Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hiç uyuz olma canım.Eminim eşin kınamak amacıyla bakmıştır.Şeyi ayrı şeyi ayrı oynayan hatunları esefle kınamıştır.Öğledir öğledir itiraz etme.Benim eşim beni hep böyle kandırıyor.Kınamak amacıyla bakıyor ben şarlayınca da yakaladım ama sende kadının ( afedersiniz) mötüne bakıyordun diyor.Gerçektende bakıyorum nasıl sallıyor diye.Bu nedenle eşimin gözünde sapığım.Bu durumda kızılmıyor tabii basıyoruz kahkahayı.Geçtimi uyuzun.Gül biraz bakayım.Kedidir kediiiiiii boşver.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız okuyorumda nedir bu egzersiz olayı bende yapayım yürüyüşle destekleyeyim ben anlamadım birde zencefilli çayı nasıl içiyoruz nasıl yapıyoruz ben bu zamana kadar zencefilin tadına bakmamıştım dün taze olanlarından aldım kilosuda 10 tl bana pahalı geldi oralarda kaç para ve çayı yaparken ne kadar doğrayacam anlatırsanız sevinirim

allah iyiliğini versin emi yarıldım gülmekten derler ya aynen ondan oldum şu ansırnaşık şey

tatlım ben nasıl yaptığımı anlatım 1 lt su bırakıyorum içine 3 4 kök kırıyorum 5 dk kaynatıyorum sonra 5 6 diş sarımsak ekliyor onuda 3 dk kaynatıp kapıyorum altını demleniyor.ılıyınca içeceğim kadarına limon ve bal ekliyorum.bir kaç damla limon,1 tatlı kaşığı bal yemeklerden önce içiyorum kalanı buz dolabında bekletiyorum gün sonu bitiyor zaten

nasıl arkadaşım kaç günden beri kullanıyosun işe yarıyomu bari ben yarından itibaren patates diyetini deneyeceğim bu karışımıda içmek isteiyorum egzersizi hergün yapmaya karar verdim başka tavsiyeleriniz varmızemuszemus

ben diyete başlıyalı tam 1 ay oldu bu gün ilk 3 hafta sandaloz sakızı&elma sirkesi kullandım her hafta 500 600 gr felan verdim
1 haftadır kullanıyorum bu çayı çok memnunum yarın sonuçlardan sonra belli olur ne kadar verdiğim ki eminim dahada verirdimde dün akşam koca bir tabak dolusu pirinç pilavı kaçırdım bilmiyorumkismilekimse duymasınn

yarın belli olur derken diğer haftalardan fazla verdim bu çay sayesindede ne kadar olduğunu yazamıyorum yarın yazarım yoksa ben biliyorum dayanamadım dün tartıldım

Şimdi okudum kahkahama herkes geldi.Sen çok yaşa biz nasıl ahenkle (gülerken dahi)her yeri aynı anda oynatıyoruz demi ama bende artık kınayarak bakacağım.Çok tuttum bu lafı haftanın en iyi espirisiydi valla on numara
Artık hedef belli KINANARAK BAKILMAK

yarın belli olur derken diğer haftalardan fazla verdim bu çay sayesindede ne kadar olduğunu yazamıyorum yarın yazarım yoksa ben biliyorum dayanamadım dün tartıldım
Kardeş haftanın şampiyonusun o zaman.Zencefil taze mi onu da belirtte belki yaparız yarınki haberine göre

Emoşum nerdesin hiç uğramıyorsun .Diyet ne alemde haber ver .Bak biz harekete de başlayacağız.ınzivan bitsin gari

orada bende varım gördünmü...zemuszemus

beyzacıgım allah sanı napsın hemi guldurdun bizi....mötüneeeeeeee kaydirigubbakcemile3

bu caydan sana galıba ben bahsettım demı ..bırkac gun yaptım..evet iyiydi ama neden devam etmedıgımı bılmıyom....laelaelaelaelae

Kardeş haftanın şampiyonusun o zaman.Zencefil taze mi onu da belirtte belki yaparız yarınki haberine göre

bencede zencefıl bu konuda iyi.halley tozmu kullanıyokı ben toz kullanıyodum cok acıydı...kafamçokkarıştı

