Radyoyu dinleyemedim.
Hava soğuk yürüyüş de yapamadım .
Sadece yeşil çay içip pinekliyorum.
Acayip de gıcığım alışveriş merkezinde güzel güzel hatunlar giyinmiş geziyorlardı çaktırmadan baktım ki adamında gözü kaymış kudurdum tabi ;ancak ona çaktırmadım alacağı olsun (laf aramızda güzel hatunlara bizim de gözümüz kayıyor ama ne yaparsın yine de uyuz oldum.)
Hiç uyuz olma canım.Eminim eşin kınamak amacıyla bakmıştır.Şeyi ayrı şeyi ayrı oynayan hatunları esefle kınamıştır.Öğledir öğledir itiraz etme.Benim eşim beni hep böyle kandırıyor.Kınamak amacıyla bakıyor ben şarlayınca da yakaladım ama sende kadının ( afedersiniz) mötüne bakıyordun diyor.Gerçektende bakıyorum nasıl sallıyor diye.Bu nedenle eşimin gözünde sapığım.Bu durumda kızılmıyor tabii basıyoruz kahkahayı.Geçtimi uyuzun.Gül biraz bakayım.Kedidir kediiiiiii boşver.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm kızlar nasılsınız okuyorumda nedir bu egzersiz olayı bende yapayım yürüyüşle destekleyeyim ben anlamadım birde zencefilli çayı nasıl içiyoruz nasıl yapıyoruz ben bu zamana kadar zencefilin tadına bakmamıştım dün taze olanlarından aldım kilosuda 10 tl bana pahalı geldi oralarda kaç para ve çayı yaparken ne kadar doğrayacam anlatırsanız sevinirim
tatlım ben nasıl yaptığımı anlatım 1 lt su bırakıyorum içine 3 4 kök kırıyorum 5 dk kaynatıyorum sonra 5 6 diş sarımsak ekliyor onuda 3 dk kaynatıp kapıyorum altını demleniyor.ılıyınca içeceğim kadarına limon ve bal ekliyorum.bir kaç damla limon,1 tatlı kaşığı bal yemeklerden önce içiyorum kalanı buz dolabında bekletiyorum gün sonu bitiyor zaten
nasıl arkadaşım kaç günden beri kullanıyosun işe yarıyomu bari ben yarından itibaren patates diyetini deneyeceğim bu karışımıda içmek isteiyorum egzersizi hergün yapmaya karar verdim başka tavsiyeleriniz varmızemuszemus
Şimdi okudum kahkahama herkes geldi.Sen çok yaşa biz nasıl ahenkle (gülerken dahi)her yeri aynı anda oynatıyoruz demi ama bende artık kınayarak bakacağım.Çok tuttum bu lafı haftanın en iyi espirisiydi valla on numaraHiç uyuz olma canım.Eminim eşin kınamak amacıyla bakmıştır.Şeyi ayrı şeyi ayrı oynayan hatunları esefle kınamıştır.Öğledir öğledir itiraz etme.Benim eşim beni hep böyle kandırıyor.Kınamak amacıyla bakıyor ben şarlayınca da yakaladım ama sende kadının ( afedersiniz) mötüne bakıyordun diyor.Gerçektende bakıyorum nasıl sallıyor diye.Bu nedenle eşimin gözünde sapığım.Bu durumda kızılmıyor tabii basıyoruz kahkahayı.Geçtimi uyuzun.Gül biraz bakayım.Kedidir kediiiiiii boşver.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kardeş haftanın şampiyonusun o zaman.Zencefil taze mi onu da belirtte belki yaparız yarınki haberine göreyarın belli olur derken diğer haftalardan fazla verdim bu çay sayesindede ne kadar olduğunu yazamıyorum yarın yazarım yoksa ben biliyorum dayanamadım dün tartıldım
Hiç uyuz olma canım.Eminim eşin kınamak amacıyla bakmıştır.Şeyi ayrı şeyi ayrı oynayan hatunları esefle kınamıştır.Öğledir öğledir itiraz etme.Benim eşim beni hep böyle kandırıyor.Kınamak amacıyla bakıyor ben şarlayınca da yakaladım ama sende kadının ( afedersiniz) mötüne bakıyordun diyor.Gerçektende bakıyorum nasıl sallıyor diye.Bu nedenle eşimin gözünde sapığım.Bu durumda kızılmıyor tabii basıyoruz kahkahayı.Geçtimi uyuzun.Gül biraz bakayım.Kedidir kediiiiiii boşver.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yarın belli olur derken diğer haftalardan fazla verdim bu çay sayesindede ne kadar olduğunu yazamıyorum yarın yazarım yoksa ben biliyorum dayanamadım dün tartıldım
Kardeş haftanın şampiyonusun o zaman.Zencefil taze mi onu da belirtte belki yaparız yarınki haberine göre
Emoşum nerdesin hiç uğramıyorsun .Diyet ne alemde haber ver .Bak biz harekete de başlayacağız.İnzivan bitsin gari
BAŞINIZ SAĞOLSUN .Allah rahmet etsin.sabah burdaydım canım candy yede soyledım bugun cenazemız vardı.ama artık burdayım.diyet bılmem hocam bu soruyu gecsek.bıraz karısık sankı sıkıldımmı ne acım ama kılo oynamıyo....
