ablacım takıma da gelip gidiyon de mi.Dün bildirim yaptın mıFulyacim merhaba senide burda gördüğüme sevindim
Ooooooooooooo çakıl yeniden sahalardaa lilililiilililililiiiişşşBen sanırım yanlizliktan yiyorum is ev is ev bazen de bunalip kendimi yemeğe veriyorum eve kapatiyorum. Bu hafta öyle yapmadim is cikisi kadıköy e inip biraz yürüyüp eve öyle gittim o 15 dakika bile bana çok iyi geldi. Cuma günü gorusemedigim is yerinden arkadaslarla buluştuk o da keyifli oldu ve ben orda kontrolumu hiç kaybetmedim çok mutlu oldum karşımda çeşit çeşit sevdiğim pastaları yediler içki içildi. Ben içki bile icmedim çay içtim çok güldüler ama ben vazgecmedim. Sonuç sabah başım agrimiyordu mutluydum kilo almamistim ve şimdi kahve içmeye gidiyorum yürüyüş yapıp evde oturmayacagim. Ben kafamı değiştirince bazı şeyler de beraberinde geldi. Kısaca ben çooook mutluyumizin dönüşü Aletli platese baslayacagim yaşasın
ablacım takıma da gelip gidiyon de mi.Dün bildirim yaptın mı
Dün aksam eşim bayram etti ama ben kendime zarar verip , sabah kocaman bir dilim mantarlı yörük böreği yedim
Nasıl eriticem onu bugün.
Akşam kp köye giderse dışarıya gider ızgara yerim diye düşünüyordum. Gelin mesaj atmış öğleden sonra gelicem diye
Büyük ıhtimal akşama kalır. Ne pisirsem diye düşünmeye başladım.
Hiçte birşey aklıma gelmedi. Balık yapsam dedim. Akşam hediye hakkında konuşuyorduk. balik yapıyorum demişti. Onun için balık elendi.
Bebek mevlidine gideceğim
Aksam da nazım hikmet siirlerinin okunduğu etkinlik var oraya gitmeyi düşünüyorum bakalım duruma göre. .
içtim kuzum.yürüyüşe de gittim demin.kahvaltımı ediyom şimdi.birazdan gene kahve içicemKahve içtinmii tatlım
Ben hala içemedim çay içiyorum. bir yandan ceviz atıyorum ağzıma,bir yandan hazırlanıyorum :)
Dizinden dolayı yada ayaginda ortapedik sorun varsa ondan dolayi dusuyosun buyuk ihtimalle.
Dusmek tehlikeli abla bi kirik olsa alci falan zor is allahim korusun.
Dizin icin dr gittinmi?
Benimde bir ara ayaklarim cok agriyodu surekli burkuyodum istem disi.
Ayakta dizde hassasiyet varsa gucsuz kaliyolar burkulma dusme cok oluyor o yuzden.
Gitmediysen bi dr git dizin icin.
Ben bu entellikten ölmezsen ölmem ölmem hiç bir vakit
Beleş olunca iyi oluyor. Buca Belediyesi sağolsun :)
Orada puro da içeceğim fular da takicaam
Bir de uzaklara bakıp düşünerek konusacam çok donanımliymisim gibi.
Şapkada takaykırı giyin maskülen ol
Ya sorma Canim nasi bi inatci atesmis cok sukur daha iyi bakalim 2 saattir yukselmedi tabii ictigi ilaclar aldigi duşlar. Serumdan 4 saat sonra bile 39.50 tubaharnaz nasıl oldu oğlan, düştümü ateşi
Ya çakıl sahanesin. . Kocaman tebrikler. .
Ay senin o bunalımlı hallerinden eser yok artık. . Maşallah suphanallah. .
baharnaz goş goş ex rakibin nerelerde bak.
Bir iki gün depresyon takılayım didim :)
Eki Görüntüle 2093491 @cakil80 canım bu merdıven aletı hanı 120 kat çıktığım
Bugün 100 katta nefes kesıldı o ayrı
Ama ınat 1000 katı bırgun görecem
Nasil oldu kizin jade diyesim geliyo :))
baharnaz sizede gecmis olsun canim
Afiyet olsunYaptığım zeytinler çok güzel olmuş yav :)
Kendimi oveyim azıcık :)
Yemelere doyamıyorum
Keşke daha fazla yapsaymişım
3 kg yeşil
3 kg siyah yaptım ama yeşil hemen bitecek gibi....
Kesinlikle burda yazdiklarimizi okuyunca hersey gün ışığına çıkıyor ben hep bahane yarattigimi gördüm hepsi bahaneymis sadece ben gerçekten istememisim. Elim artık ağzıma gitmiyor...baharnaz duyurulur
darısı bana haftaya ben de olm listede
Ellerine sağlık bonusumHAFTANIN BİRİNCİSİ
@Arzuzuzuuu .....-2,8 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ
berilceee .....-2,4 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ
@y.o.l.c.u &malipina -1,8 kg
Nasıl kullanıyosun yenacımHindistan cevizi ameliyattan sonra saç bakımı yapıyorum faydasını gördüm .
Kizarmis ekmege surulmus findik ezmeside iyi gidiyomus kahveyle az once ogrenmis oldum
düşme çok kötü dafi bende iki kere kendimi inciterek düştüm ayağım kaydı hep kardeşim bir bakalım abla sen niye böyle düşüyorsun dedi ama yok ayağım kaydı yanii karda filan ben dışarı çıkamıyorum ayağım kayıyorCanım bu sene çok yürüyüş yapamıyorum.
Daha doğrusu yalnız çıkmaya korkuyorum. Nedenini bilmiyorum bu sene defalarca düştüm. Dizlerim parçalanacak.
O kadar kendinden emin yürüyen .traktörün tepesinde bile dengesi hiç bozulmayan dafi bu sene düz yolda düşüp çürük içinde kalıyor.
Dün aksam eşim bayram etti ama ben kendime zarar verip , sabah kocaman bir dilim mantarlı yörük böreği yedim
Nasıl eriticem onu bugün.
Akşam kp köye giderse dışarıya gider ızgara yerim diye düşünüyordum. Gelin mesaj atmış öğleden sonra gelicem diye
Büyük ıhtimal akşama kalır. Ne pisirsem diye düşünmeye başladım.
Hiçte birşey aklıma gelmedi. Balık yapsam dedim. Akşam hediye hakkında konuşuyorduk. balik yapıyorum demişti. Onun için balık elendi.
Bebek mevlidine gideceğim
Aksam da nazım hikmet siirlerinin okunduğu etkinlik var oraya gitmeyi düşünüyorum bakalım duruma göre. .
Ya sorma Canim nasi bi inatci atesmis cok sukur daha iyi bakalim 2 saattir yukselmedi tabii ictigi ilaclar aldigi duşlar. Serumdan 4 saat sonra bile 39.50 tu
devam edeceğim Allahın izniyle tatlım. çok sıkı yapmayıp cıss yememeye gayret edeceğim. çok sıkı yapamıyorum pınar. çok yoğunum. kafamı toplayamadım bir türlü.kuzum tatilde çok güzel yürüyüşler yaptın,bırakma sakın.bırakınca iyice uzaklaşıyo insan hareketten.Kahven de afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?