bir ara ayaklarim cok agriyodu surekli burkuyodum istem disi.
Ayakta dizde hassasiyet varsa gucsuz kaliyolar burkulma dusme cok oluyor o yuzden.
Gitmediysen bi dr git dizin icin.
Ben bu entellikten ölmezsen ölmem ölmem hiç bir vakit
aman canım sende dikkat et kendineooyyyy fiskobirlik mi
bende kızarmış ekmeğe terağı sürmeye dayanamıyorum
düşme çok kötü dafi bende iki kere kendimi inciterek düştüm ayağım kaydı hep kardeşim bir bakalım abla sen niye böyle düşüyorsun dedi ama yok ayağım kaydı yanii karda filan ben dışarı çıkamıyorum ayağım kayıyor
ne yapıcaksın karar verdin mi sen tedarikli kadınsın vardır buzluğunda bişeyler
fırına tavuk patateste atabilirsin patates dilimlerin iri olsun suyunu az koy piştiğinde o patatesler kızarıyor ya kumpir patatesi gibi oluyor
öğlen mevlüt, akşam şiir dinletisii heee
iyi gezmeler de hade
geçmiş olsun canım ateşin zor anını atlatmışsınız bundan sonrasıda çabucak iyileşir inşallah
Bu hafta iki kilo mantar tukettikHafif birseyler yapmaya çalış mantar sote en hafif yemeklerden biri
Hiç yemedim yemeyide düşünmüyorum :))kızlar dün eşim 3 kuzu kelle bir büyük dana dil almış .bende dünden beri uğraşıyorum. 1 buçuğu nu kellenin dilinde yarısını koydum kaynadı bugün yani kelle paça var ama ben yiyemicem. bişiriceklerimi dün beş altı su yıkadım sonra büyük tencerede suya koyup birkaç kez bekletip döktüm en son tekrar suya koyup hepsini buzdolaba yer açıp koydum gece sabaha kadar bekledi suda dolapta sabah kahvaltıdan sonra çıkardım burnunu iyice akıttım beş altı sudaha yıkadım koydum kaynadı sonra o kaynayan suyu tekrar döktüm yeniden temiz suya yıkayıp koydum. şimdi piştiler çıkartım tencereden ayıklayıp tekrar tencereye girecekler. daha iş var daha bitmedi çorba serüvenim böyle işte daha sosları var eklenicek .çokta severim bayılırım kellepaça. ya. dayanabilecekmiyim bakalım. .
Sen spora gidince çocukları ne yapıyon cnmCumaya ana bedene az daha yakınlasıyım dıye faız saydıgım yağları yakıp geldım
Yoksa sız hala sporunuzu yapmadınızmı kuzularım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?