ay yanlış anlamadığına sevindim tatlımcım ama üşütme kızı bak zaten cazgırlık yapıyor bi de hastalığında yakar sizi:)):
yok canım dilenci ben cevap veremeden çıkamadığımı anladığın için sen bana öyle yazdın olurmu öyle şey hiçççç kızım rahat vermiyor hastalandı o yüzden pek giremiyorum sende yoksun meydanda
slm kızlar nasılsınız okuyorumda nedir bu egzersiz olayı bende yapayım yürüyüşle destekleyeyim ben anlamadım birde zencefilli çayı nasıl içiyoruz nasıl yapıyoruz ben bu zamana kadar zencefilin tadına bakmamıştım dün taze olanlarından aldım kilosuda 10 tl bana pahalı geldi oralarda kaç para ve çayı yaparken ne kadar doğrayacam anlatırsanız sevinirim
sabah burdaydım canım candy yede soyledım bugun cenazemız vardı.ama artık burdayım.diyet bılmem hocam bu soruyu gecsek.bıraz karısık sankı sıkıldımmı ne acım ama kılo oynamıyo....
allah iyiliğini versin emi yarıldım gülmekten derler ya aynen ondan oldum şu ansırnaşık şey
yarın belli olur derken diğer haftalardan fazla verdim bu çay sayesindede ne kadar olduğunu yazamıyorum yarın yazarım yoksa ben biliyorum dayanamadım dün tartıldım
Şimdi okudum kahkahama herkes geldi.Sen çok yaşa biz nasıl ahenkle (gülerken dahi)her yeri aynı anda oynatıyoruz demi ama bende artık kınayarak bakacağım.Çok tuttum bu lafı haftanın en iyi espirisiydi valla on numara
Artık hedef belli KINANARAK BAKILMAK
orada bende varım gördünmü...zemuszemus
beyzacıgım allah sanı napsın hemi guldurdun bizi....mötüneeeeeeee kaydirigubbakcemile3
Gül anacım gül.Neşeli ol ki genç kalasın;bu dünyadan zevk alasın.Bak şimdi bu eski şarkı nerden aklıma geldiyse.Yakıştı ama...
Eeee mötüne tabii canım.Gerçeğini yazamıyoruz tabi ya möt yada d.t...Yapacak bir şey yok.
bu caydan sana galıba ben bahsettım demı ..bırkac gun yaptım..evet iyiydi ama neden devam etmedıgımı bılmıyom....laelaelaelaelae
bencede zencefıl bu konuda iyi.halley tozmu kullanıyokı ben toz kullanıyodum cok acıydı...kafamçokkarıştı
sabah burdaydım canım candy yede soyledım bugun cenazemız vardı.ama artık burdayım.diyet bılmem hocam bu soruyu gecsek.bıraz karısık sankı sıkıldımmı ne acım ama kılo oynamıyo....
ay yanlış anlamadığına sevindim tatlımcım ama üşütme kızı bak zaten cazgırlık yapıyor bi de hastalığında yakar sizi:))
canım pahalı değil ya kiloyla almıyosunki ki ben 2 tl lik alıyorum çaya doğruyorum veya cesaretin varsa (acı da baya:) ceviz büyüklüğünde rendele suyunu sık biraz limon sık azcık su koy bi dikişte yur. bağışıklığı kuvvetlendirir ama zayıflatıcı etkisini bilmiyorum hiç öyle favori bi yiyeceğim olmadı valla ne lahana ne maydonoz. normal hepsinden yiyorum tabi.
bursa16 başınız sağolsun canım hayırdır?
detoks falan denmiş. ben hafta içi okulda yiyorum yapamam haftasonu da sizler eşinizle falan yapamıyorsunuz katılamam sanırım ben. ama ben haftasonu şok diyet benzeri bişey yapacağım. et diyeti. sadece 2 günlüğüne katılmak isteyen olursa yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?