Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cakil80 eboe dogru demis bi ara 300 gr la birinci olan vardi bu gozler neler gordu

Arzunun berilcenin ilk hafta şovları oldu.
Yoksa derecelik eksin vardi seninde.
@doga3 seninde cok iyiydi eksin.
Rekabet kizissin ben severim haftaya daha da güzel olacak. Rekabet bana bugün gidip Brüksel lahanasi ve brokoli aldırdı koftelerimin yanına ızgara sebze yapcam. Yürüyüş yaptım yoruldum ah bu rekabet nelere gebe bıraktı beni

Fulyacim sağanak yağmıyor yağmur yeni eve girdik oğlumla. Çok temiz bir hava var..

çıkmadım artık canım. içimden gelmedi. leslie yaptım. yemeğimi yedim. şimdi de yeşil çay içiyorum.
Üşenme
Erteleme
Vazgeçme

saol canom inşallah

köftenin yanına çok güzel yakışırlar

Hafif birseyler yapmaya çalış mantar sote en hafif yemeklerden biri

Kesinlikle kapalı alan insanı demoralize ediyor resmen daha da içine kapaniyorsun. Iyi yoruldum geldim mis gibi yemek yapmayı da ogrenecegim harika olacak

çalışıyosunuz normal kuzum.günde 30-40 dakka bile olsa yeter sana.çok yüklenme zaten.
evet erken yatmak çok etkiliyo daha güzel kilo veriliyo ödem olmuyo.geç yattığım haftalarda hep ödemle boğuşuyorum ben

çalışıyosunuz normal kuzum.günde 30-40 dakka bile olsa yeter sana.çok yüklenme zaten.
evet erken yatmak çok etkiliyo daha güzel kilo veriliyo ödem olmuyo.geç yattığım haftalarda hep ödemle boğuşuyorum ben

bu hafta hatam öğlen az da olsa yürüyüşe çıkmamak oldu. öğlen 30 dk da olsa yürüyüş yapacağım. akşam üzeri 20 dk . akşam üzeri o 20 dk yı yürümesem bile eve gelince akşam yemeğinden sonra leslie 2. o bile farkeder.

etmez mi kuzucum nasıl teşekkür eder sana o vücut incelerek

Sağol canım geçen sene bende limon tuzuyla yapmıştım. Güzel olmuştu

Arnavut ciğeri düşündüm ama gideyim bugün siz başbaşa kalın diyor

Ameliyattan sonra ayağımda değişiklik var. Ayakkkabı giyerken farkediyorum. Namaza durduğunda birisi biraz yana dönük duruyor. Tam düz durmuyor. Ondan kaynaklandığını düşünüyorum.

aman canım sende dikkat et kendine

Misafirim gitti. Yemek işinden yırttım. Dışarda yiyebiliriz.

Hafif birseyler yapmaya çalış mantar sote en hafif yemeklerden biri
Bu hafta iki kilo mantar tukettik

kızlar dün eşim 3 kuzu kelle bir büyük dana dil almış .bende dünden beri uğraşıyorum. 1 buçuğu nu kellenin dilinde yarısını koydum kaynadı bugün yani kelle paça var ama ben yiyemicem. bişiriceklerimi dün beş altı su yıkadım sonra büyük tencerede suya koyup birkaç kez bekletip döktüm en son tekrar suya koyup hepsini buzdolaba yer açıp koydum gece sabaha kadar bekledi suda dolapta sabah kahvaltıdan sonra çıkardım burnunu iyice akıttım beş altı sudaha yıkadım koydum kaynadı sonra o kaynayan suyu tekrar döktüm yeniden temiz suya yıkayıp koydum. şimdi piştiler çıkartım tencereden ayıklayıp tekrar tencereye girecekler. daha iş var daha bitmedi çorba serüvenim böyle işte daha sosları var eklenicek .çokta severim bayılırım kellepaça. ya. dayanabilecekmiyim bakalım. .

Hiç yemedim yemeyide düşünmüyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…