Emoşum nerdesin hiç uğramıyorsun .Diyet ne alemde haber ver .Bak biz harekete de başlayacağız.İnzivan bitsin gari

sabah burdaydım canım candy yede soyledım bugun cenazemız vardı.ama artık burdayım.diyet bılmem hocam bu soruyu gecsek.bıraz karısık sankı sıkıldımmı ne acım ama kılo oynamıyo....

sabah burdaydım canım candy yede soyledım bugun cenazemız vardı.ama artık burdayım.diyet bılmem hocam bu soruyu gecsek.bıraz karısık sankı sıkıldımmı ne acım ama kılo oynamıyo....
BAŞINIZ SAĞOLSUN .Allah rahmet etsin.
Sabahları giremiyorum malum .
Soruyu erteleyelim o halde.
Ben yeni başladım ya sıkıntı nedir bilmem.Bildiğim tek sıkı kilo veren vücudumuzun görünüşü.
Vücuda şok uygula onu da sık duyuyoruz .Diyetteki vücudu şaşırtmak iyidir.
Anlaşalım da burdaki hatunlarla bir günlük detoks yapalım çok iyi olur hem haftasonu çok zorlanmayız

ay yanlış anlamadığına sevindim tatlımcım ama üşütme kızı bak zaten cazgırlık yapıyor bi de hastalığında yakar sizi:))

canım pahalı değil ya kiloyla almıyosunki ki ben 2 tl lik alıyorum çaya doğruyorum veya cesaretin varsa (acı da baya:) ceviz büyüklüğünde rendele suyunu sık biraz limon sık azcık su koy bi dikişte yur. bağışıklığı kuvvetlendirir ama zayıflatıcı etkisini bilmiyorum hiç öyle favori bi yiyeceğim olmadı valla ne lahana ne maydonoz. normal hepsinden yiyorum tabi.

bursa16 başınız sağolsun canım hayırdır?

detoks falan denmiş. ben hafta içi okulda yiyorum yapamam haftasonu da sizler eşinizle falan yapamıyorsunuz katılamam sanırım ben. ama ben haftasonu şok diyet benzeri bişey yapacağım. et diyeti. sadece 2 günlüğüne katılmak isteyen olursa yapalım.

Başınız sağolsun...

Bugün yediklerim..

Sabah: 2 dilim kepek ekmek,tulum peynir,5 zeytin,bir çay kaşığı bal,4 çatal omlet..

Ara: Şekerli türk kahvesi,3 kuru kayısı..

Öğle: 5 kaşık kabak,salata,2 dilim kepek ekmek..

Ara: 200ml.süt ile hazırlanmış şekerli nescafe,yeşil çay

Akşam: 200gr.yoğurt,3 kaşık erişte,elma bir adet..

allah iyiliğini versin emi yarıldım gülmekten derler ya aynen ondan oldum şu ansırnaşık şey

Allah cümlemizin iyiliğini versin inşallah.Gülelim ki moralimiz yerinde olsun,stres yapmadan kiloları verelim.

Oooo günde bir kere tartılıyorsan iyi gene.Ben günde 3-5 tartılıyorum.Kafayı yedim...laelaelaelaelae

Allah gülmekten ayırmasın tatlım.
ınce,zarif,çiçekli entari giymiş,dar kot giymiş ne kadar hatun varsa hepsine kınayarak bak canım.Hatta içinden yüzüne karşı saydır gitsin.Ben yapıyorum çok iyi geliyor.

Başınız sağ olsun canım.Allah rahmet eylesin sizlere de sabır ihsan etsin....

Son düzenleme:
Bu günkü menüm:

SABAH: 1dilim köy ekmeği(biraz kalıncaydı),1 dilim peynir,4 zeytin,domates,maydonoz.
ARA: 1 galeta,bitki çayı
ÖĞLEN: 1 tabak az yağlı türlü,1 kase yoğurt,maydonoz,domates
ARA: 2 galeta,biraz peynir,2 zeytin
AKŞAM: 2 Parça ızgara tavuk,az yağlı havuç salatası,1 bardak ayran
ARA: Şimdilik bir kararım yok..

sen bana katıl arkadaşım beraber patates diyeti deneyelim ben yarın başlayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…